Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Cigánykártya kirakások

A cigánykártya lapok jelentése – I.

Dátum: 21.04.2016

Érdekelnek a cigánykártya kirakási módok, a lapok jelentése? Szívesen jósolnál te is, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Akkor tanulj velünk és ismerd meg a cigánykártya kirakási módokat, rejtelmeit, a szakembereink által összeállított gyorstalpaló tanfolyamunkon.

Talán nem is tudtad, hogy a jóskártya nem napjaink találmánya, már az 1500-as évektől használták, és megalkotója Indiából származik. Már a világ első kártyapakliját is jövendőmondásra használták, egy ősi rituálé keretén belül. Európában csak a 15. századtól ismerik a kártyát, mint jóseszközt, a cigánykártya pedig mai formájában csak a 19. századtól használatos.

Útmutatót ingyenes karrier jósláshoz cigánykártyával ITT olvashatsz, és még többet megtudhatsz az ezotériáról és a kártya jóslásról, ha a többi cikkünket is elolvasod IDE és IDE kattintva.

Légy felkészült és tájékozott, mert a kártya minden élethelyzetben útmutatást ad, jó, ha ismered a cigánykártya kirakási módokat, és ha a pakli mindig ott lapul a táskádban, így bármilyen fontos helyzetben tudod is használni.

 

Bár a lapokat egyenként ritkán értelmezik, inkább összefüggésükben az egymás mellett és alatt elhelyezkedő kártyák kombinációiból olvasható ki a jóslat, mégis ismernünk kell külön-külön is a jelentésüket ahhoz, hogy a lapkombinációkat értelmezni tudjuk.

cigánykártya kirakási módok

Ajándék

Örömteli fordulatot, váratlan pozitív esemény közeledtét jelzi, lehet ez szó szoros értelembe és átvitt értelembe vett ajándék, amelyet akár a sorstól, akár egy ismerősünktől kapunk és pozitív változást hoz az életünkbe.

 

Állandóság

Más néven “Isten szeme” lapnak is nevezik, stabilitást, biztonságot jelent, a lap által jelzett esemény karmikus, előre elrendeltetett.

 

Betegség

A lap jelenthet testi elváltozást, de lelki problémákra is utalhat, mindenképpen negatív előjelű lap, rossz lelkiállapot, akadályok jelölője. Szerelemben a kapcsolat negatív alakulását jelentheti.

 

Bíró

Jelentheti a munkát, hivatalos ügyet, hivatalos helyet, vagy hivatali, nagy hatalommal bíró személyt is jelölhet. Párkapcsolatban túlzott racionalizálást, az érzelmek háttérbe szorítását, elfojtását is jelentheti.

 

Bosszúság

Olyan szituációt jelöl, ami apró kellemetlenségeket okozhat a kérdezőnek. A jelentését befolyásolják a környező lapok, amelyek rávilágítanak a bosszúság milyenségére és tartósságára is.

 

Ellenség

Egy negatív személy jelenléte, aki kárt okozhat, de egyben a kérdező negatív gondolatait is jelentheti, illetve annak a lehetőségét is, hogy saját maga ellensége. Ha ezt a lapot húztad, mindenképpen emelj rá még, hogy kiderüljön, milyen ellenségről van szó, mert ez veszélyes helyzetet is jelenthet!

cigánykártya kirakási módok

Néhány fontos lapkombináció és jelentésük

 

Állandóság-Betegség

Egy olyan betegségre hívja fel a figyelmet, ami állandóan jelen van, lappangó betegség vagy karmikus betegség, amelyet a karma teljesítésével elmúlhat, eltűnhet a kérdező életéből.

 

Bíró-Bosszúság

Hivatalos ügyek miatt bosszankodás, papírok elvesztése, fordíttatás, csúszás a hivatalos ügyben, vagy munkahelyi kellemetlenség – ezeket jelentheti. A konkrét jelentést nagyban befolyásolja a környező lapok jelentése és a feltett kérdés.

 

Betegség-Bíró

Kórházi tartózkodás, hivatalos papírok a betegséggel kapcsolatban, ami lehet egy lelet kézhezvétele, vagy valamilyen határozat. A részletes értelmezés csak a környező lapok fényében lehetséges.

 

A további lapkombinációk jelentésére és cigánykártya kirakási módokra is kíváncsi vagy? Akkor kérdezd kollégáinkat, szívesen elmondják neked, hogy melyik lap mit jelent és így te is jósolhatsz magadnak vagy akár másoknak is! Fontos hogy jóslás előtt mindig egy gyertya fölött tisztítsd meg a paklidat és nem árt, ha a szakembereink beavatják neked, hogy beavatott kártyával jósolj.

cigánykártya kirakási módok

 

Van olyan dolog az életedben, ami miatt sokat bánkódsz, de nem tudod, hogy mi tévő légy, hogyan kezeld a helyzetet? Kérdezd meg a cigánykártyát, ami választ adhat ezekre a nehéz kérdésekre! IgazGyöngy és Ágnes jósnők a kártya mesterei és nem csak a kártya értelmezésében segíthetnek a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hanem elárulják neked a legegyszerűbb cigánykártya kirakási módokat is!  

Hívd őket bátran külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*