Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Cigánykártya kirakások

A cigánykártya lapok jelentése – IV.

Dátum: 06.07.2016

A cigánykártya bármilyen kérdésedre bővebb és pontosabb választ ad, mint a többi kártya. Rámutat lelked legrejtettebb titkaira, a múltból hozott terheidre, melyeknek feltárásával, ezután lezárásával egy új és szebb életet kezdhetsz. És persze nem utolsó sorban a jövőd rejtelmeire.

Elolvashatod az első 3 részt is, korábban már leírtunk 6-6 cigánykártya lapot a sorozat többi részében.

I. Rész

Cigánykártya kirakások

II. Rész

Cigánykártya kirakások

III. Rész

Cigánykártya kirakások

 

 

Íme a következő 6 cigánykártya lap:

 

Levél

Egy pozitív jelentésű cigánykártya lap. Ha ezt a lapod húzod ki, arra utal, jó, pozitív napod lesz. Egy érkező hír fontosságára is felhívja a figyelmet, és utalhat titokra is, melyre hamarosan fény derül. Írott formációra is utal nem utolsó sorban, örömteli híreket kaphatunk, vagy hivatalos információkat, írott formában. Mindenképp valami üzenetet szeretne velünk közölni. Ha anyagiakkal kapcsolatos kérdésnél jelenik meg, bevételekre utal. Jelentése akkor negatív, ha a környező lapok erre tesznek utalást.

cigánykártya

Örvendezés

Egy jó időszak veszi kezdetét annak az életében, akinél megjelenik. Örömet, harmóniát, boldogságot jelez, ami tartós állapot lesz. Jelent még örömteli társasági, családi életet. Párkapcsolati kérdéseknél könnyű ismerkedést, kalandokat. A kártya figyelmeztet is egyben, hogy sokszor nem ártana kikapcsolódnod, szórakoznod, pihenned, és hogy vedd észre az élet apró örömeit.

 

Özvegy férfi

Jelentése leginkább: magány. A kérdezőnél idősebb férfit jelöl, pl. apát, apóst vagy idősebb férfi rokont. Olyasvalakit, aki fontos a számunkra, és érett, határozott ember, viszont magányos. Arra is fel akarja hívni a figyelmet, hogy a túlvilágról figyel minket valaki, mellettünk áll. A gyász fájdalmát is jelzi, valamint mély kötődést valakihez. Szerelmi kérdéseknél rövidtávú kapcsolatra utal, esetleg szakításra, anyagi kérdéseknél pedig átmeneti időszakra. Jelentheti azt is, hogy úgy érezzük, magunk vagyunk egy bizonyos helyzetben, nem áll mellettünk senki.

 

Özvegy Asszony

A kérdezőnél idősebb nőt jelöl, aki lehet anya, testvér, anyós. Akkor jelöl fiatalabb személyt, ha valaki segítséget, tanácsot kér tőled. Utalhat olyan személyre, aki gondoskodik rólad, anyáskodik feletted. Mindenképp egy fontos személy az életünkben. Ha nehéz helyzetben vagy, a lap arra ösztönöz, légy bizakodó, és hogy fogadd el a sorsod. Munkával kapcsolatos kérdéseknél, ha megjelenik, a munka nem lesz hosszú távú, és anyagi kérdéseknél sem az állandóságot jelöli, csak átmeneti időszakot. Egy régebbi párodat, ex-et is jelölhet, vagy arra utal, magányos vagy, és beletörődtél az élethelyzetedbe.

cigánykártya

Pénz

Anyagi gyarapodásra utal és a lehetőségek gyarapodására. Jelölhet előrelépést munkában, tervek megvalósításában, amikben sikeresek lehetünk. Mindenképpen arra hívja fel a figyelmet, hogy szerencsénk lehet, biztos megélhetés, bőség, siker várományosai vagyunk. Jó egészségre utal még a lap, stabil párkapcsolatra, jó állásra. De figyelmeztethet arra, hogy rendezzük vagyoni helyzetünket, pénzügyeinket.

 

Remény

Azt jelenti, hogy várakozunk valamire, reménykedünk valamiben, de nem biztos, hogy ezek teljesülnek. Reménykedsz valamiben, viszont a megoldás még várat magára, nem a közeljövőben valósul meg a dolog, és nem biztos, hogy tehetünk bármit is a cél elérése érdekében. Spirituális képességekre is felhívja a figyelmet. Egészségi kérdéseknél is a reménykedést jelöli, párkapcsolati vonatkozásban pedig arra utal, újjá éledhet egy régi kapcsolat, visszatérhet hozzád, aki elhagyott. Esetleg egy plátói szerelmet jelöl. Anyagi kérdéseknél azt válaszolja, a jelenlegi helyzet hosszú távú lesz. Üzenete, hogy ne adjuk fel soha a reményt, minden helyzetből van kiút.

 

Sok a problémád, sok nehézséggel küzdesz? Nem tudod, hogy kihez és hova is fordulhatnál segítségért? A cigánykártya a legpontosabb és legmegbízhatóbb válaszokat adhatja a kérdéseidre.

Keresd bizalommal Boszi Katát vagy Edit Jósnőt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*