Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

harmónia

5 lépés a kiegyensúlyozott életig

Dátum: 13.05.2016

Arra még nem jöttél rá, hogyan élhetnél kiegyensúlyozott életet? Hogyan lehet a harmónia az életed része?

Akkor tudnod kell, hogy a kiegyensúlyozott élet nem azt jelenti, hogy minden jó az életedben és nincsenek benne problémák és negatívumok, hanem annyit jelenti, hogy  egyensúlyban van a jó és a rossz, mint a jin és jang.

Tudd meg a szerencseszámaid ide kattintva, hogy a szerencse is végre beköszönthessen az életedbe, a harmónia mellett!

 

Szükség van a rossz dolgokra ahhoz, hogy értékelni tudjuk a jót. Ha csak egyféle dolog létezne az életünkben, akkor az csak „dolog” lenne, nem jó és nem rossz. A „jó” és „rossz”  jelzőket pedig mi aggatjuk életünk eseményeire, és hogy mit hova sorolunk, azok alapján a tanult kódok alapján döntjük el, amelyeket kisbaba korunk óta magunkba szívtunk.

 

Honnan tudjuk, hogy az ég kék és a fű zöld? Mert megtanultuk, megtanították nekünk, egyébként csak annyit látnánk, hogy ég és föld a különbség a kettő között.

Ugyanígy nagyon sok esemény az életünkben azért jó vagy azért rossz, mert úgy tanultuk, úgy olvastuk, azt mondták…

Virág elérhetősége

Íme néhány tipp, hogy ösztönösen érezd, mi a JÓ, és ne azt tartsd jónak, amiről azt láttad a filmvásznon, tanultad, vagy éppen hallottad valahol, és hogy megérezd, hogy mi a rossz, ugyanakkor képes legyél megteremteni az egészséges egyensúlyt, harmóniát az életedben.

Számold ki a sorsfordító dátumodat IDE kattintva, hogy tudd, a tudatos cselekvéssel és az alábbi lépések betartásával mennyit kell még várnod a változásra!

 

  1. Figyelj a természetre. Ne keress kifogásokat, minden héten egyszer kapcsolatot kell teremtened a természettel. Menj el egy erdőbe, ülj le a patak partjára, nézd és hallgasd a vizet. Ne gondolj semmire, vedd át a természet lüktetését, érezd a ritmusát.

 

  1. Mozogj minden nap. „Mens sana in corpore sano” (Ép testben ép lélek), tartja a mondás, ha a tested egészséges, az elméd és a lelked is azzá válik. Az egészséges test eléréséhez először is mozognod kell. Minden nap, és nem egy edzőteremben, hanem a szabad levegőn.

 

  1. Érezz hálát. Gondolod végig, mi mindent kaptál az élettől, a sorstól és mondj hálát mindenért, amid van. Tedd meg még ma!

 

  1. Ne ítélkezz. Ha valami olyat látsz, amin felháborodsz, ne mondj ítéletet, gondolj arra, hogy ez az ő élete, az ő sorsa, határolódj el tőle. Nem tudhatod, hogy hasonló helyzetben te mit tennél, hiszen még, ha úgy is gondolod, nem vagy hasonló helyzetben. Figyelj az álmaidra, mert sok kérdésedre ott érkezik a válasz. Az álomfejtésről ITTolvashatsz. 
  2. Ne birtokolj semmit. Ne gondold semmiről, hogy az a te tulajdonod, mert semmi sem állandó, mindent csak átmenetileg használunk. Az emberi testünk is csak egy átmeneti állomás, a házunk, az autónk, a gyerekeink. Átmenetileg nálunk vannak, aztán minden elmúlik. Ha nem ragaszkodsz az anyagi javakhoz, felszabadul a lelked, és olyan boldogságot érzel, mint, amit előtte még soha nem tapasztaltál. Tedd meg a harmónia érdekében.

harmónia

Ha a fenti 5 lépést betartod legalább 1 hónapon át, akkor el kell érned az elégedettség és harmónia állapotát. Ha ez nem sikerülne, akkor valami más probléma húzódhat a háttérben. Kérd kollégáink segítségét, akik megtisztítanak mindenféle negatív energiától!

 

Úgy érzed, hogy az életed a feje tetejére állt? Szeretnél végre egy kiegyensúlyozott életet? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint sorsfordítást kérni Ágnes vagy Xalen jósnőktől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy megváltozhasson az életed! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*