Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

7 hasznos tipp a spórolásra!

Dátum: 12.09.2018

Nagyon sok pénzt takaríthatsz meg, ha tervszerűen kezdesz spórolni. Fontos, ha pénzhez szeretnél jutni, akkor a nap 365 napjában kell tenned egy apróságot. Nem maradhat ki egyetlen egy nap sem, a spórolás mindennapos. Ez a spórolási terv egyébként akkor érvényes 365 napig, ha tényleg sok pénzt szeretnél félre tenni. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az ősi pénzmágia alapja az, hogy a pénz pénzt vonz. Mágiát nem kell kérned, hiszen te magad leszel a mágus ebben a folyamatban.

 

  • Az Univerzumtól bármekkora összeget kérhetsz! ITT megtudod, hogyan is csináld pontosan!

 

ezoterikus kalendárium

Gondolj arra, hogy jövő nyárra, ha betartod a szabályt, akkor már egy luxusnyaralásra is lesz pénzed.

  1. Nagy pénz malacka – heti kihívás: Határozz meg egy összeget, ez lehet pl. 50 forint. Az első héten csak 50 forintot kell félre tenned, majd a következő héttől mindig az előzőleg betett összeg dupláját kell betenned a malackába.
  2. Kis pénz malacka: Ha úgy gondolod, hogy nem lesz ennyi pénzed, akkor minden héten csak ötven forinttal növeld az összeget, tehát első héten 50 Ft, második héten 100 Ft, harmadik héten 150 Ft, és így tovább. Így is 70 ezer forintot fogsz megspórolni egy év alatt, és észre sem veszed.
  3. Legyen a bankban is előre tervezetten félretett pénzed, megtakarításod. Nézz utána az ajánlatoknak. Vannak már alig pár éves befektetések, és teljesen ingyenesen kaphatsz tájékoztatást.
  4. Tarts nagy spórolós hónapot! Ki kell tartanod, és 30 napon keresztül csak olyan dolgokat vehetsz, ami létfontosságú. Mit ne vegyél? Ne vegyél ruhát, ha van 15 pólód. Ne vegyél csokit, chipset, nasit. Nincs étterem, büfé, kávézó. Kibírod?
  5. Készíts kiadási tervet. Írd fel az összes bevételt, add össze. Majd írd fel az összes kiadást: rezsi, albérlet, bevásárlás, fodrász (ami mindenképp szükséges) stb. A fennmaradt összegnek, különbözetnek a hónap borítékban kell maradnia.
  6. Címlet mánia mágia  – Válassz egy címletet vagy egy fémpénzt. Pl. a 200 forintost, de választhatod az ezrest is. Egy hónapon keresztül bárhol, bármikor ez a címlet a kezedbe kerül, nem költheted el. El kell különítened. És a hónap végén számold össze, mennyi pénzed lett.
  7. Legyél szigorú önmagaddal! Számold ki, mennyit tudsz nélkülözni, tedd félre és ne költsd el, semmiféleképp!

 

Neked melyik módszer tetszik a legjobban?

Van saját spórolási módszered?

Mekkora összeget tettél félre, ami rekordnak számít?

betegségek lelki okai

  • Az ITT található varázsigét is bátran használhatod, hogy spórolásod a lehető legeredményesebb lehessen!

 

  • Hiszel az angyalokban? ITT neked is biztosan segíteni fognak!

 

A pénz körül forog a világ! Ha nincs, akkor semmit sem tudsz megvalósítani az életben! Mi segíthetünk neked, hogy bevonzhass akár egy nagyobb összeget is álmaid megvalósításához! Keresd Ágnest vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), szakértelmük számtalanszor bizonyított!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*