Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szerelem magia

5 szerelmi mágia, ami működik

Dátum: 30.09.2014

A szerelmi mágiák mindig is fontos szerepet játszottak a boszorkányok és a mágiában jártas személyek repertoárjában. Még magas rangú személyek is gyakran vettek igénybe ilyen és ehhez hasonló jellegű szolgáltatásokat, melyeket mindig szakember segítségére bíztak. Nem kizárt, hogy történelmünk menetét is sokban befolyásolták a működő szerelmi mágiák, ráhatások, ugyanis az uralkodók és úrhölgyek gyakran makacsolhatták meg magukat, ezért nem ártott némi ravasz praktika. A szerelmi rituálé lényege az, hogy lényegében nem magát a szerelmet ébreszti fel, hiszen az Isten ajándéka, hanem a meglévő érzéseket erősíti fel, oly mértékben, hogy az illető ne legyen képes saját érzései ellen cselekedni. Sokszor ugyanis nem vesszük figyelembe azt, amit a szívünk súg, hiszen annak hangja lehet oly finom, oly halk, hogy elképzeléseink, ideáink túlharsogják azt. Ilyenkor jön jól a szerelmi rituálé, melyek közül néhányat Ön is elvégezhet saját magának, de a legbiztosabb az, ha szakemberre bízza a komoly bevonzást.

 

Vonzd be a szerelemet 5 igazán működő technika segítségével ITT!

 

rtl_szerelem

1. Személyes tárgyon keresztül

 

Nem véletlenül a legelterjedtebb technika ez, amihez egy személyes tárgy szükséges. Általában egy hajszál, vagy a népi hagyomány szerint egy zsebkendő a leghatékonyabb eszköz a szerelem bevonzása érdekében. Kilenc szál gyertyából kört kell formázni, s középre kell elhelyezni a személyes tárgyat. Mindezt telihold fényénél, ha lehet a szabad ég alatt kell végezni, három éjszakán át, mikor a legmagasabban van a Hold. A gyertyákat az óramutató járásának megegyezően kell meggyújtani, majd rövid ráhangolódást követően a következő mondatot hétszer kell megismételni a rituálé folyamán: Holdanya, ki a szerelmesek szívébe látsz, ébreszd fel XY érzéseit az irányomba, és légy kísérőnk egy életen át!

 

Gyertyamági a szerelemért, ITT!

 

2. A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út…

 

Bár ezt általában hölgyek szokták végezni uraknak, azt gondolom, a dolog fordítva is működik. Itt nem a kiszemeltünk személyes tárgyára van szükségünk, hanem némi konyhaművészetre. A szerelmi rituálét végző személy tudja meg, mi a kiszemeltjének kedvenc étele, majd főzze vagy süsse azt meg a számára. A sütés-főzés közben folyamatosan az illetőre kell koncentrálni, és valami egészen apró személyes dolgot kell az ételbe beleejteni. Ez a mágia éppen azért merült feledésbe, mert nem minden tekintetben kellemes, hiszen gyakran a fiatal lányok saját hajuk szálát sütötték a süteménybe. Mindazonáltal a szertartáson annyit lehet finomítani, hogy természetesen valami ehetőt tegyünk az ételbe, tehát egy apró változtatással tegyük személyesebbé a receptet. Mindenképpen használjunk sót az ételhez, három pici csipettel, mert ez a rituálé lényege, majd adjuk oda, küldjük el szerelmünknek a csomagot és várjuk az eredményt!

Edit jósnő, médium, jóslás, ezotéria, kártya

3. A színek varázsereje

 

Ehhez a rituáléhoz szükség lesz egy szakemberre, aki jól ért az energiák vagy a csillagok nyelvén, mert meg kell határozni azt, hogy milyen az Ön, és milyen leendő párja lelkülete. A színek varázslatához természetesen szükség van személyes találkozásra is, hogy az illető láthassa azt, mit is viselünk, mit akarunk neki tudat alatt üzenni. A szakember meg fogja határozni azt, hogy a hét melyik napján, milyen színkombinációt viseljen, amivel növelheti a kiszemeltje vonzalmát, elmélyítheti az érzéseit. Ez a fajta szerelmi rituálé a meglévő párkapcsolatok megerősítésére is kiválóan alkalmas. Remek szakembereket találhat vonalunkon, akik segíteni fogják Önt a hosszú és eredményes színek varázslatához!

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

4. Telepatikus üzeneten át

 

Bizonyára hallott már gondolataink erejéről. Ez a leghatékonyabb szerelmi vonzás is, hiszen ha van érzés, van kapcsolat is kiszemeltjével. Érdemes az ilyen mágiát estére időzíteni, amikor úgy gondolja, szerelme is már csak pihen, esetleg alszik. A legeredményesebb telepatikus üzenet ugyanis álmunkban talál ránk, amire valószínűleg tudatunknál nem is emlékszünk, azonban tudat alattinkba hathatósan be tud épülni az üzenet. Ezért fontos, hogy napi szinten végezzük el az alábbi rituálét: Helyezkedjen el kényelmesen és idézze fel azt az embert, aki fontos Önnek. Gondoljon rá legalább kilenc percen át. Ezt követően vegye őt bele gondolatban rózsaszín fénybe, buborékba. A lehető legpontosabban gondolja át, mit akar üzenni neki, de mindig csak egyetlen gondolatot erősítsen fel. Az agy és a lélek képekben érez, ezért nem feltétlenül szavakban kell gondolkodnia, de ha mégis így tesz, egy alkalom alatt legfeljebb három szóra koncentráljon. A szerelmi mágia hatékonyságát sok ügyfelem bizonyította már, de hátránya lehet, hogy sokszor és kitartóan kell végezni!

szerelem, szív, kozmosz, űr, tűz


 5. Kristályokkal a szerelmi boldogság felé

 

Szintén nagyon eredményes szerelmi rituáléról van szó, aminél jól jön a szekértő segítsége, ugyanis születési dátum és egyéb adatok segítségével meg kell határozni a kiszemeltjének személyes kristályát. Ugyanígy az Önét is be kell határolni, amit szinte minden tanácsadónk, különösen az inga jósok és tarot sorselemzők tudnak könnyedén megtenni Önnek. Ezt követően be kell szerezni egy-egy kristályt az Önéből és a szerelmééből is, hogy azokat aztán lelki szinten össze tudjuk hangolni. Három szál gyertya közé kell elhelyezni a kristályokat, és 21 napig kell úgy hagyni. A gyertyákat naponta háromszor 7 percre meg kell gyújtani, amikor kedvesére gondol és a következőket mondja: „Egy gondolat, egy érzés, egy üzenet, melyet elküldtem feléd, keljen életre, alkosson megtörhetetlen kapcsot közöttünk.”

 

Szeretné, hogy igazán hatásos legyen ezen szerelmi mágiák egyike? Mindenképp szeretne valakit meghódítani és kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatra vágyik mellette? Akkor nincs más dolga, mint felkeresni Xalen jósnőt vagy Nero Mágust a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) és biztosítják ezt Önnek!

Külföldről is eléri szakembereinket: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

A felhasználók hozzászólásai (4)

levente a 18.10.2014

atoklevetel es szerencse es síkermagíak ezek erdekelnek joslas nem hísz jos vagyok kesőb míer nemerdekel ,hísz tudom

  Asztro Show a 30.10.2014

  Kedves Levente!
  Boszi Kata jósnőt ajánljuk Önnek, melléke:340.Segíteni fog Önnek a pénzteremtő energia közvetítésében és anyagi helyzete javulásában.
  Hívja most! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

csilla a 30.09.2014

jó napot kivánok a nevem csilla szeretném megtudni mi vár rám a jövöben meg a párkapcsolati téren

  Asztro Show a 01.10.2014

  Kedves Csilla!
  Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek a legjobbak közül, kódja: 313. Tarot kártyával dolgozik és tisztánlátó. Minden kérdésére válaszolhat.
  Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*