Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Neked mi a karmikus küldetésed? Tudd meg MOST a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

A 12 csillagjegy karmikus küldetése

Dátum: 25.07.2015

Vízöntő

vízöntő, vízöntő csillagjegy, vízöntő horoszkóp, horoszkóp, karma, karmikus küldetés vízöntő

Feladatod a saját és mások életének a megkönnyítése, valamilyen új technikai vívmány bevezetése, megismertetése által. Nagyon jó a meggyőző készséged, ezt használd arra, hogy segíts másokon. Számodra a legmegfelelőbb munkahely bármilyen cégnél a költséghatékonysági osztályon lenne. Gyorsan megtalálod azokat a pontokat, ahol spórolni lehet, de úgy, hogy ezáltal növeled a munkafolyamatok hatékonyságát. Van még egy nagyon fontos feladatod, ami még idén nagyon sok pénzt hozhat neked! Hívd Xalent a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és máris elmondja, mi az!

Halak

halak, halak csillagjegy, halak horoszkóp, horoszkóp, karma, karmikus küldetés halak

Karmikus feladatod az információ átadás. Te egy közvetítő vagy, ezért a legmegfelelőbb hely számodra egy olyan médium, ahol tömegeket szólíthatsz meg. Ez a küldetés nagy felelősséggel is jár. Nem mindegy, hogy mit közvetítesz, mire használod a tehetséged. Ezoterikus információk terjesztése lenne az elsődleges feladatod. Ne élj vissza a tehetségeddel, és ne használd mások átverésére, mert ezzel új negatív karmát teremtesz magadnak, amelytől nagyon nehéz megszabadulni! Ha úgy érzed, hogy karmád nem jó, nélkülözöl és szinte semmi sem sikerül, hívd Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), kérj karma oldást, mert lehet, hogy karmikus terhek akadályoznak, melyeket előző életeidből hoztál!

ITT és ITT megismerheted a 12 karma törvényt, ami megváltoztatja az életed!

 

Kos

kos, kos csillagjegy, kos horoszkóp, horoszkóp, karma, karmikus küldetés kos

Nehezen fejted meg, hogy mi a dolgod, feladatod a Földön, de ha egyszer rájössz, akkor kő kövön nem marad, ugyanis mindenen átcsörtetsz a célod megvalósítása érdekében. Feladatod, hogy felhívd mindenki figyelmét az egészséges életmód fontosságára, a helyes táplálkozás és mozgás összhangjára. Előbb Neked kell megtapasztalnod és megélned a csodálatos harmóniát, amelyet a helyes étrend és mozgás kombinációja nyújt, majd ezt a tapasztalatot másokkal is meg kell osztanod.  Úgy érzed, nem erre vagy hivatott? Hívd Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), tudd meg tőle, mi a személyes életfeladatod, ami elhozhatja számodra a bőséget és harmóniát!

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó, anyagi segítség, szerelmi jóslás, karmikus küldetés

Bika

bika, bika csillagjegy, bika horoszkóp, horoszkóp, karma, karmikus küldetés bika

Feladatod megélni az igazi családhoz tartozást. A teljes és kerek családot, a családi összetartozást és összetartást. Olyan párt kell választanod, aki mellett valóban érvényes a templomban elmormolt holtomiglan-holtodiglan. Segítened kell a családtagjaidat és elfogadnod az Ő segítségüket. Ha nem szívleled őket, akkor meg kell tanulnod együtt élni velük, mert a családi, vér szerinti kötelékek megerősítése az egyik feladatod az életben. Még nem találtad meg azt a személyt, aki segítheti karmád beteljesítését? Akkor hívd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), elmondja, hol találod karmikus társadat, az igaz szerelmet!

Ikrek

ikrek, ikrek csillagjegy, ikrek horoszkóp, horoszkóp, karma, karmikus küldetés ikrek

Mindig is volt benned egy kettősség, a játékos, pajkos, humoros éned és a hirtelen dühbe guruló, indulatból cselekvő. Feladatod ezt a kettőt valahogy egymáshoz szelídíteni és legyőzni az indulatos, hirtelen haragú önmagad. Ez nem a valódi éned, ezért nem lesz nehéz felülkerekedned rajta. Valahányszor felülkerekedik, számolj el 5-től 1-ig és hívd vissza a valódi éned. Nagyon fontos, hogy megtaláld a belső harmóniát, mert az elképesztő bőséget és szerencsét hozhat rád már ebben az évben! Hívd Matt Médiumot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki már sok Ikrek csillagjegyet tett gazdaggá!

Rák

rák, rák csillagjegy, rák horoszkóp, horoszkóp, karma, karmikus küldetés rák

Legyen az a munkád, ami a hobbid. Keveseknek adatik meg, hogy a munkahelyükön azt végezzék, amivel a szabadidejükben is legszívesebben foglalkoznak. Hozd össze, hogy ez neked sikerüljön, mert a jó kedvvel végzett munkánál még a jól fizető munka sem jobb! Ha ügyes vagy, ez a munka sok pénzt is hozhat a konyhára. Nem tudod, mi ez az ideális állás számodra? Akkor kérdezd Kamillát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), mert ehhez a munkához hozzá is segíthet! Ne toporogj egy helyben, ha sok pénzed is lehet!

***A karmikus küldetésünket komolyan kell vennünk! Mind fontos feladattal születünk meg, és ha tudjuk, mi ez a feladat pontosan, akkor mielőbb teljesíteni tudjuk, és ezáltal életünk telessé válik. Elérjük a harmóniát, a boldogságot és minden életterületen a legjobbakat tapasztaljuk! Tündér Lili jósnő és Aurethiel segítenek Neked ebben a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! A karma jóslás során elmondják, merre indulj, és további támpontokkal szolgálnak Neked, hogy biztosan elvégezd azt a fontos feladatot, amiért leszülettél!***

Külföldön élsz, de Te is szeretnéd tudni, hogyan válhat az életed teljessé? Telefonálhatsz: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

karma, karmikus küldetés, karmikus feladat, sorselemzés, jóslás, karma horoszkóp szerint

 

Oroszlán

oroszlán, oroszlán csillagjegy, oroszlán horoszkóp, horoszkóp, karma, karmikus küldetés oroszlán

Engedj mást is szóhoz jutni. Ez a karmikus feladatod mottója. Szeretsz beszélni és szereted, ha oda is figyelnek arra, amit mondasz. Tanulj meg Te is figyelni, anélkül, hogy közbeszólsz. Nehéz feladat lesz, de megtudod csinálni. A beszélgetés soha nem öncélú, legyenek a beszélgetéseid valóságos párbeszédek és nem pedig monológok. Nagyon elégedett vagy magaddal, de azért Neked is vannak rossz tulajdonságaid. Most fontosabb, mint bármikor, hogy megtudd, mi a személyes életfeladatod és nem a csillagjegyed szerinti, mert ha azt teljesíted, boldogság várhat emberi kapcsolataidban és vaskos pénztárca, bankszámla is! Hívd érte Virágot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Szeretnéd tudni, hogy aszcendensed szerint mik a legrosszabb tulajdonságaid? ITT megtudhatod!

Szűz

szűz, szűz csillagjegy, szűz horoszkóp, horoszkóp, karma, karmikus küldetés szűz

Karmikus küldetésed elengedni azt, hogy „ akarom” .  Mindent görcsösen akarsz és ezért küzdesz, és a legtöbbször el is éred az általad kitűzött célt. Ami csak azért baj, mert nem mindig a karmikus úton haladsz, és nem mindig a karmikus küldetéseddel megegyező célokat tűzöl ki magad elé. Fontos, hogy néha engedd, hogy csak úgy történjenek a dogok és ne akarj görcsösen semmit. Gondolj arra, hogy legyen úgy, ahogy lesz, mert úgy akarod, ahogy lesz és nem úgy lesz, ahogy Te akarod! Szeretnéd tudni, mikor érkezik meg a szerencse az életedbe? Hívd Megmondót a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy megnézhesse, így nem maradhatsz le róla!

Mérleg

mérleg, mérleg csillagjegy, mérleg horoszkóp, horoszkóp, karma, karmikus küldetés mérleg

Feladatod a szépség és a harmónia megteremtése az élet minden területén. Nagy hatással vagy másokra, ezért olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amely kifejezi a szépérzéked, harmóniát közvetít. Keress az önkifejezésre egy olyan művészeti ágat, ami a legközelebb áll hozzád és alkoss valami szépet, valami maradandót, ami megszépítheti valaki otthonát és életét. Szeretnéd tudni, mi lesz a számodra legideálisabb ág, melyikben lehetsz a legjobb? Hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) és kérdezd meg tőle, mert ha a küldetésed teljesíted, magad mögött hagyhatod a szerencsétlenséget, sikertelenséget és nélkülözést!

Skorpió

skorpió, skorpió csillagjegy, skorpió horoszkóp, horoszkóp, karma, karmikus küldetés skorpió

Lendületes egyéniségednek nehéz azt mondani, hogy ülj le és pihenj. Pedig ez a feladatod, állj meg, lassíts, ne rohanj, pihenj és meditálj. Meditálj minél többet, mert olyan sugallatok, gondolatok jönnek meditáció közben, amelyek megváltoztatják az életszemléleted, és a világról alkotott képedet alapjaiban rengetik meg! Ismerd meg jobban önmagad, de ha nem szeretnél a meditációval foglalkozni, hívd Violát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), kérd el személyes angyali üzeneted, ami segít megtalálni önmagadat, szerencsédet, valódi karmikus utadat!

Nyilas

nyilas, nyilas csillagjegy, nyilas horoszkóp, horoszkóp, karma, karmikus küldetés nyilas

Megújuló energiaforrások, szelektív hulladékgyűjtés és környezettudatosság. Ezt a három feladatot kell karmikus küldetésed zászlajára tűznöd, hirdetned és elfogadtatnod az emberekkel. Nem könnyű feladatot kaptál, hiszen az emberek többsége a mában él és egyáltalán nem törődik a bolygó jövőjével. Környezettudatosan kell élned és példamutató magatartásra nevelned másokat is, felhívnod a figyelmet arra, amire sajnos kevesen figyelnek. Tudni szeretnéd, mi a legbiztosabb módja annak, hogy mindezt véghez vidd? Hívd Violettát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), segít beteljesíteni életfeladatod, hogy téged se kerülhessen ki mostantól a bőség!

Bak

bak, bak csillagjegy, bak horoszkóp, horoszkóp, karma, karmikus küldetés bak

Neked sok pénzt kell keresned, és ennek jelentős részét jótékony célokra fordítani. Ha bármilyen kevés pénzed van, de elkezdesz másokon segíteni, ami a karmikus feladatod, a sors rögtön működésbe léptet egy gépezetet, ami mindig biztosít alapot az adakozáshoz. Hirtelen nagy nyereményeid lehetnek, pályázatokat nyerhetsz és jó üzleteket köthetsz. A befektetéseid megtérülhetnek. Ha abbahagyod az adakozást és a pénz jelentős részét saját céljaidra használod fel, az anyagi források elapadnak és eladósodhatsz! Szeretnéd tudni, hogyan lehet nagy nyereményed és szerencséd mielőbb? Kérdezd Aurethielt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

A felhasználók hozzászólásai (1)

Jutka a 07.08.2017

Pénz szeretnék egy kicsit jobban élni.

Hagyj hozzászólást

*