Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

párkapcsolat

7 ok, hogy miért maradunk benne egy rossz párkapcsolatban!

Dátum: 29.09.2016

A legtöbb ember stabil párkapcsolatra és anyagi háttérre vágyik, gyakran előfordul, hogy a kettő összefonódik, és a párkapcsolat biztosítja a stabil anyagi hátteret is egyben. Ez az egyik leggyakoribb oka annak, hogy sokan benne ragadnak egy rossz párkapcsolatban. Nem szeretnék feladni az anyagi biztonságot, félnek attól, hogy önállóan nem képesek megteremteni azokat a körülményeket, amelyekhez hozzászoktak.

Ha te még nem találtad meg az igazit, olvasd el ITT, mit kell tenned a bevonzásához!

 

Az alábbiakban egy érdekes kutatás eredményét mutatjuk be. Az amerikai National Institute of Mental Health egy olyan  felmérést végzett, amelyben problémás párkapcsolatban élő embereket kérdezett meg arról,hogy miért nem lépnek ki a rossz kapcsolatból.

A “miért” kérdésre különféle válaszok érkeztek, a legtöbbször elhangzott válaszokat csokorba gyűjtöttük és itt olvashatjátok.

Ha az alábbiak közül saját kifogásaidra is ráismersz, akkor fontold meg a szakítást, kérheted ebben kollégáink segítségét is.

Ha így érzel, olvasd el randi tanácsainkat ITT, hogy biztosan megtaláld az igazit!

párkapcsolat

  1. Nem találok jobbat. Eddig minden kapcsolatom még ennél is rosszabb volt. Jobb már nem is lesz.

 

 

  1. Egyedül nem boldogulnék, úgy érzem, semmihez nem értek.

 

3.Félek az egyedülléttől, nincsenek barátaim.

 

  1. Anyagilag függők a páromtól, egyedül nem tudnék fenntartani egy albérletet, és nincs hova mennem.

 

  1. Nem szeretnék osztozkodni a közösen szerzett értékeken.

 

  1. A gyerekeken jobb, ha mindkét szülő jelen van az életükben, ha elválnék, a gyerekek engem hibáztatnának, és azt nem élném túl.

 

  1. Ha elhagynám, évekig zaklatna engem és a családom, nem lenne egy nyugodt percem, félek, mit gondolnak rólam az emberek, ha kiderül, hogy egy pszichopatával élek együtt.

 

Olvasd el cikkünket ITT, amiből kiderül, mennyire hűséges a párod keresztneve alapján!

párkapcsolat

Ezeknek a kifogásoknak egyetlen közös elemük van: A félelem. Ha ez a párkapcsolat már nem ad neked semmit, akkor ki kell lépned belőle. Az természetes, hogy félsz az újtól, az ismeretlentől, az egyedülléttől, az anyagi nehézségektől és attól is, hogy mit szólnak majd az emberek. DE, ha megtetted a lépést, megerősödsz, rájössz arra, hogy teljesen önellátó vagy és felelős döntéseket tudsz hozni.

Ha segítségre van szükséged, kollégáink állnak a rendelkezésedre, ha pedig olyan családban élsz, ahol fizikai bántalmazás is előfordul, akkor hívd ezt a számot, és itt kérj segítséget: Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE).

 

Egyre inkább azt érzed, hogy a kapcsolat, amiben élsz, nem, hogy boldoggá tenne, de egyre inkább lehúz, börtönben érzed magad? Attól tartasz, hogy megcsal a párod?

Segítünk kilábalni ebből a helyzetből, hogy tudj, merj változtatni! Keresd Lunczer Judit vagy Happy jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon, akik a párkapcsolatban igen jártas szakembereink!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

Hagyj hozzászólást

*