Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szeretnéd tudni, hogy Neked személyre szabottan mely növény hozza meg a várva várt szerencsét? Hívd: 06 90 633 991 (485 ft/p)!

4 növény ami szerencsét hoz

Dátum: 08.04.2015

A szerencse bevonzásának rengeteg csínját-bínját ismertettük már, olvashattál Feng Shui lakberendezési tippekről, szerencsetalizmánok elkészítésének módjáról, és sok más hasznos praktikáról.

Most megismerheted a négy legfontosabb szerencsét hozó növény listáját. Lehet, hogy van is már ilyen növény az otthonodban, csak eddig nem tudtad, hogyan használd ahhoz, hogy beindítsa a szerencsédet.

A Bambusz     mindenképpen szerencsét hoz, Kínában ezért házavatások alkalmából bambuszt illik ajándékozni a házigazdának. Fontos tudni, hogy ahhoz, hogy kifejthesse a szerencse és pénz bevonzó hatását, 3 szál bambuszra van szükség, és ezeket a lakás keletre néző ablakába, vagy annak közelébe kell elhelyezni.

Köztudott, hogy a lóhere   szinte minden kultúrában a szerencsével hozható összefüggésbe,  azt viszont kevesen tudják, hogy nem csak az a négylevelű lóhere értékes, amelyet véletlenszerűen találunk valahol a mezőn vagy útszélen. A kertészetben beszerezhető, és cserépben termeszthető négylevelű lóhere ugyanolyan szerencsehozó hatással bír, mint parlagon heverő társai. Tedd annak a szobának az ablakpárkányára, ahol a legtöbb időt töltöd, és a kívánt hatás nem marad el.

A kaktuszt  talán a sokféle és furcsa megjelenési formái, talán a tüskéi miatt nem mindenki kedveli, ezért nem is gondolnád, hogy a jó szerencsédet blokkoltad azáltal, hogy száműzted ezt a növényt az otthonodból. Ha van ilyen növényed, akkor mindenképpen piros színű cserépbe ültesd, és a cserepet helyezd a bejárati ajtóhoz közel.

Magyarországon nem túl közismert növény a vadkakaó , pénz és szerencse bevonzó tulajdonságairól meg még kevesebben tudnak. A Dél-Amerikából származó növényt pénzfának is nevezik, és úgy tartják, hogy főként a szerencse által való pénzhez jutást segíti.

szerencse, nyeremény, lottó, főnyeremény, szerencsejáték

Ennél sokkal hosszabb a szerencsét, pénzt és bőséget bevonzó növények listája, és ha tudni szeretnéd, hogy a születési dátumod alapján neked személyre szabottan melyik növény hoz szerencsét, akkor keresd fel jósainkat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és így biztosan az a növény lesz az otthonodban, amely elhozza a szerencsét és a bőséget az életedbe! Természetesen, ha bármilyen blokk vagy negatív energia akadályozza a szerencsédet, akkor semmilyen növény, vagy mágia nem segít rajtad, így előbb tisztítást és védelmet kell kérned, hogy a szerencse beinduljon és beépüljön az életedbe! Tehát ne habozz, és tárcsázhatsz külföldről is! Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*