Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

3 tuti módszer, hogy megjósold gyermeked nemét!

Dátum: 23.02.2017

Sok szülő már az orvosi vizsgálatok előtt szeretné tudni, milyen nemű gyermeket hordoz a szíve alatt. De nem kell feltétlenül várandósnak lenni ahhoz, hogy megtudjuk születendő gyermekünk nemét. Erre most 3 tuti jóslási módszert fogunk ajánlani, melyek bár játékosnak tűnnek, mégis komoly információt hordoznak.

 

Elég volt a kételyekből! Tudd meg ITT, melyik angyalt kell szólítanod a bajban!

 

 

Inga módszer

 

Akinek nincs ingája, az egy gyűrűt kössön rá fehér cérnaszálra a jósláshoz. Ha nem állapotos, akkor a bal tenyere fölé tartsa az ingát. Ha elkezd a gyűrű balra körözni, akkor lány gyermeke fog születni, ha pedig jobbra, akkor fiút fog a világra hozni. Amennyiben más mozgást végez, akkor ikrek születése várható.

Amikor már áldott állapotban van a kérdező, akkor a kismama pocak fölé kell tartani a gyűrűt, ingát a jóslás biztossága érdekében.

jóslás

Az angyalszámok NAGY SZERENCSÉT hozhatnak. Tudd meg a sajátodat, ITT!

 

Könyv módszer

 

Vegyél le a könyvespolcról egy véletlenszerűen választott könyvet. Bárhol nyisd ki, és kezdd el olvasni azt a részt, ahová először rápillantasz. Folytasd mindaddig az olvasást, amíg egy keresztnévhez el nem érsz. Mondanom sem kell, hogy az ott látott keresztnév utal a baba nemére.

 

Szegénység vagy gazdagság? Boldog vagy boldogtalan szerelem? Mi vár rád idén? ITT elolvashatod!

jóslás

Kártya módszer

 

Bármilyen kártya segítségével elvégezheted ezt a jóslást. Az a fontos, hogy a pakliban legyen férfit és nőt ábrázoló alak. Keverd meg a kártyát, és válaszd kétfelé.

A két kártyahalmaz közül azt kell választanod, amelyben több kártyalap található. Ezt követően kezdd el egyesével felfordítani a lapokat mindaddig, amíg akár férfi, akár női alakot formázó lapot nem találsz. Egyenlő számú kártyalapok esetén ikrek születése várható.

 

Gyermeket terveztek pároddal és kíváncsi vagy, hogy kisfiú vagy kislány lesz? Terveznétek már a gyerekszobát, és a baba holmikat is megvennétek? Nincs más dolgod, mint Machita vagy Megmondó jósokat felhívni a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik egy biztos jóslási módszer segítségével megmondják születendő gyermeked nemét!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*