Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

5tehnika

5 technika arra, hogy bevonzd a szerelemet az életbe

Dátum: 07.12.2014

A gondolat hatalma

 

Légy mindig nyitott, soha se gondolj arra, hogy magányos vagy és emiatt szenvedsz, mert a vonzás nem fog működni, ha sok benned az önsajnálat. Nagyon fontos, hogy mindig arra gondolj, hogy éppen úton vagy célod felé, soha sem szabad megállnod, mert abból előbb vagy utóbb bezárkózás lesz. Gondolatidra érdemes figyelned, amikor csak erőd van rá. Egy idő után a gondolat kontroll magától fog működni. Ügyelj arra, hogy gondolataidban ott legyen a társ, de ne az ideád, mert az ideák gyakorta okoznak csalódást.

 

Gyertyamágia a szerelemért! Kattints IDE!

 

Egy társra kell gondolni, aki arctalan, viszont a benső tulajdonságai, tökéletesen megfelelnek számodra. Nem tudhatod, hogy milyen lesz a társad külsőre, ne szabj határokat, mert lehet elzavarsz egy szőkét, akivel boldog lehetnél, mert egy barnát akarsz, akivel viszont már ténylegesen kevesebbé leszel boldog. Tehát ne azt képzeld el, hogy néz majd ki az a valaki, hanem azt, hogy milyen lesz a belső világa. Még a foglalkozását, hobbiját se vázold fel magadnak előre, mivel ez is korlátozhatja a valódi szerelem feltárását.

A mágiának, a vonzásnak a lehető legnagyobb szabadságot kell meghagynod, így gondolataid nem korlátozhatják választásod olyan tényezőkkel, amelynek valójában nincs is szerepe a szerelmi boldogságod szempontjából. A lehető legnagyobb gondolati szabadsággal gondolj arra a lehető legtöbbet, hogy keresel valakit, akivel együtt szárnyalhatsz majd a jövőben. Nagyon fontos, hogy vonzás csak akkor működik, ha cselekvés is van mögötte, tehát ha bezárod magad, szerelemre nagyon nehezen találsz majd.

 szerelem, szív, szerelmi jóslás, szerelmi mágia

 

A szimbólumok hatalma

 

Az ember lehet befogadó, de lehet elutasító is, sőt, lehet túlságosan is befogadó. Első és legfontosabb dolog, az, hogy milyen a megjelenésünk, mert mi magunk is szimbolizálunk valamit. Az önmagával elégedett ember, mindegy milyen külső jegyekkel van megáldva, képes lesz arra, hogy másokat, magához tudjon vonzani. Így ő könnyebben alakít ki partnerkapcsolatot.

Miután megvizsgáltuk önmagunkat, feltártuk a hibáinkat, fontos hogy olyan szimbólumok szerepeljenek rajtunk, amelyek arra utalnak, hogy nyitottak vagyunk egy kapcsolatra. Férfiak esetében ez egy kigombolt ing is lehet, alatta egy pólóval, míg hölgyek esetében a piros szín viselete jelzi leginkább, a nyitottságit. Itt eltérnek a szimbólumok, más javasolhat a férfiaknak és a más a hölgyeknek.  Kör szimbólum, vagy háromszög, semmiképpen se legyen rajtunk, mert az arra utal, hogy be vagyunk zárva. Legjobb az, ha nincs rajtunk sok ékszer, illetve öltözködésünk megmarad az aranyközépúton, nem utal anyagi helyzetünkre, de igényességet tükröz. A túlzottan drága ruhák kisebbségi érzéseket kelthetnek a másikban, míg a túlzott puritánság gyengének és sebezhetőnek mutat minket.

 

ITT még egy otthon végezhető mágiát találsz a szerelem bevonzására!

 

Nem szabad anyagi alapon partnert választani, mert abból van legritkább esetben boldogság. A lehető legszélesebb társadalmi réteget kell érintenünk, ugyanakkor fontos és jogos elvárás lehet az, hogy értelmes legyen leendő partnerünk, így túlzott kihívóság nem nyerő, egyik nem esetében sem. Tehát a legjobb szimbólumok hölgyeknél a fehér és a vörös szín, míg uraknál a fehér fekete kombináció, de kék esetleg mértékletesen a piros is szóba jöhet.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

 

Táplálkozás mágiája

 

Nem mindegy, hogy mit eszünk, mert amit elfogyasztunk, hatással van életünkre, kisugárzásunkra. Férfiak esetében, el kell ismerni, hogy látszik az, mikor jót evett valaki. Sokkal lomhább a mozgása, légzése kevésbé egyenletes. Ez érvényes a hölgyekre is, de esetükben, még ott szégyen érzet is, ami legtöbbször arcukra van írva.

Arra kell gondolnod, mielőtt randizni mész, hogy kisugárzásod nagyon sok adatot hordoz magában. Te sem érted mitől lesz valaki szimpatikus, de partnered sem, csak van egyfajta kezdeti szimpátia, ami nagyon fontos. Nagyon sok információ cserél gazdát mikor két ember egymásra néz, ebben az is benne lehet, hogy terhelt vagyok, mert éppen jót ettem. Természetesen ez senkiben sem fog így realizálódni, inkább azt érzi majd, hogy olyan nehézkes valami, olyan furcsa terhet érez, mintha húzni kellene, tehát nem lesz kellemes élmény a találkozás.

Nem csak randiról van itt szó, itt az élet minden olyan területe fontos, ahol emberekkel találkozunk.  Lehet ez egy hétvégi szórakozás, az edzőterem, vagy a munkahely, bármilyen hely szóba jöhet, ahol megpillanthatjuk az Igazit. Táplálkozásunkba sok friss ételnek, zöldségnek kell szerepelnie és kevés húsnak. Egyszerre ne együnk többet száz grammnál, sokszor még az is sok. A gyümölcsök mértékkel segítenek, míg a zöldségek nem telítenek el.

Fontos szabály, aki társat akar bevonzani, az ne étellel lakjon jól, hanem szerelemmel. Minden ételnek megvan a maga jelentése is, illetve mágikus hatása. Ha ezzel kapcsolatban kérdésed van, hívd fel bátran, Marcus Mágust a 993-as kódon, általában délelőtt kilenctől a rendszeren van, egészen a műsor végig. Az ételek mágiája igen hatékony terület, természetesen itt olyan ételekről van szó, amelyek hazánkban könnyedén beszerezhetőek.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

 

Az időzítés mágiája

 

Az időzítés nagyon fontos, nem mindegy mikor, hová és milyen minőségben megyünk. A minőségről már írtam, hely esetében azért képesek vagyunk dönteni, nyilván olyan helyekről van szó, ahol barátaink lehetnek. Az időzítés viszont lényeges, hiszen vannak események, amelyen mindenképpen hasznos ha ott vagyunk. Ilyen esemény lesz most a hónap utolsó napja, a Szilveszter amikor nagyon sokan jutnak el valamilyen buliba. Lehetőleg töltsd barátai körében, ilyenkor csak is jó lehet az időzítés, gond inkább más napokon szokott lenni.

Természetesen az sem mindegy, milyen a mi minőségünk, erről annyit, hogy betegen, fáradtan elmehetünk bárhová ha akarunk, de az ismerkedési esélyünk nagy mértékben csökkenni fog. Vannak időszakok, amikor valahogy nincs szerencsénk, sem a szerelemben, sem a pénzben, vagy bármilyen más területen. Ilyenkor nem sok esélyünk van arra, hogy megtaláljuk azt akit keresünk. Az olyan napok lehet igazán eredményesek, amikor jól működnek a dolgaink. Mindezt észrevehetjük munkánkban, vagy éppen valamilyen játékon nyerünk aznap, tehát jó napot mondhatunk magunknak, akkor is, ha közérzetünk rossz.

Ezeket a napokat előre nem tudjuk, így tervezni nagyon nehéz, így sokszor a szerencsén múlik az, hogy éppen milyen csillagzat ragyog felettünk. Azt, hogy jó nap lesz-e két hét múlva az ismerkedésre vagy sem, ha nem tanultál asztrológiát, csak is egy asztrológustól tudhatod meg. Nálunk sok szakembert találhatsz, akik segítenek ebben, előre elmondják, hogy melyik nap lehet eredményes, illetve mikor vagy kevésbé szerencsés.

A vonzás mindig működik, de valamikor erősen, míg valamikor nagyon gyengén. Akkor kell emberek között lenni, a megfelelő minőségben, mikor leginkább működik a vonzás, mikor a csillagok is energiát adnak, nem pedig terhelnek.

 szerelem, szív, szerelmi jóslás, mágia

 

Barátok

 

Aki kapcsolatot keres, először barátokat keressen. Tegyünk meg mindent azért, hogy magunkhoz vonzzuk a számunkra fontos és kedves embereket. Váljunk közösségi lényekké, ha eddig nem voltunk azok, mert bizony a szerelemhez vezető első lépcsőfok, nagyon sok esetben a barátság. Lehet ez közvetve is, hiszen barátaink által ismerhetjük meg azt, aki később párunk lesz. Ha nem rendelkezel barátokkal, akkor először talán azon kellene gondolkoznod, mi ennek az oka illetve mit is tehetsz azért, hogy barátaid lehessenek. A baráti kör fontossága nem csak abban rejlik, hogy általuk megismerhetsz valakit, hanem abban is, hogy védenek az olyanoktól, akik csak ki szeretnének használni.

Légy mindenkivel nyitott, akit kedvesnek és értelmesnek találsz. Mindig adj, légy támasz ha szükséges, mert kapni csak az fog, aki adni is tud. Ha így teszel, fontos leszel barátaid számára, érezni fogják azt, hogy valakit be akarsz vonzani, segítenek abban, hogy társra találj, embereket mutatnak majd be neked, akik közül, lehet valaki szimpatikus lesz. Barátaid soha ne hanyagold el, viszont sokat ne várj el tőlük soha, mert akkor csalódás fog érni. Egyetlen ember lesz akitől elvárhatod a boldogságot, ez pedig a társad, akit remélhetőleg hamarosan sikerül majd bevonzanod.

 

Egyetlen ember lesz akitől elvárhatod a boldogságot, ez pedig a társad, akit remélhetőleg hamarosan sikerül majd bevonzanod. Ha teljesen eluralkodott már rajtad a magány, elveszítetted már a reményt, hogy megtalálhatod Te is az igazit, akkor n e késlekedj! Hívd Xalent vagy Nerot a 0690 633 991-es telefonszámon (485 Ft/p)!

Elérheted őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*