Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

5+1 igazán spirituális tipp Karácsonyra

5+1 igazán spirituális tipp Karácsonyra

Dátum: 12.12.2015

A karácsonyi ünnep az egymásra hangolódástól és a rengeteg szeretet energiától az év legerősebb teremtő időszaka. Teremthetsz szerelmet, pénzt, szerencsét, bőséget, illetve bármit, amit szeretnél.

Attól függően, hogy éppen mire van szükséged, végezd el az alábbi 2 perces mágiák egyikét vagy akár az összeset, és meglátod, a karácsony sokkal többet hoz az életedbe néhány ajándéknál, ami a fa alá kerül.

Ha valamilyen kérésed vagy kívánságod van, és szeretnéd, ha ez még az idén teljesülne, akkor kérd az adventi szentek segítségét IDE KATTINTVA!

1. Ha bőséget  és pénzt szeretnél, akkor szerezz egy fenyőfa ágat, 2 pénzérmét és egy négylevelű lóherét. Tedd bele egy liter forrásban lévő vízbe és főzd 10 percig, szűrd le és a vizet tedd kis üvegcsébe. Ebből cseppents a pénztárcádra vagy a lottó szelvényre, amit megvásároltál. A pénz napokon belül áramlik hozzád. Ha nem így történne, akkor ide kattintva kérj egy blokkoldást és tisztítást, hogy tiszta lappal induljon a 2017-es éved!

 

2. Ha szerelmet szeretnél bevonzani, akkor vágj ki egy kb. 6 cm átmérőjű kört egy kartonpapírból. Fesd be a papírt arany színűre, bármilyen akril vagy vizes bázisú festéket használhatsz. Ragassz rá körbe 5 db rózsaszirmot, ragassz a közepére egy db szegfűszeget, majd kend be az egészet ragasztóval, és amíg még friss a ragasztó, szórj rá tibeti vagy tengeri sót. Hagyd, hogy a só szemcsék ragadjanak és száradjanak bele a ragasztóba, majd rázd/töröld le a felesleget. A karton hátoldalára írd rá a szerelmed nevét, ha nincs kiválasztottad, akkor írd rá a következő három betűt: SZRL. Készen is van a szerelmi talizmánod, amely akkor fog működni, ha a szakembereink felenergetizálták és beavatták. Karácsony este el kell égetned ahhoz, hogy megérkezzen a szerelmed.

Végezd el a karácsonyi kívánság mágiát cikkünk alapján, ITT!

 

3. Ha szerencsével szeretnél pénzhez jutni és pénznyereményre vágysz, akkor készíts egy karácsonyi lottó-talizmánt. Ha már megvetted a szelvényt, akkor azt a papírt, amin bejelölted a számokat, ne dobd ki, hanem kend át egy jósaink által beavatott olíva olajba mártott ecsettel (ha jósaink beavatják, szerencseolaj lesz belőle) és tekerd fel, mint egy pergament, majd kösd át egy piros cérnával. Karácsony este tedd a fenyő ágai közé és a lottó húzásig ne nyúlj hozzá.

 

4. Ha tartoznak neked és azt szeretnéd visszakapni, akkor újholdkor gyújts egy fehér gyertyát, karcold bele annak a nevét, aki tartozik neked és az összeget, amivel tartozik, majd mondd hangosan:

 

Telihold, újhold, ár, apály, mennydörgés,

visszakapom, visszajön hozzám az összes pénz

 

A mondóka folytatását a szakembereinktől tudhatod meg.

 

5. Az egészséged megőrzésért készíts beavatott almás süteményt karácsonyra. Mielőtt neki fognál, kérd, hogy szakembereink töltsék fel az almát egészség javító energiával, majd hagyományos módon keverj ki egy piskóta tésztát, tegyél a masszába a beavatott almából és máris mehet a sütőbe. Mindenkit kínálj meg, akinek egészségügyi problémája van. Nem a sütemény gyógyít meg, de a beavatott alma segít megtalálni azokat az orvosokat és gyógymódokat, amelyek elvezetnek a gyógyuláshoz.

+1. Készíts szerencsét hozó csillagdíszt!

Ezt a jósaink avatják be, majd helyezd el a fenyőfádon, meglátod, mi történik ezután!

Már nyakadon az ünnep, de még nem teljesen érzed magadénak? Nem tudod nyitott szívvel várni ezt a szeretetteljes időszakot? Kérj szeretet energiát és feltöltést a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Megmondó tud Neked ebben segíteni, hívd bizalommal! Eléred külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*