Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

pénzmágia

5 dolog, amit minden sikeres ember otthonában megtalálsz

Dátum: 04.08.2016

A sikerhez vezető út olykor rögös és annak ellenére, hogy tanulható, mégsem abban a könyvben kell keresned, hogy “Hogyan legyek sikeres 10 perc alatt”.  Most bepillantást nyerhetsz a nagyon sikeres emberek otthonába és megtudhatod, hogy mi az az 5 tárgy, amivel ők biztosan rendelkeznek. Szerezd be te is ezeket a tárgyakat, hogy felgyorsítsd a siker érkezését az életedbe, és egy pénzmágia által meg is erősítheted a sikereket.

 

ITT egyszerűen elvégezhető mágiákat találsz a sikerért!

 

 

Antik óra

Minden sikeres ember otthonában van egy régi óra, nem csak státusz szimbólum, hanem az idő felértékelése is egyben. A sikeres ember jól osztja be az idejét és tudja, hogy minden perc értékes, minden perc számít, ezért tiszteli az időt. Változtasd meg az időhöz való viszonyod és máris megtetted az első lépést a siker felé.

pénzmágia

Ha amellett döntesz, hogy a feng shuit hívod segítségül a siker bevonzására, akkor tippeket ITT találsz hozzá!

 

Kerek asztal

A kerek asztal nem korlátozza az asztal köré ülők számát. Többen is helyet foglalhatnak egy kerek asztal körül és mindig lesz hely még egy fő számára. Száműzd a szögletes formákat, a sarkos megoldásokat, engedd az íves, kerek dolgokat dominálni az életedben.

 

Titkos gazdagság meditáció ITT!

 

Impozáns csillár

A fénynek hihetetlenül nagy szerepe van az életünkben, nem mindegy, hogy mikor, hogyan és mennyi fényt kap az a tér, ahol élünk. A siker bevonzására szép nagy, világos terekre van szükség.

pénzmágia

Kortárs festmény

A kortárs művészet támogatása nem csak sznobság, de a más sikeréhez való hozzájárulás mindig a saját sikerünk támogatása is egyben.

 

Fotó abból az időszakból, amikor még nem volt sikeres

A sikeres ember nem tagadja meg a múltját, hanem abból építkezik és arra épít. Sosem felejti el, honnan jött, de mindig szem előtt tartja, hová tart. Válassz ki te is egy olyan fotót a múltadból, ami kellemes emléket idéz benned és tedd látható helyre.

 

Ha konkrét tippeket szeretnél ahhoz, hogy sikeres légy, kérd kollégáink segítségét. Ők személyre szabottan elmondják, milyen tárgyakat kell a lakásodban tartanod ahhoz, hogy szerencséd legyen, és még egy igen erős siker- és pénzmágiát is elvégeznek neked! Ne ülj ölbe tett kézzel! Tegyél az anyagi helyzeted javulásáért! Hívd Virág vagy Lunczer Judit jósnőket a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p)!

Külföldről is elérhetőek szakembereink: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*