Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

7 ok arra, hogy szellem van a házadban

7 ok arra, hogy szellem van a házadban

Dátum: 08.08.2014

Vannak percek, pillanatok, amikor úgy érezzük, hogy nem vagyunk egyedül, amikor borsózik a hátunk a hidegtől, azt érezzük valaki figyel minket a sötétből, saját otthonunkban. Sokaknak az ilyen pillanatok egyre többször ismétlődnek meg, ilyenkor már nehéz eldönteni azt, hogy az elménk játszik velünk, vagy éppen tényleg van valami ismeretlen mellettünk. Előfordul, hogy valóban mi vagyunk a hunyók, az érzés pusztán bennünk van, mert rosszul szigeteltünk egy elektromos vezetéket, amelynek sugárzása ér minket, vagy éppen valamilyen anyag hatása alatt vagyunk, amiről nem tudjuk, hogy ilyen tüneteket indít el testünkben, lelkünkben.

 

Lehet, nem csak szellem kísért otthonunkban, átok áldozatai is lehetünk. Olvasson erről többet ITT!

 

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Ok lehet ezer, de mi van akkor, ha mégis valamilyen természetfeletti erő hatása ér minket? Először is, meg kell tudnunk győződni arról, mi is hat ránk, majd kérni a megfelelő szakembert, hogy segítsen, ha szellem van körülöttünk. Erre tudom ajánlani akár magamat is, hiszen évek óta foglalkozom a témával, minden szellemekkel és rontásokkal kapcsolatos információ, mondhatni már a kisujjamban van. Engem elérhet a 993 kódon, Marcus Mágus néven. De mielőtt hívna, megosztok olvasóimmal pár intő jelet, ami arra utal, hogy valóban szellem van házában.

 

1. Álmok: Sok álom utalhat arra, hogy valami nincs rendben körülöttünk. A legtipikusabb álmok azok, amelyekben egy elhunyt hozzátartozóval álmodunk. Ilyenkor sajnos nem mindig azzal találkozunk, akit látunk, gyakorta akar így egy rossz szelem a közelünkbe férkőzni, ezért sosem árt az óvatosság. Vannak olyan álmok is, ahol csak egy idegen van, vagy éppen valamilyen brutális dolog történik velünk, vagy mi teszünk valamilyen rosszat. Ezek mind utalhatnak szellem vagy rossz szellem jelenlétére.

 

Az inga is segítségére lehet abban, hogy kiderüljön, szellemel él-e egy fedél alatt! ÍGY kérje a segítségét a pontos válaszért!

 

2. Éjszakai zörejek: Gyakran recseg a padló, vagy valamilyen ismeretlen eredetű kopogást hall, mindez lehet pusztán a fizika műve, de ha rendszeres és nincs rá fizikai magyarázat, akkor bizony könnyen megeshet, hogy szellemmel van dolgunk. Minél kisebb zajokat hal, többnyire annál gyengébb a szellem. Megesik, hogy egy elhunyt hozzátartozónk akar így üzenni, ilyenkor szakemberre van szükség, mert az sem jó, ha túl sok generáció él együtt, egy helyen.

 

3. Tárgyak eltűnése: Magam részéről az egyik legérdekesebb jelenségnek tartom, hiszen nem tudni, hogy tűnik el egy tárgy. Számtalan kutató próbálta már ezt filmre venni, vagy lekövetni, de eddig még sikert nem tudtak elérni ezen a területen. Egy dolog biztos, ha szellem van Ön körül, különösen jellemző ez erős, rossz szellemre, akkor tárgyak is tűnnek el, majd kerülnek elő különös módon. Ha ez az eset gyakori, fontos és szükséges a szellemvizsgálat, mivel rossz ártó szellem lehet közelünkben.

4. Műszaki cikkek gyakori hibája: Előfordul, hogy sok elektromos eszköz hibásodik meg, amire már nincs logikus magyarázat. Gyakran egymás után mennek tönkre a gépek, eszközök, az újak és a régiek egyaránt. Ilyenkor gyaníthatunk szellemet, hiszen szellem közelében gyakran megnő az elektormágneses tér, ami kisütheti az elektronikát, hiszen sokszor pár Volt túláram is elég ahhoz, hogy tönkremenjen a tévé vagy a számítógép. Ha sorozatos és logikátlan a meghibásodás, gyanítható, érdemes kérnie egy szellemvizsgálatot!

 

5. Furcsán viselkedik a házi kedvenc: A házi kedvencek, kutyák és macskák, lényegesen többet érzékelnek mint mi magunk. Így ők érzékelik a legkisebb változásokat is, amit jeleznek felénk, hiszen megijednek az entitástól, amely a világ rendje szerint, nem lehetne itt. Ilyenkor a házi kedvenc nyüszít, vagy egy pontra koncentrálva mérgesen ugat, morog. Macskák többnyire felborzolják szőrüket és morognak, vagy csak elszaladnak. Volt már olyan esetem is, hogy az akváriumi halak nyugtalanul úszkáltak, ha megjelent az entitás.

tarot, tarot jóslás, tarot üzenete, tarot kártya, lapok üzenete, kártyajóslás

6. Furcsa gyermekrajzok: A gyermekek érzékenyek a szellemvilág irányába. Rájuk fokozottan kell figyelni, különösen akkor, ha már gyanakszunk a kísértésre. Figyelni kell gyermekeink rajzait, ahol szándékosan nem árulok el minden jelet, ami szellemre utal. Baj van akkor, ha gyermekünk képzeletbeli barátról számol be, akit ha lerajzol, fekete kabátban árnynak rajzol. Ilyenkor akár gonosz szellem is kísértheti a házat. Bármikor több ember szerepel a rajzon, vagy élőlény, mindig kérdezni kell a gyereket, hogy ki az és miért rajzolta oda. Gyermekeink éjjeli szörnyei, akik miatt villanyfény mellett akarnak aludni, sajnos nem minden esetben a képzelet szüleményei.

 

7. Hőmérséklet változások: A szellemek lehetnek hidegek, vagy éppen melegek, a környezetükhöz mért hőmérséklethez képest. Egy dolog biztos a tapasztalatok alapján, az, hogy a szellemek hőmérséklete mérhető és érzékelhető. Gyakoribb a hideg, amikor azt érezzük, hogy valamilyen hideg fuvallat megy rajtunk keresztül, vagy szembetűnőbb az, amikor egy hideg láthatatlan kéz érintését érezzük. Legyen hideg, vagy meleg, mindkettő szellemre utal, illetve arra, hogy nem fél a szellem hozzánk érni. Ha ez gyakran előfordul, a családban többen is érzékelik, akkor szinte biztos a szellem jelenléte.

 

Hét jel, amelyek szellemre utalnak. Ön bármelyiket is érzékeli, lépnie kell, mert nem jó az együttélés. A szellemnek egy másik világban lenne a hely, reinkarnálódni kellene, ezért segíteni kell, hogy elmehessen innen, miközben nekünk meg élnünk és léteznünk kell, úgy, hogy a másvilág nem zavarja meg hétköznapjainkat. Nem egészséges a szellemekkel való együttélés, mivel a  sugárzás, amit kibocsátanak magukból, nem csak a műszakcikkekre, hanem ránk is károsak tudnak lenni.

Ha bármely, a fentiekben közölt, jelet tapasztalja otthonában, habozás nélkül kérjen segítséget, mert a szellemi jelenlét csak rosszabb lesz! Ne várja meg, míg a csapdába került lélek Önön és családján tölti ki elkeseredett dühét! A székek asztalra pakolása csak kényelmetlen, de egy démoni megszállás vagy a sorozatos “balesetek” már komoly aggodalomra adnak okot!

Tisztító szertartással és a negatív energiák kizárásával szabadulhatnak meg legkönnyebben egymástól, ehhez hívja a

06 90 633 991-es számot (485 Ft/perc), éjjel-nappal segítünk Önnek!

Tárcsázhat külföldről is, hívja Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számot, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számot, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számot és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számot!

Íratkozzon fel hírlevelünkre és ezentúl e-mailben értesülhet ezotérikus cikkeinkről – szellemekkel és egyéb érdekes témákkal várjuk!

hírlevél, asztro show

cikk, banner, asztro show, tetszik

A felhasználók hozzászólásai (2)

nikolett a 21.09.2014

Üdv.szakemberrel közösen űztűnk ártó szellemet. de nincs azóta semmi javulás! mennyi idő kell neki ? aki tudja a választ tudassa velem ..

    Asztro Show a 24.09.2014

    Kedves Nikolett! Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Szellemvizsgálattal is foglalkozik. A legjobb szakember erre a területre. Kérje a tanácsát és hívja fel most! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*