Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

5+1 bőségbevonzó tárgy 2016-ra

5+1 bőségbevonzó tárgy 2018-ra

Dátum: 20.01.2016

Összegyűjtöttük Neked a 2018-as év bőséghozó tárgyait. Cikkünkből megtudhatod, mit kell beszerezned még az év elején, hogy ne kelljen a pénzt és a szerencsét nélkülöznöd 2018-ban. Kabalaként tekints rájuk, és lehetőleg még ebben a hónapban szerezd be őket!

Ha követed a szakmai tanácsokat, a gazdagság az idén hozzád is megérkezhet!

 

Az anyagi biztonsághoz szükséges kellékek 2018-ban

 

 1. Váza – Lehetőleg legyen széles, a váza szája keskenyebb, majd teljesen szélesedjen ki, ilyen nagyobb körte alakra gondoljunk. Lehetőleg minden nap dobjuk bele aprópénzt. Ha éppen nincs apró, akkor egy szem rizst. Ezzel alapozzuk meg, hogy a vázában lévő pénz bevonzza a sok pénzt a házba. Nem mindegy, hogy hol helyezzük el a lakáson belül a vázát, a pénz zónába kell tenni. Ebben kérheted Ágnes segítségét, és ő pontosan meghatározza, pár adat alapján, hogy a Te lakásodnak hol van a pénz zónája.

 

A vázát pénzmágiához is használhatod, tudd meg ITT, hogyan.

 1. Levendula – Nem csak az illata miatt szeretjük a levendulát, hanem bőségbevonzó hatása miatt is. Elég egy szál levendulát szerezned, vagy akármilyen levendulából készült terméket. A siker érdekében a levendula legyen nagyon közel a pénz zónához.

A levendula újholdkor is jobban kifejti hatását, és ha szeretnéd az újhold erejét bőségbevonzásra használni, kattints IDE!

 

 1. Zöld kép – Lehet bármilyen festmény, amin a zöld szín dominál, lehet akár egy családi kép is, ahol a háttér zöld. A kép mérete lényegtelen, az a fontos, hogy több, mint felét a zöld töltse ki annak a felületnek, ami maga a kép vagy a festmény. Érdemes a pénz zóna egyik falára helyezni a képet.

 

Már csak pár dolog van hátra, ne gondold, hogy Te nem lehetsz milliomos!

 

 1. – Ahhoz, hogy a pénz zóna a negatív energiától védett legyen, alkalmaznod kell a tisztítást egész évben, Ágnes elmondja Neked, hogyan!

 1. Ajándék – Legyen otthon egy olyan dolog, amit egy érkező vendégnek tudsz ajándékozni. Ezt  tedd a pénz zónához közeli szekrénybe, a szíved pedig tudatni fogja veled, ki az a személy, az a vendég, akinek majd elő kell venned ebben az évben. Amikor ő megérkezik hozzád, a pénz is érkezni fog utána.

És íme, a hatodik dolog, lehet vicces számodra, de ennek a fele sem tréfa:

 1. Egy sárga alsónemű – Be kell szerezned egy sárga alsóneműt, ha lehet, ne csak egyet, és a 2018-as pénznapodon viselned kell. Azt, hogy mikor van a pénznapod, Ágnes kiszámolja Neked!

Tehát, fontos tudnod, hol a pénz zóna, hogyan kell tisztán tartani a só segítségével a zónát, és mikor van a pénznapod.

Szeretnél sikeres lenni és gyökeres változást megélni az anyagi helyzetedben? Akkor ne tétovázz! Készíts papírt és tollat, mielőtt telefonálsz, hogy gyorsan és pontosan el tudd kezdeni a pénzbevonzást! Tárcsázd a 06 90 633 991-es számot (485 Ft/perc), és kérd Ágnest, a 313-as kódon!

A felhasználók hozzászólásai (2)

KATI a 10.06.2016

MÁR ANNYI MINDENT PRÓBÁLTAM ÉS SEMMI SEM TÖRTÉNT !

  Asztro Show a 11.06.2016

  Kedves Kati! Akkor meg kell nézetnie, van-e Önön valamilyen ártó energia, mert lehet, hogy valami akadályozza az anyagi gyarapodását.
  Hívja bizalommal Xalent a 453-as kódon, meg tudja nézni, mi blokkolja pontosan, és el is távolítja.
  Eléri a 0690633991-es számon (485 Ft/p)!

Hagyj hozzászólást

*