Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

rituales cikk

4 tisztító rituálé, ami Nagyhéten működik igazán

Dátum: 02.04.2015

Húsvét közeledtével, nagyhéten érdemes minél több szertartást végezni, hiszen ez az év legalkalmasabb időszaka a tisztításra, testi-lelki megtisztulásra.

  1. Készíts ki egy pohár vizet, tedd az asztal közepére, majd helyezz el 7 teamécsest körülötte. A mécsesek legyenek fehér színűek. Gyújtsd meg őket, teljesen mindegy, hogy melyik mécsest gyújtod meg elsőként, de fontos, hogy az óramutató járásával megfelelő irányban gyújtsd meg a  többit. Ha elkészültél, hagyd leégni a mécseseket, majd idd meg a vizet.

 

ITT megtudhatod, hogyan teremts BŐSÉGET tavasszal!

 

  1. Rajzolj egy fehér lapra egy háromszöget, a háromszögbe írd bele a P R G betűket. Helyezz a háromszögbe egy kék színű  gyertyát vagy mécsest. Ha nincs kék, helyettesítheted fehér teamécsessel, de más színt ne használj! Ha már legalább 15 percet égett a gyertya, cseppents egy kis viaszt a betűkre. Csak annyit, hogy elfedje a PRG feliratot. Ha ez megtörtént, még addig, amíg meleg a viasz, hajtsd félbe a lapot úgy, hogy az a meleg viasz miatt ragadjon össze, és rejtsd el a papírt a ruhásszekrényedben.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Kattints IDE és végezd el ezt a 3 igazán hatásos, húsvét előtti mágiát!

  1. Egy fém tálba vagy tányérba szórj egy kávéskanál sót, a tál közepére helyezz egy fehér mécsest úgy, hogy alatta ne, de körülötte mindenhol legyen egy kevés só. Hagyd a mécsest teljesen leégni, majd mondd hangosan a  PURGO NAVITAS szavakat és szórj két csipet sót a hátad mögé. A tálat hagyd úgy, majd Húsvét utáni héten szórd ki a sót a kertbe.

  2. Atlantiszi védelmi szertartásnak is nevezik azt a rituálét, amelyben Cesariel segítségét kérjük. Egy fehér mécsesre lesz szükségünk és egy kék színű tollra. A kék tollal vésd bele a mécsesbe a következő jelet:

fekete mágia áldozata

Mikor elkészültél, mondd ki hangosan: Cesariel, gyere és védj meg engem minden negatív energiától, átoktól, rontástól és számomra ismeretlen, de létező negatív hatásoktól! Miközben ezt elmondod, gyújtsd meg a mécsest. A mécsest nem szabad eloltani, és amíg a gyertya ég, nem szabad elmenned otthonról, mert akkor nem fejti ki a hatását.

A fenti szertartások bármelyikét, vagy akár az összeset elvégezheted, de fontos, hogy ezek a szertartások csak nagyhéten segítenek! További érdekes szertartást, információt a jósainkról és híreinket a facebook oldalunkon találod, Asztro Show néven.

 

Úgy érzed, valamilyen negatív erő van rajtad vagy az otthonodon? Akkor fontos, hogy mielőbb átess a tisztításon, még húsvét előtt, különben azok végleg megtapadhatnak rajtad! Hívd Teót vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik megtisztítanak minden ártó erőtől, hogy a tavasz bőség hozzon az otthonodba!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Önt is foglalkoztatja az ezotéria világa? Szeretne hasonló témában olvasni friss cikkeket nap mint nap? Lájkolja most facebook oldalunkat és értesüljön első kézből.

Hagyj hozzászólást

*