Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A Bika aszcendens jellemzői

A Bika aszcendens jellemzői

Dátum: 12.03.2013

A Bika aszcendens jellemzői az életélvezet, gyarapodás és megőrzés. Talán ezek a legmotiválóbb hajtóerők egy Bika aszcendensű egyénnél.

Büszke is mindezekre, jóindulatúnak és állhatatosnak tartja magát, aki lassan, de biztosan tart a kitűzött céljai felé. Mindig a jelenben él, mivel törekvése az, hogy „minden maradjon úgy, ahogy most van”. Ezért hűséges típus, aki a társától is hűséget és állhatatosságot vár el. Általában korán köt házasságot vagy választ párt magának, főként ha ezeket az elvárt tulajdonságokat megtalálja elsőre a partnerében.

 

A születési dátumod is sok mindent elárul rólad! Kattints IDE!

 

Viszont a párkapcsolatát rombolhatja, ha hatalmi harcokba keveredik partnerével, mert maga is hataloméhes. Erős egyéniségű kiegyensúlyozott partnerre van szüksége, aki képes átlendíteni a dolgokat a holtponton és jól tudja kezelni ezeket a konfliktusokat, sőt képes elismerni társát egyenrangú partnerként a kapcsolatban.  Ez utóbbi tulajdonsága munkakapcsolataiban is megjelenhet.

 

Még keresed a szerelmet? ITT egy otthon végezhető szerelmi mágiát találsz!

 

A Bika aszcendens erőssége a kedélyessége és társként az a jó tulajdonsága, hogy ragaszkodó, mert szereti az állandóságot.  Ez hivatásában is megnyilvánul, sőt mindez párosul szépérzékével, a művészetek iránti vonzalmával. Sokan lassúnak tartják, pedig csak kitartó, hagy időt arra, hogy a dolgok kiforrjanak. Biztonságra vágyik, érzelmileg és anyagilag egyaránt, ezért kifejezetten jó társra lelhet benne az, akinek szintén ezek a tulajdonságok fontosak egy párkapcsolatban.

Természetesen ezeket a fenti tulajdonságokat a Nap jegy és más egyéb aszcendens közeli bolygó, vagy bolygókapcsolat erősítheti vagy gyengítheti a személyiségben, de a Bika aszcendensnél nem árt odafigyelni, hogy az élet mértéktelen kulináris élvezetek, vagy akár a sorozatos üzleti ebédek, baráti italozások  az egészség rovására is mehetnek. A Bika aszcendens hirtelen dühkitörésekre – sokat vár, mire kifakad -, az ételekkel szembeni élvezet hízásra hajlamosít, amiknek a legjobb ellenszere a rendszeres testmozgás.

 

Bika aszcendensű személy a kiszemelted, vagy csak egyszerűen szeretnéd tudni, hogyan tehetnéd boldoggá és kiegyensúlyozottá a párkapcsolatodat? Szakembereink nem csak kiváló szerelmi tanácsadók, de segíthetnek az igaz szerelem bevonzásában is, vagy akár egy személyiség elemzéssel, hogy felfedezhesd rejtett tulajdonságaid és lehetőségeid! Keresd bizalommal Ágnest vagy Igazgyöngyöt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

A kos aszcendens jellemzői

Az ikrek aszcendens jellemzői

A Rák aszcendens jellemzői

Az Oroszlán aszcendens jellemzői

A Szűz aszcendens jellemzői

A mérleg aszcendens jellemzői

A skorpió aszcendens jellemzői

A nyilas aszcendens jellemzői

A bak aszcendens jellemzői

A vízöntő aszcendens jellemzői

A halak aszcendens jellemzői

A felhasználók hozzászólásai (2)

Ottó a 15.08.2015

Sajnos ez igy igaz honnan találták ki?

    Asztro Show a 16.08.2015

    Kedves Ottó! A csillagokban minden meg van írva, és kiváló asztrológusok dolgoznak nálunk, akiket egyébként elérhet éjjel-nappal a 06 90 603 411-es számon (381Ft/perc), ha bármilyen kérdése lenne! Köszönjük bizalmát!

Hagyj hozzászólást

*