Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

5 megérzés, amire érdemes odafigyelned

Dátum: 07.07.2016

Léteznek olyan megmagyarázhatatlan megérzések az ember életében, melyeknek fontos jelentősége van. Nézzünk tehát, hogy melyik az az 5 megérzés, amik jelentéktelennek tűnhetnek, de fontosabbak, mint gondolnánk.

 

  1. Megérzések, amelyek testi jeleket produkálnak. Az emberi test sokféleképpen figyelmeztet.

Biztosan Te is tapasztaltad már, hogy valaki hozzád ért és libabőrös lettél az izgalomtól. Máskor nem tudunk megszólalni, testünket könnyűnek érezzük, vagy elmegy az étvágyunk.

Fel sem fogjuk a tudatunkkal az adott szituációt, testünk már jóval korábban jó vagy rossz érzés formájában figyelmeztet bennünket.

 

Szeretnél boldog, harmonikus életet élni? ITT elolvashatod a kiegyensúlyozott élethez vezető 5 lépést!

megérzés

  1. A déjá vu, szó szerinti fordításban „láttam már” kifejezés jelentése, amikor egy pillanatban vagy egyes esetekben akár több másodpercig azt érezzük, hogy már átéltünk egy adott szituációt, egy személlyel történt beszélgetést, annak minden mozzanatával és helyszínével együtt. Mindeközben azt gondoljuk, hogy ez az érzés lehetetlen, azonban pszichiáterek egy csoportja szerint a déjá vu szolgálhat intuíciónk megerősítése vagy cáfolataként új kapcsolatok kialakításakor. Annyi bizonyos, hogy érdemes elgondolkodni rajta.

 

  1. Egyidejűség. Amikor egy barátunkra gondolunk, és abban a pillanatban megcsörren a telefon és az ő neve villódzik a kijelzőn, mintha hatodik érzékünk sejtetne valamit. Előfordul, hogy beszélgetés közben beszélgető társunkkal egyazon momentumban ejtjük ki a szánkon ugyanazokat a szavakat vagy dúdolunk egy dalt, közben bekapcsoljuk a kedvenc rádiónkat és pont azt a nótát sugározzák. Ekkor érdemes megállni egy pillanatra és elmorfondírozni, hogy vajon mi a mondanivalója ezeknek az élethelyzeteknek.

 

Többször beigazolódott, hogy előre megéreztél bizonyos eseményeket? ITT megtudhatod hogyan fejlesztheted a hatodik érzékedet!

 

  1. Távolba látás.

Részesei lehetünk olyan érzéseknek is, amelyek révén belelátunk egy tőlünk távolabb megtörténő eseménybe. Lehet, már te is tapasztaltad, hogy megérezted egy hozzád közel álló személy életében történő pozitív vagy negatív eseményt. Ezt a képességet még fejleszteni is tudjuk, ha rendelkezünk kellő spiritualitással. Amennyiben erre képesek vagyunk, a kártya jóslás művészetét is könnyen elsajátíthatjuk.

 

Úgy érzed, fogékony vagy az ezotériára? Kattints IDE, hogy a szabadidődben fejleszteni tudd rejtett képességeidet!

megérzés

 

  1. Intuitív empátia.

Az utolsó megérzés szerint képesek vagyunk azonosulni egy másik személy érzéseivel, gondolataival. Felismerjük az ember valódi elhatározását. Lehet mosolyogva, szép szavakkal közelít felénk, mi mégis felismerjük a valódi, sokszor hátsó szándékot. Ezt a képességet is tudjuk fejleszteni. Minél jobban megismerünk valakit, annál jobban felfedezzük, felismerjük a másik valós akaratát, akár közvetlen kommunikáció nélkül is.

 

Ha vannak rossz megérzéseid, előérzeteid, akkor azt ne vedd félvállról! Oda kell figyelned, mert olyan negatív események előhírnöke lehet, amit el tudsz kerülni! Kérj segítséget Xalen vagy Boszi Kata jósnőktől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy megtudd, van-e okod félni!

Hívd bizalommal szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*