Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

5 kép, amelyen valódi angyal szerepel

Dátum: 28.04.2015

Az angyalok létezését semmilyen tudományos bizonyíték nem támasztja alá, de néha előfordul, hogy egy-egy fényképen, ha a fotózás pillanatában nem is, de utólag felfedezhetjük egy angyal körvonalait vagy auráját.

Tudd meg IDE kattintva, melyik arkangyal vigyáz rád!

Az angyalok fénylények, ezért egyik fotón sincs konkrét formájuk és az arcvonásuk többnyire elmosódott pacának tűnik, de, ha jobban megnézzük és figyelembe vesszük a fotó keletkezésének körülményeit, akkor egyértelmű, hogy a képeken angyalt láthatunk.

 

Az alábbi fotó egy baleset után készült. A balesetben, csodával határos módon, senki nem vesztette életét és sértetlenül szálltak ki a gépkocsiból.

autóbaleset, angyal, őrangyal, segítő angyal

Kíváncsi vagy egy férfi történetére, akit az angyalok mentettek meg a biztos haláltól? Akkor kattints IDE!

Egy Wisconsin államban élő hölgy készítette a fotót, nem sokkal a férje sikeres szívműtétje után. Az orvosok azt mondták, készüljön fel a legrosszabbra, a férje mégis életben maradt.

angyal, őrangyal, védelmező angyal, segítő angyal

 

Egy gyógyíthatatlan betegségből felépült fiú mellett többször is láttak furcsa fényjelenséget, de csak egyetlen egyszer sikerült lefényképezni. A fiú édesanyja szerint ugyanilyen formájú fénylényt többször is látott a fia ágya mellett, a kórházban.

angyal, angyali segítség, őrangyal, védelmező angyal

 

A fotó egy evangelizációs táborban készült, a tábortűznél. Sokak kívánsága volt, hogy láthassanak valamilyen égi jelet, de az angyalt nem vették észre, csak utólag a fényképen.

angyal, segítő, angyali üzenet, angyali segítség, őrangyal

 

Az alábbi fotón két arc látható, de a fénykép készítésekor csak egy személyt fotóztak. A második szellemképen, a háttérben, a McCabe család, a korábban elhunyt fiuk, Nicholas arcvonásait fedezték fel. Állításuk szerint a fotón nem csak Madison, Nicholas unokatestvére látható, hanem az ő fiuk, Nicholas is megjelenik. Nicholas két évvel korábban egy tornádó áldozata lett, de szülei úgy gondolják, hogy a család őrangyalaként mindig velük van, ezért jelent meg a fotón is.

 kislány szelleme, őrangyal, angyal

Lehet, hogy Neked is van olyan fotód, amin angyal vagy szellem képe jelenik meg? Küldd el  nekünk és értékes ajándékokban lehet részed!

Ha úgy véled, angyalt vagy szellemet láttál, érzékeltél, de nem vagy benne egészen biztos, akkor kérdezd meg a 0690633991-es telefonszámon (485 Ft/perc). Lehetséges, hogy üzenni szeretnének Neked az angyalok vagy eltávozott szeretteid? Tudd meg, mit üzennek, még ma!

Külföldről is eléred szakembereinket: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

A felhasználók hozzászólásai (11)

Edit a 25.10.2016

Évekkel ezelőtt egy nem mindennapi dolgot láttam. Nagyon tömören: Egy súlyos betegség miatt sokat szenvedett ismerősömnek volt a temetése. Mikor a sírba helyezték a koporsót, a mellette lévő sír felett kb. 3 méter magasságban láttam deréktól felfelé az elhunytat életnagyságban. Nagyon tisztán kivehető volt a tekintete, az érzései. Egyértelműen látszott rajta, hogy túl van minden nehézségen, szenvedésen,, fájdalmon. Megkönnyebbült volt és felszabadultnak látszott, az arca kisimult. Boldog volt abban a világban. Viszont ami nagyon nehezére esett, a családját- szeretteit elhagyni, mert nagyon siratták. Ők nagyon vissza tartották mert érezte a fájdalmukat. Ez a “jelenés” nagyon sokat segített nekem abban, hogy megértsem, valóban egy boldog ” világba” kerülnek és meg kell tanulnunk elengedni őket az ő érdekükben is.

  Asztro Show a 11.01.2017

  Kedves Edit! Azóta is tapasztalt hasonlót? Látott más lelkeket is? Igazán különös képessége van. Köszönjük a bizalmát!

Mónikax a 24.10.2015

Hát igen ez hasznos lehet a szkeptikus emberek számára,, De én már előrehaladott vagyok,van is kapcsolatom,tapasztalatom aspirituális világgal,Angyalokkal…

  Asztro Show a 25.10.2015

  Kedves Mónika! Igazán szép úton halad! Ha szeretne olyan szakembertől útmutatást, aki már régóta angyalkommunikációval foglalkozik és profi ebben, akkor keresse fel Tündér Lilit a 954-es kódon, 06 90 633 991-es számon (485 ft/p)!

Aszto Show a 01.07.2015

Kedves Tímea! Nagy örömmel fogadnánk Öntől a képet. Ha módjában áll, akkor küldje el nekünk facebookon üzenetben a képet. Köszönjük!

Kattintson a linkre és küldje el üzenetben:
https://www.facebook.com/asztro.hungary?fref=ts

Tímea a 30.06.2015

Hol tudok képet küldeni önöknek? Van egy fotóm, amin éles kontúrral egy angyal szerepel.

Nagyné a 29.06.2015

Gyermekkoromban valószínűleg Szűz Máriát láttam, nagy fényességben, homályos arccal. Sajnos azóta sem. Addig csak hallottam róluk, de azóta tudom is, hogy létezik Isten is!

  Asztro Show a 11.09.2015

  Kedves Nagyné! Köszönjük szépen, hogy ezt megosztotta velünk. Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan tegye fel szakembereinknek és azonnal pontos választ fog kapni. Kérem, hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámot és kérje Metatront a 458-as kódról.

Ildikó a 10.05.2015

Egy alkalommal otthon éjjel és ÁRAMSZÜNET idején ültem az ágyamban és elmélkedtem a gondjaimról. Azt kértem, hogy bár tudom, hogy van Őrangyalom, de kérek egy jelet, hogy itt van! Bármilyen formáját elhiszem, csak legyen valami konkrét kapaszkodóm.
Abban a pillanatban, megjelent az ablakban egy pici rózsaszín gömb, nagyon lassan körbement a falon, megállt olyan helyen, ahova semmilyen formában nem világíthatott volna be fény, pláne nem, ha az egész városban nem égett egyetlen lámpa sem! Aztán újra megállt az ablak közepén és szertefoszlott! Nos azóta még apró kételyem sincs a létezésüket illetően!

mihaly a 10.05.2015

Hihetetlen

  Asztro Show a 11.09.2015

  Kedves Mihály! Sok hihetetlen dolog van a világban, ha szeretne a szellemekről részletesebben tudni vagy bármilyen kérdése lenne, akkor hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámot és kérje Metatront a 458-as kódról.

Hagyj hozzászólást

*