Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

5 hatalmas hazugság, amit a házasságról mondanak

Dátum: 13.03.2019

Teljesen mindegy, hogy a barátaiddal vagy az interneten boncolgatod a házasság témát, ezeket a dolgokat sose hidd el senkinek! Lehet, hogy mindenki ezt mondja, vagy sokan mondják, vagy sok cikket írnak róla az interneten, de nem szabad elhinned.

 

Olvasd el ITT, mit írnak a csillagok a te házasságodról!

 

  • hazugság: Házasság után unalmas a szex. – Sokan azt mondják, először unalmas lett, majd meg is szűnt a szexuális életük. Természetesen nem lehet ugyanolyan izgalmas, mint a kapcsolat első pár hetében, de egyáltalán nem unalmas. Kutatások szerint a házas nők kétszer annyi orgazmus élnek meg, mint akik még nem házasodtak össze. Azért az elég jó arány, nem?

 

  • hazugság: Könnyű házasságban élni. – A mese végén úgy hangzik a mondat: boldogan éltek, amíg meg nem haltak. A szerelem nem egyszerű dolog. A házasság nem működik úgy, mint a mesében. Két ember közösen, összhangban, szeretetben kell, hogy döntéseket hozzon a boldogító igen után. Egyik fél sem lehet önző, és nem csak úgy magától működik jól egy házasság.

Kattints és nézd meg a többi elérhető asztrológust!

Tanulj meg jósolni szerelemről, párkapcsolatról cigánykártyával! ITT megmutatjuk, hogyan kell!

  • hazugság: ’Jaj, nagyon nehéz házasságban élni!’ – Ez a másik véglet, aki arról próbál meggyőzni, hogy gyötrelem és kínszenvedés minden nap a házasságban élők számára, az első naptól kezdve. Ne hidd el ezt sem! Ha a szerelmeddel élsz együtt, és mindketten képesek vagytok kommunikálni, megbocsátani, és megbeszélni a dolgokat, akkor nem lehet gyötrelem a házasság.

 

  • hazugság: „Minden más lesz, ha megházasodtok.” – Sokan azt hiszik, hogy ha nem működik a párkapcsolat, akkor majd a házasság segít. Ez a legrosszabb gondolat. Pont olyan rossz, mint amikor valaki azért vállal gyereket, hogy a gyerek hozza helyre a házasságot. A házasság egy csodálatos kötelék, közelebb kerültök egymáshoz, de ettől még a kapcsolat ugyanolyan marad, mint előtte. A két fél nem változik meg a házasságtól. Az összes jó és rossz tulajdonságaik velük mennek a házasságba is.

Nézd meg ITT, milyenek a csillagjegyek a házasságban!

 

  • hazugság – Megcsalás és szerető nélkül nem működik a házasság. – Az elmúlt években nagyon magas a válások aránya. Van olyan válás, aminek a hátterében megcsalás áll. Van, ahol nem. Viszont egyes házas emberek fejében a válások, megcsalások hallatán megfogalmazódik, hogy minden házasságba jól jön egy kis megcsalás, és lassan természetessé válik, hogy a megcsalás a normális a házasságban. A statisztikák szerint a férfiak 25%-a, a nők 20%-a csalja meg a házastársát. Tehát, 75-80% nem csalja meg a párját. Akkor valóban természetes lenne ez, vagy alapkellék? Nem.

 

Egy ideje teljesen ellaposodott a kapcsolatotok, társas magányban élsz? Nincs minden veszve! Kérj segítséget Megmondótól vagy Váradi Évától a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*