Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Cigánykártya kirakások

A cigánykártya lapok jelentése – II.

Dátum: 25.05.2016

Folytatjuk sorozatunkat a cigánykártya lapok jelentéséről, és a cigánykártya kirakási módok megismertetéséről.

Aki esetleg lemaradt, az első részt ITT találja.

Ha érdekelnek a kirakási módszerek és szívesen jósolnál, akkor lájkolj minket a facebookon, ITT találod oldalunkat, és mindig elsőként értesülhetsz a legújabb tanfolyamainkról. Miután már ismered a lapokat, megtanulhatod a cigánykártya kirakási módokat is IDE kattintva, és kimondottan karrier jóslást is mutatunk ITT!

De nézzük a következő hat cigánykártya lapot!

 

FÉLTÉKENYSÉG:

Utalhat belső bizonytalanságra, ami a jövőre nézve nem túl jó hír. Gyanúról, szenvedésről, szomorúságról árulkodik. Nem biztos, hogy a problémának van alapja, viszont, ha egy párkapcsolati kérdésnél jelenik meg a lap, egyértelműen arra utal, hogy mérgezve van a kapcsolat, és nincs biztos lábakon. Nem mindegy, hogy milyen személyt jelöl a lap, milyen kapcsolatot. Más a jelentése munkát, családot nézve.

 

GONDOLAT:

Ez egy gyakorlatias kártyalap. Jelölhet személyt is, általában egy erős, vezető férfit.

Munkában, szerelemben jó dolgokra utal, viszont, ha negatív kártyalapok veszik körbe, akkor baljós kártyának számít. Ha tervekkel kapcsolatosan jön ki a lap, akkor bízhatunk a sikerben.

cigánykártya kirakási módok

GYERMEK:

Nem feltétlenül arra utal, hogy valakinek gyermeke fog születni, vagy, hogy valakinek a gyermeke is érintett a dologban. Nagyon fontos, hogy milyen kártyák vannak körülötte, mi előzi meg és mi követi, ahhoz, hogy értelmezni tudjuk.

Új lehetőségekre, régi megoldásra váró problémákra hívja fel a figyelmet. Jelenthet még érdeklődést, nyitottságot, vonzódást és utalhat a kérdéses személy belső tulajdonságaira.

Ne feledjük, hogy a cigánykártya kirakási módok igen összetettek, és képzett szakemberek tudják megfelelően értelmezni azokat. Mindig nagyon fontos, hogy mely lap előzi meg vagy követi az adott lapot.

 

HALÁL:

Fizikai halált csak akkor jelent, ha a betegség és az elválás követi, egyébként ez egy erősítő lap. Esélyt jelent a változásra, és a teljes fordulatra hívja fel a figyelmet. Utal a végzetre, karmikus küldetésre, megújulásra és újjászületésre.

Párkapcsolati kérdéseknél utalhat a kapcsolat végére, arra hívja fel a figyelmet, hogy meg kell lépnünk egy végzetes lépést.

 

HAMISSÁG:

Mindenképpen egy rossz jelentésű kártyalap. Figyelmeztető jelet akar elmondani, felhívni a figyelmet a rossz személyekre, lehetőségekre, ajánlatokra a közeljövőben. Mindenképpen hamisság, hazugság, becsapás veszélyéről árulkodik, ami meglepetésként érhet minket.

Ha személyt jelöl, akkor a személyben semmiképp, soha nem szabad megbízni.

cigánykártya kirakási módok

HÁZ:

Ez egy jó, pozitív lap. A biztonságra utal, megmutatja a családban lévő jó viszonyt. Utalhat a szüleinkre, szülőfalura, házra. Harmóniát hozó eseményre, lelki nyugalomra és stabil helyzetre utalhat, bármilyen kérdésben, témában.

Párkapcsolatra vonatkozóan mindenképp közös jövőre utal. Fontos jelentéssel bír, ha adás-vételi, ingatlannal kapcsolatos kérdésekre jön ki a lap. Teendőkre is felhívja a figyelmet.

 

Van olyan terület az életben, ahol elakadtál vagy éppen nagy döntés előtt állsz?

Ha igen, akkor Eszter vagy Virág jósnők tudnak Neked ebben segíteni a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/p)! Nagyon jól ismerik a cigánykártya kirakási módokat, pár lap kirakásával minden kérdésedre választ kapsz! Telefonálhatsz külföldről is, hívd Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

irénke a 22.06.2016

Tisztelt josnő!!van nekem is cigánykártya éssokat szoktan ki rakni de csak magamnak…és amikr egyedűl vagyok..sokszor jőn ki az hogy pénz utazás és szerencse..egymás mellet..És van még egy őzvegy asszony gondolat. betegség hamisság biró halál.igyeggyűtt mit jlentenek a lap ok..ezegymás mellet őt lapos kirakás.az első egymás mellet hármas kirakás meg kőszőnőm a válaszát..szeretettel Irénke.

    Asztro Show a 23.06.2016

    Kedves Irénke! Szakembereink tudják megmondani, hogy a kirakási mód alapján ezek a lapok mit jelentenek. Kérjem, hívja egyik cigánykártya jósunkat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/p)! Keresheti bizalommal Edit Jósnőt az 511-es kódon!

Hagyj hozzászólást

*