Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

5 legerősebb szerelmi mágia 2019-re!

Dátum: 02.01.2019

A szerelmi mágia sosem megy ki a divatból. Fontos, hogy a szerelmi mágiát ne keverd össze a kötéssel, mert a kettő nem egy. A szerelmi mágia akkor működik, ha van az érzelmeknek alapja, van némi csírája vagy éppen egy meglévő kapcsolatban szükséges az érzelmeket felerősíteni. Ilyenkor jó megoldás a szerelmi mágia, amit hasonlóan a pénzmágiához, sokszor érdemes újítani. Éppen ez az oka, hogy a 2019-es esztendőnek már most megvan az öt legerősebb szerelmi mágiája.

 

Ellenőrizd le ITT, melyik csillagjeggyel lehet a legharmonikusabb a kapcsolatod!

 

Ezek a szerelmi mágiák nem csak akkor jelenthetnek segítséget, ha úgy érzed, az érzelmek kihűlőben vannak, hanem akkor is, ha még csak kiszemeltről van szó és még csak nem is randiztatok. Ezek a mágiák megvizsgálják, hogy van-e köztetek némi szikra, majd felerősítik a meglévő vonzalmat. Mindez okozza azt, hogy kialakul a szerelem, majd a párkapcsolat. Ebben az esetben a szerelmi mágiát egy kártyavetés előzi meg. Ahol meg lehet tudni, meg van-e a szikra, amennyiben igen, a rituálé elvégezhető!

rtl_szerelem

Ha van otthon gyertyád, magad is csinálhatsz szerelmi mágiát. Nézd meg ITT, hogyan kell!

 

A meglévő kapcsolatokat is képes helyrehozni a szerelmi mágia. Akár több évi elhidegülés után is tehetsz azért, hogy egy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatod legyen. Mindenképpen érdemes az öt közül valamelyiket elvégeztetned! Azt, hogy melyiket is éri meg, inkább a mágiákat ismerő szakemberrel érdemes megbeszélned. Hívd Boszi Katát a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), majd kérj egy nagyon erős szerelmi mágiát 2019-re! Vagy jelezd, hogy olvastad az erről szóló írást itt a weben! Alkati kérdés, hogy melyiket kapod, a mágiák nagyon erősek és mindenre hatást tudnak gyakorolni.

 

Az angyalok is segítenek neked szerelemben, csak olvasd el ITT, hogyan kérd őket!

Akár abban is segítségedre lehet ez az öt szerelmi mágia egyike, hogy egy bizonyos ponton, ahol nem egyeztek a pároddal, végre megegyezésre jussatok. A tavalyi esztendő legerősebb szerelmi mágiái is okoztak némi meglepetést. Évek óta gyermektelen párok életébe jött el a gyermekáldás, ami csak azért csúszott eddig, mert egyik vagy másik fél nem akart igazán gyermeket. Nagyon sok gondot lehet megoldani a szerelmi mágiákkal, amelyek közül mi most az öt legerősebbel készülünk a 2019-es esztendőre!

 

Ne hagyd, hogy a 2019-es évben is pár nélkül maradj! Hívd Boszi Katát vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc), akik meg tudják nézni, hol és mikor találhatod meg a lelki társad!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*