Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

5 dolog, ami segít, ha úgy érzed, nincs kiút

5 dolog, ami segít, ha úgy érzed, nincs kiút

Dátum: 18.03.2016

A pozitív gondolatok csodákra képesek. Segítünk neked pár jó tanáccsal, pozitív gondolattal, hogy mit tégy, hogyan gondolkodj, ha kilátástalannak érzed a helyzeted. Hidd el, segíteni fog!

 

Nevezz meg pár dolgot vagy személyt, ami vagy aki (történjék bármi is) boldoggá tesz, illetve felvidít, még ha csak rövid időre is. Lehet, hogy most úgy érzed, nagyon mélyre kerültél, és azt hiszed, sosem lesz már jobb, de hidd el, a kis dolgoknak is nagy ereje van! Ha rájöttél, mi az, amitől kicsit jól érzed magad, akkor csináld azt, minél többször. Ha személyről van szó, tölts minél több időt a társaságában. Lehetőleg ez egy olyan személy legyen, aki hisz a pozitív gondolatok erejében, tehát semmiképp se olyasvalaki, aki tele van negativitással és panaszáradattal!

 

Ismerd el, hogy a helyzeted alakulhatott volna sokkal rosszabbul is. Mérlegelj, gondold át, hogy mi lett volna a legrosszabb végkifejlet. Nézz körbe és meglátod, hogy vannak nálad sokkal rosszabb sorsú emberek is, mégis képesek felállni. Újra és újra.

pozitív gondolatok

Ide kattintva segíthetünk neked abban, hogy meglásd, melyek a legjobb tulajdonságaid aszcendensed szerint, amiket érdemes kihangsúlyoznod, ITT pedig fény derül a legrosszabb tulajdonságaidra, amiket nem árt a nehéz időszakban hanyagolnod!

 

Mosolyogj minél többet! Nem csak otthon gubbasztva egy filmen vagy bármi máson, mosolyogj másokra is! A mosoly nem csak a közérzetedre van jó kihatással, hanem, ha másokra is megvillantod mosolyod, lehet, hogy új, kedves embereket fogsz megismerni, és talán köztük lesz az a személy, aki kiránt téged a gödörből! Ahhoz, hogy egy olyan személlyel ismerkedj meg, aki karmikusan hozzád tartozik, ki kell mozdulnod! Ahhoz, hogy ezt az embert biztosan ne szalaszd el, kérdezd meg jósainkat, mikor és hol kell lenned!

 

Pont az előzőből következik, hogy sétálj minél többet! Nyakunkon a szép idő. A friss levegő nem csak szervezetedre, hanem lelkedre is pozitívan hat. Menj, nézelődj, vedd azt is észre, ha valaki kedves hozzád! A séták alkalmával, ha eszedbe is jut az, amitől rosszul érzed magad, ürítsd ki gondolataidat és csak gyönyörködj a tájban!

 

Fogyassz magnéziumban gazdag élelmiszereket vagy vegyél magnéziumkészítményt, mert a magnéziumhiány nagy arányban hozzájárul a stresszhez, a rossz hangulathoz. Fogyassz kalciumot is, mert nem csak a csontokra jó, de az idegrendszerre is.

pozitív gondolatok

Végy minden nap egy forró fürdőt! Kérdezd meg szakembereinket, hogy pontosan milyen illóolajat vagy fürdőt kell venned ahhoz, hogy a te hangulatodon javítson! Add ezt a fürdővizedhez és áztasd magad, ameddig csak jól esik. Relaxáló hatása van, és ilyenkor, ha máskor nem is, zárj ki minden negatívat elmédből, a pozitív gondolatok vegyék át a szerepet! Vegyél számba mindent, ami a jövőben boldoggá tehet téged, utána éld át újra a boldogságot, ami már régen elhagyott. Lazíts és gondolj valami igazán szépre és érezd azt, hogy most boldog vagy.
Ha ezt minden nap képes vagy megtenni, és egy idő után már nem csak a fürdőben, de más alkalmakkor is, ne feledd, a pozitív gondolatok pozitívumokat vonzanak be az életedbe!

 

Tégy rendet az otthonodban, ez a közérzetedre is nagyon jó hatással lesz. Utána tégy rendet lelkedben is. Itt az ideje, hogy lezárj minden rosszat! Egyszerűen, amin nem lehet változtatni, azon kár rágódni. Tönkre tesszük saját magunkat azzal, hogy olyasvalami emészt, olyasvalaki után bánkódunk, ami vagy aki már nem lehet a miénk!

 

Bármi is történjen, csak jó dolgokra gondolj! Gondolkodj pozitívan, még ha nehéz is, mert ez a kulcsa annak, hogy a nehéz időszakodnak vége szakadjon. Fogadd meg tippjeinket, és higgy őszintén abban, hogy lehetsz Te is még boldog!

 

 

Úgy érzed, hogy végre itt az ideje cselekedni és pozitív változást hoznál az életedbe? Egyedül nem megy, de szeretnéd ezt minél jobban? Akkor most tedd meg az első lépést, nincs mire várnod! Hívd a legjobb szakembereinket, Tündér Lilit vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik kiránthatnak a mély gödörből egy egész életre! Eléred őket külföldről is:

Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

Hagyj hozzászólást

*