Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

5 aranyszabály, amivel nagyon sok pénzt tudsz szerezni!

Dátum: 17.05.2019

Tudom, hogy nehéz dolog a spórolás, de most mutatok neked 5 módszert, amolyan aranyszabályt, amivel hatékonyan tudsz pénzt szerezni.

 

Először is nézd meg ITT, hogyan kérd az Univerzumot, hogy támogassa pénzügyi terveid!

 

 

  • Használd a kuponokat, nézd az akciókat.

Sokszor kifigurázzuk azokat, akik az akciókat nézik, keresik, mondván, nincs erre nekem időm. Tedd meg magadért, hogy utánanézel a kedvezményeknek, akcióknak, akár a boltokban, akár a neten. Ha csak 20%-al olcsóbban jutsz hozzá, már akkor is megérte.

rtl_nyaralas_penz

  • Egy hónapig ki kell bírnod, hogy egyszer sem vásárolsz hirtelen felindulásból.

Semmilyen olyan dolgot nem szabad venned ebben a hónapban, amire nincs szükséged! Nem szabad magyarázatot keresned, hogy miért vedd meg mégis. Tarts ki egy hónapig, és meglátod, mennyi pénzt félreteszel.

 

Az angyali segítséget ÍGY veheted igénybe, ha pénzre van szükséged!

 

 

  • Tűzz ki célt és készíts mellé spórolási akció tervet.

Ne olyan dologra gondolj most, amire 5-10 évet várni kell, hanem konkrét közeli célt, összeget tűzz ki magad elé. Mindig egy kis összeget kell az előre tervezett napon erre a célra félretenned. És meglátod, ha kitartó vagy, nagyon sok pénzt tudsz összeszedni.

 

  • Vezess naplót a kiadásaidról.

Legalább 3 hétig minden nap fel kell írnod, mire és mennyit költöttél. Utána elemezned kell, hogy melyik kiadott összeg volt teljesen felesleges. Add össze az összegeket, és rá fogsz döbbenni, mennyit tehetnél félre!

 

Végezd el egyik pénzmágiát EZEK közül, hogy mielőbb gyarapodhass!

 

 

  • Ne várd meg a hónap végét!

Ha spórolni szeretnél, akkor soha ne úgy fogj neki, hogy a maradék pénzt majd félreteszed. Te is tudod, hogy nem lesz maradék. Úgyhogy már a hónap elején tegyél félre egy összeget, amit a tervek szerint nélkülözni tudsz.

betegségek lelki okai

Szeretnél egy kis plusz pénzhez jutni?

Nyereményhez?

Olyan összeghez, amiért nem kell megdolgozni?

Segítünk neked! Te is megtapasztalhatod a csodát!

A leghatékonyabb, leggyorsabb pénzbevonzó mágiáért a legjobb szakembereinket keresd fel, akik nagyon sok embernek segítettek már nagy pénzösszegeket bevonzani! Hívd Matt Médiumot vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*