Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

gyogyito

5 titkos gyógyító története

Dátum: 07.11.2014

Uszui Miako (1865-1926) 

Uszui Miako, reiki, gyógyító

 

A reiki módszer feltalálója, aki akkor vált híressé mikor 1923-ban földrengés rázta meg a japán fővárost. Tanítványival, gyógyítani kezdték a földrengés során sérült embereket. Klinikákat állítottak fel a város több pontján, de még így sem győzték a sok sérültet.  A földrengéshez párosuló tűzvészben, 140 ezer ember vesztette életét. Óriási káosz volt, hol Uszui Miako és tanítványai mindent megtettek azért, hogy segítsenek a bajba jutottakon. A reiki módszerét ekkor ő már tanította, de ha nincs a földrengés, akkor és ott nem áll helyt a technikájával, akkor napjaink reikije sem létezne abban formában, ahogy most létezik. A gyógyító tanait milliók követik, tanítását  milliók sajátították el, párosulva ez számos csodás gyógyulással és gyógyító születésével. 

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

 

Eric Pearl

Eric Peral története, gyógyítás

 

Egy tengerparti sétán találkozott egy jósnővel, akitől elfogadott egy energia kezelést. Ezután érdekes dolgokat kezdet tapasztalni magán, az egyébként szkeptikus Eric Peral, aki eredetileg masszázs technikákkal foglalkozott. Kezei égni kezdtek, felhólyagosodtak, furcsa álmai voltak, miközben otthonában is megmagyarázhatatlan dolgok történtek. Aztán egy Fred nevű páciense, masszázs során érzékelte, hogy furcsa energiák áramlanak a kezéből. Megpróbálta ezt az energiát Fredre sugározni, ahogy vele is tette a jósnő. Az eredmény döbbenetes volt, Fred állapota javulni kezdett miközben médiummá vált, tehát érzékelni kezdte szellemvilágot. Nem ritka, hogy valakiből egy csoda gyógyító hozza ki a rejtett képességet. Így járt ezzel Eric és később neki is számtalan betege, mivel napjainkban is gyógyít, fogadja azokat, aki segítségére szorulnak.

 

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Braco

Braco, gyógyító

 

A horvát származású Braco tekintetével gyógyít. Több ezren állítják, hogy elegendő volt Barco szemébe nézni és meggyógyultak tőle. A varázslatos tekintet mögött, a gyógyító kisugárzás az, amivel Barco képes az embereknek segíteni. Eredetileg közgazdász végzettséggel rendelkezik, de diploma után a most 47 éves gyógyító, egyre inkább felfedezte különleges képességét. Kezdetben csak barátait, de később egyre szélesebb körben alkalmazta szemei erejét, amelyek már napjaink egyik leghíresebb gyógyítójává tették őt. Tudni kell róla, hogy pénzt alig fogad el munkájáért, csak a költségeit kell téríteni, ahová utazik. Ő képes egyszerre több száz, de akár ezer embert is gyógyítani, csak annyi kell, hogy ott álljanak előtte és tekintete rá tudjon vetülni mindenkire.

 

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Alani

Alani, gyógyító gyerek

 

A nyolc éves kislány Brazília fővárosában él. Édesapja elmondása szerint az ő lánya nem csodagyerek, minden egyes gyógyulást Jézus által megy végbe, lány pusztán a közvetítő. Alani egyetlen érintéssel gyógyít meg embereket. A rákból gyógyultak ki, de volt aki a mankót dobta el, sok embert gyógyított ki a HIV vírusból. A kislány elmondása szerint, nagyon élvezi amit csinál. Ha felnő orvos szeretne lenni, továbbra is segíteni akar az embereken. Számára közvetlen kapcsolat van Jézussal, rajta keresztül mutatkozik meg a szentek ereje. Nagyon sokan keresik őt fel Brazíliából és világ már országaiból a gyógyulás reményében. Aki hisz Jézusban, de sokszor a szkeptikusok is, gyógyultan távoznak Alanitól, életük egyik legfantasztikusabb spirituálés élménye után.

 

 gyógyító energia, távgyógyítás

Joao de Deus

Joao de Deus, gyógyító, reiki

 

Talán napjaink egyik leghíresebb gyógyítója, aki Brazíliában él, szinte özönlenek hozzá a betegek, a világ minden tájáról. Tizenhat évesen találkozott Szent Ritával, Brazília védőszentjével, aki nagyon sok titokba avatta be. Ő küldte el egy spirituális központba, ahol öntudatát elveszítve, három órán keresztül gyógyított.  Salamon király szellemét vette át, mint egy médium, aki rajta keresztül nyilvánult meg. Pár hónapot itt töltött a központban, ahol élelemért és szállásért cserébe gyógyított. Ezután megpróbált dolgozni, de nem volt alkalmas a kemény téglagyári munkára. Nyolc éves vándorlás következett, hol hazája nagy részét bejárta, de sajnos a törvény üldözte őt, többször bebörtönözték és megkínozták tevékenysége miatt. Nyolc évet szolgált a hadseregben, így kapott viszonylagos védettséget. A sors iróniája, hogy a központ ahol most gyógyít, azzal a téglagyárral van szemközt, ahol egykor dolgozott, ahol bebizonyosodott az, hogy gyógytóvá kell válnia, az egész világ számára.

 

Hagyj hozzászólást

*