Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

cigánykártya kirakási módok

A cigánykártya lapok jelentése – III.

Dátum: 22.06.2016

Érdekelnek a cigánykártya kirakási módok, és tudni szeretnéd a kártyalapok eredeti jelentését? Szívesen jósolnál te is, de nem tudod, miként fogj hozzá? Tanulj velünk és ismerd meg a cigánykártya rejtelmeit, a szakembereink által összeállított gyorstalpaló tanfolyamunkon.

Most a lapok általános értelmezését olvashatod, de jóslás közben, a lapok csak egymás függvényében értelmezhetőek. A kártyalapok jelentése módosul, valahányszor más lap kerül alá vagy fölé, és természetesen a cigánykártya kirakási módoktól is.

 

Bővebben érdekelnek a cigánykártya kirakási módok, és más kártyákkal való jóslás? Akkor kattints IDE!

cigánykártya kirakási módok

Házasság

Párkapcsolatban elkötelezettséget, tartós kapcsolatot jelent. Azt is jelentheti, hogy akit a kártya jelöl, lelkileg felkészült a kapcsolatot egy magasabb szintre emelni, összeköltözés is szóba kerülhet.

Munkában, pénzügyekben szerződést jelöl, azt az állapotot, amikor már minden sínen van és a felek közös megállapodásával szerződés köttetik. A szerződés milyenségére a Házasság kártyáját körülvevő lapok utalnak.

 

Olvasd el további lapok jelentését IDE kattintva! 

 

Hűség

Párkapcsolatban ez a lap kizárja a harmadik személy jelenlétét, a lap azt jelöli, hogy a kapcsolat vagy a házasság alapja a hűség és a bizalom.

Pénzügyekben, ha a Sok Pénz lapja mellé jön ki, akkor azt jelöli, hogy a jólét megmarad a kérdező életében.

Lehet negatív jelentése is a lapnak, ha egy rossz szokáshoz való hűséget jelöl, vagy egy adott helyzeten a kérdező azért nem tud változtatni, mert túlságosan hűséges a szabályokhoz, ragaszkodik mások elvárásaihoz, vagy más emberektől teszi függővé a jövőjét. A rossz helyzethez, személyhez fűződő ragaszkodást mindig a környező lapok erősítik meg.

 

Katonatiszt

Párkapcsolatban olyan férfi jelölője, aki több vasat is tartogat a tűzben. Ezzel a férfival a kapcsolat nem hosszútávú és csalásokkal, csalódásokkal teli párkapcsolatra utal.

Munkában hetyke főnököt jelölhet, vagy hivatalos ügyet. Hogy ez pozitív vagy negatív kimenetelű-e, a környező a kártyák és az adott kirakási mód határozza meg.

Ezzel kapcsolatosan sorozatunk l. részében olvashatsz bővebben, ITT!

 

cigánykártya kirakási módok

Kevés Pénz

Párkapcsolatban unalomra, rendszerességre utal. Amikor mindig minden ugyanúgy történik, nincs a kapcsolatban sem kihívás, sem izgalom, csak a rutin és megszokás. Bár a környező lapok befolyásolják, többnyire biztosan kijelenthető, hogy a kapcsolat nem szakad meg.

Anyagi területen a pénz beosztására utal, rendszeresen érkező, fix jövedelemre, ami nem elég a kérdező kiadásainak a fedezésére. Azt is jelentheti, hogy valami apránként, lassan valósul meg, hosszú időn keresztül.

 

Látogatás

Párkapcsolatban rövidtávú érzelmek, nem állandó kapcsolat jelölője. Instabilitást jelent, nem lehet tudni, meddig tart, mint ahogy egy látogatás sem kiszámítható. A környező lapok mutatják, hogy mennyire labilis a kapcsolat, és hogy pontosan mennyi idő múlva szakad meg véglegesen.

Munkában is instabilitást jelöl. Valamilyen kedvező helyzetet is, például előléptetést, amely nem lesz állandó, tehát lehet, hogy a kérdező valakinek a helyettese lesz, ami szintén csak rövid ideig tart.

Anyagiakban átmeneti javulást, valamilyen kölcsönt jelenthet, amelyet sajnos vissza kell majd fizetni.

 

Lelkész

Párkapcsolati téren lelki társ, jó barátság, tartós kapcsolat jelölője. Ha pozitív lapok veszik körül, akkor védelmet jelent, olyan barátot, akire mindig lehet számítani. A belső mesterünk szimbóluma is lehet, egy felsőbb tudást szimbolizál. Ha rossz, negatív lapok veszik körül, akkor nagyon kell figyelned, hiszen valaki, aki a legjobb barátodnak tűnik, egyben a legnagyobb ellenséged is. Anyagiakban azt üzeni, a pénzhez és anyagiakhoz való hozzáállásodon kell változtatnod, hogy beinduljon az anyagi változás az életedben.

 

Ha összefüggésében is érdekelnek a különféle cigánykártya kirakási módok, kérdezd kollégáinkat, szívesen elmondják neked, hogy miként jósolj magadnak a leghatékonyabban.

 

Ha van egy cigánykártya paklid de még sosem használtad, akkor eljött az idő, hogy kivesd a kártyát és értelmezd.Nem annyira bonyolult, mint gondolnád.

Jósaink kipróbált és működő rituálékat végeznek

Olyan kérdésekre szeretnél egyértelmű és hasznos tanácsot kapni, amik sorsdöntőek lehetnek az életed további alakulásában? Tamara vagy Edit jósnőket keresd a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a tudásukkal segíthetnek és elárulják neked a legegyszerűbb cigánykártya kirakási módokat is!  

Eléred szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*