Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

5 szuper varázslat, hogy a szerencse és a pénz beköltözzön hozzád!

Dátum: 22.05.2019

A pénzből sosem elég, és egyáltalán nem szégyen az, és nem is rossz, ha valaki többre vágyik. Szükségünk van a pénzre, mindenki szeretne szebb autót, szebb otthont, nagyobb házat, kényelmet. Vannak persze köztünk olyanok is, akik adósságot, hitelt kell, hogy törlesszenek. De, egy a lényeg, pénz kell Neked is, mindenkinek szüksége van a pénzre!

 

Íme az év 4 legszerencsésebb csillagjegye! Te köztük vagy? Tudd meg ITT!

 

 

Ezért most összeszedtünk 5 szuper varázslatot, hogy hozzád is beköltözzön a szerencse, a pénz és Fortuna.

  • Milliós pénzmágiák – Az egyik legkedveltebb pénzmágia. Egyáltalán nem véletlen, hogy a legtöbben ezt kérik, hiszen díjnyertes mágiáról van szó, mivel a visszajelzések száma igen magas és pozitív.  A milliós mágia varázsereje kb. 3-4 hétig tart. Zöld gyertyára, papírra és tollra van szükséged. A következő tanácsadóknál és mágusoknál jelentkezz érte a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc): Norbert vagy Eugénia!

penzugy_rtl

  • Nagy szerencse főzet – Ha azt akarod, hogy Fortuna költözzön az otthonodba, és hónapokig vegyen körbe a szerencse, akkor mindenképp szerezz egy arany színű gyertyát, és készítsd el a saját személyes szerencse főzetedet. Ha elég bátor vagy, kérd el a főzet receptjét, és ezt a főzetet el is fogyaszthatod. Ágnesnél és Tündér Lilinél megvan, hívd fel egyiküket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

 

2019-re EZEK a szerencseszámok érkeztek neked!

 

 

  • Nagy szerencse, nagy pénz lehívás az álmok segítségével – Olyanoknak ajánljuk, akik a legtöbb esetben emlékeznek az álmaikra. Teljesen mindegy, hogy rossz vagy jó álmaid vannak jelenleg. Az a fontos, hogy szoktál-e emlékezni arra, amit álmodsz. A pénzvarázslathoz mákra, papír- vagy fémpénzre, és zöld színű gyertyára lesz szükséged. Ezt kell a mágus utasításai alapján elhelyezned az ágyadba, vagy a közvetlen közelébe. Ha erre a pénzteremtésre vállalkozol, keresd fel a következő kollégát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc): Matt Médium!

 

Milyen éved lesz? Tudd meg ITT, melletted van-e most Fortuna!

 

 

  • Jupiter és a szerencse gyermeke lehetsz, ha már van gyakorlatod a mágiák terén. Ugyanis a következő pénzvarázslatot nem ajánljuk kezdőknek, csakis kizárólag haladóknak! Írd le a beavatáshoz szükséges mondatot, készíts ki arany gyertyát és kisebb köveket. Ha ezzel készen vagy, hívd Sárát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc), és kérd a haladó mágiát! A beavató szöveget a mágia elkészítése után kell használni:  “Fogadj kegyeidbe Jupiter, magamba fogadom bolygód és isteni lényed mivoltát, ha cserébe megkapom a bőség jutalmát. Ajándékozz meg szerencsével és bőséggel engem, aki újdonsült Jupiter szülötte lett, s aki most már Jupiter gyermeke és kegyeltje!”

 

  • A nagy adósságcsökkentő mágia

 

Ezt a mágiát szintén haladóknak ajánljuk. Nagyon komoly előkészületeket igényel. 7 napig kell végezned, és kizárólag beavatott mágus segítségével csinálhatod. Őket ajánljuk: Marcus Mágus vagy Norbert!

 

Jósaink kártyából megmondják neked, hogyan alakul az anyagi helyzeted! Ha úgy látod, hogy nem jutsz egyről a kettőre, akkor kérj gyors pénzbevonzó mágiát a legprofibb mágusoktól! Hívd Norbertet vagy Tündér Lilit a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*