Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A 7 leggyakoribb rémálom és jelentése

Dátum: 17.04.2019
  • Zuhanás

A rémálom kategóriába sorolható. Kifejezi a belső bizonytalanságot. Olyan dolgok vannak az életedben, amelyekről azt érzed, erődet meghaladják, nem vagy képes a megoldásukra. Az álom akkor is jelentkezhet, ha partnered valaki másra vetett szemet!

 

Nézd meg ITT, hogyan fejtheted meg álmaid!

 

 

  • Üldöznek álmodban

Leginkább akkor jelentkezik ez az álom, ha környezeted túl sok elvárást támaszt irányodba. Ideje végre azzal is foglalkoznod, ami neked jó! Az üldözöttség rossz munka, nem karmikus hivatás esetén is jelentkezhet, mint álom.

Hívd Etát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj álomfejtést, ha nem érted, mit akarnak üzenni álmaid!

rtl_almatlansag

  • Szörnyek vagy vadállatok

Gyakran gyermekkori trauma jele, de bizonyos esetekben lehet negatív ember, vagy valamilyen negatív erő a közelünkben. Figyelemre méltó rémálom, akár rontó erőre is utalhat!

 

Ha gyakran gyötör rémálom, készíts álomfogót! ITT megmutatjuk, hogyan kell!

 

 

  • Fulladás

Álmodban fulladsz? Első és legfontosabb ilyenkor egy légúti vizsgálat, hiszen lehet, valóban légzési nehézségeid vannak. A fulladás a terhek jele, azaz túl sokat vállalsz magadra. Utalhat még szellemjelenségre, de ez a legritkább eset.

 

  • Megszégyenülés

Sokféle verziója van az ilyen álmoknak. Van, aki meztelen mások előtt, míg van olyan, akit csúfolnak az emberek. Többnyire visszafogottságot jelent az álom. Akkor jelentkezik, ha belső vágyainkat elnyomva felelünk meg a környezetünknek. Próbálj egyszerűen önmagad lenni!

 

ITT további tudnivalókat találsz az álmokról és azok jelentéséről!

 

  • Erőszak és agresszió

 

Sajnos az ilyen álmoknak számtalan formája van. Gond akkor van, ha ezek visszatérő álomként jelentkeznek. Ebben az esetben, vagy környezetedben bújik meg a rossz szándék, vagy a múltadban. Az ártó erőket le lehet győzni, a múltat pedig fel lehet dolgozni!

Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot és levételt!  

 

  • Katasztrófák

Több féle tragédia létezik. Nem mindegy, hogy mit élsz át álmodban és hogyan. Ezek az álmok nem mindig rosszak. Legtöbbször a változásra, fejlődésre akarnak ösztönözni. Éppen ezért érdemes fokozottan figyelned rájuk!  

 

Érdemes álomfejtést kérned, főleg akkor, ha álmod különös hatással volt rád! Álmainkon keresztül érkezik hozzánk a legtöbb égi üzenet! Keresd fel Edit Jósnőt vagy Etát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*