Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A bak aszcendens jellemzői

A bak aszcendens jellemzői

Dátum: 04.07.2013

Két igazán kötelességtudó típus létezik, ezek a Szűz és a Bak aszcendensű személyek. Ráadásul mindketten kissé melankolikusak is, de míg a szűz kötelességtudata elővigyázatosságból, óvatosságból táplálkozik, a Bakoké fegyelemből és kötelességtudatból. Így kitartóan és állhatatosan tör a céljai felé, amelyben nagy segítségére van türelme és megfontoltsága is.

Sokan szidják, mert könnyen tud nemet mondani mások igényeire, ha az távol áll az ő céljaitól, ami valljuk be, nekünk – a többségnek – csak komoly önismeret után sikerül.

 

Szeretné megtudni, hogyan ismerheti fel, ha karmikus kapcsolatban áll valakivel? Akkor kattintson IDE!

De pozitív tulajdonsága, hogy tiszta, átlátható struktúrákat állít fel számunkra – legyünk kollegiális vagy akár párkapcsolati viszonyba velük -, s ez nagyban megkönnyíti velük az együttműködés, főként közös célok érdekében.

Bár nem egy optimista típus, mégis az akadályok nem törik le, épp ellenkezőleg még nagyobb teljesítményre sarkallják. Így sokak számára meglepő lehet, hogy ez a típus dicsérettel kevésbé motiválható. Bezzeg ha nem kritizálják a munkáját vagy esetleg leszidják, mindjárt nyomás alá helyezi önmagát és teljesítménye az egekbe száll. Hisz önbizalmát az adja meg, ha másoknak is bizonyíthatja, hogy hozzáértő és megbízható.

 

Tudja meg ITT, hogyan tárhatja fel jövőjét a születési dátuma alapján!

 

Ugyanígy gondolkodik a párkapcsolatról is. Ha házasodik, szó szerint érti a holtodiglan-holtomiglant és a jóban-rosszbant, hisz ez is egyfajta felbonthatatlan egyesség a számára, amit becsületessége diktál. Épp ezért mindent megtesz, hogy fenntartsa a kapcsolatot, még ha az sanyarú is a számára.

Sajnos ez gyakran előfordul, hisz erőteljes vonzalmat érez az oroszlán típus felé, s néha minden alkalmazkodó képessége kevésnek bizonyul a tüzes jeggyel szemben, aki viszont egyaránt nehezen viseli el a Bak aszcendensű egyén merevségét, a spontaneitásának hiányát és a pesszimizmusát. Másik típus, akit még nagyon vonzónak talál, a Rák érdekeltségű társ már inkább hozzá való, bár köztük is okozhat komoly problémát a rák túlérzékenysége.

 

Nem tudja még, mi az aszcendense? Pedig sok esetben jobban befolyásolja életünket, mint a csillagjegy! Vagy csak szeretne egy teljeskörű asztrológia előrejelzést a legjobb asztrológusoktól? Akkor hívja bizalommal Lunczer Juditot vagy Etát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki az aszcendensét is kiszámítják, és feltárják a jövőjét!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Társa, szülei más aszcendensűek? Tudja meg mit árul el róluk aszcendensük, hogy jobban megértsék egymást! –>

A kos aszcendens jellemzői

A bika aszcendens jellemzői

Az ikrek aszcendens jellemzői

A Rák aszcendens jellemzői

Az Oroszlán aszcendens jellemzői

A Szűz aszcendens jellemzői

A mérleg aszcendens jellemzői

A skorpió aszcendens jellemzői

A nyilas aszcendens jellemzői

A vízöntő aszcendens jellemzői

A halak aszcendens jellemzői

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*