Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A bioenergia, mint gyógyítás

A bioenergia, mint gyógyítás

Dátum: 31.01.2013

A bioenergiával való gyógyítás az alternatív gyógyítás egy formája, amelynek a célja az, hogy egyensúlyba helyezze a szervezetünket és a lelki állapotunkat. A bioenergia az energetikai mezőket és központokat, valamint az energetikai csatornákat próbálja  kezelni. A terápia alatt ezek közül egyik tényező sem vizsgálható vagy kezelhető önmagában, mindent összefüggésben és az egymásra ható tulajdonságuk alapján kell vizsgálni, majd értelmezni.

Ez az alternatív terápia azon az tényen alapul, hogy minden ami az univerzumban található, valójában rezgésből vagy frekvenciából álló energia.  Minden élő és nem élő dolog a világon, valójában a rezgések összeállt információs halmaza, illetve azok fizikai megjelenése. Így a szervezetünk is, de még a gondolataink és az érzelmeink is, mind bioenergetikai rezgések összessége, amit egy, a rezonancia által létrejött  elektromágneses tér vesz körül.

 

A bioenergetikai gyógymód

A bioenergetikai kezelés célja, hogy megszüntesse  a blokkokat a páciens szervezetében, ami gátolja az energia szabad mozgását, így a gyógyulás folyamata is felgyorsul.

Ez a gyógymód a természetgyógyászat egyik területét képviseli, mely a betegséget, az energetikai harmonizációs folyamat felborulásának tüneteként kezeljük. A harmonizáció az a folyamat amikor a bioenergetikus az univerzális vagy kozmikus energiát közvetíti és áramoltatja a betegre.

A bioenergetikus

A bioenergiáról szóló elmélet szerint nem születik mindenki egyenlő bioenergiai szinttel. Bioenergetikus az lehet, akinek az energia szintje magasabb mint az átlagnak, így képes a saját energiájából vagy az univerzális energiából  átadni a betegnek, és ily módon gyógyítani.

A bioenergetikában több kiegészítő gyógymód is használatos, ezek a különbözően hathatnak a betegre vagy annak környezetére. Kiegészítő gyógymódként a bioenergetikusok használják a  radiesztéziát, a Bach virágterápiát, a gyógynövényeket, a Schüssler-sóterápiát, a kristályterápiát, a vízterápiát, Kolloid-oldatokat, valamint táplálkozás útmutatóval vagy  mozgásgyakorlatokkal is segítik a pácienst.

A bioenergetikus általában a kezével végzi el a vizsgálatot, az innen áramló energia által harmonizálja az auramezőt  vagy értékeli  a test mágneses kisugárzását. E közben, mindvégig  érzékeli a test különböző hőhatását, ily módon érzékeli az energia jellegét és mennyiségét az adott testrészeken.  A testünk egyes részein, különböző az energia eloszlása, az egyes testrészek energetikai igényeinek és állapotának megfelelően.

A bioenergetikai vizsgálat azért lehet rendkívül előnyös, mert még a fizikai tünetek előtt kimutatja az energetikai eltolódást a szervezetben.  A bioenergetika sikerességére mindenképpen hatással van a kezelt hozzáállása és befogadása is. A kezelt szervezete az átadott energiából annyit vesz el, amennyire éppen szüksége van a testének.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Facipan a 18.11.2013

Üdv.
Meg tudja nekem valaki mondani, ki ez a jósnő?
https://www.asztro-show.hu/josno-segitsegevel-megtalaltam-a-kislanyomat
köszönöm, Facipan

    Asztro Show a 30.09.2014

    Kedves Facipan!
    Xalen jósnő, melléke: 453. Átok és rontás vizsgálattal is foglalkozik.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*