Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

cigánykártya

A cigánykártya lapok jelentése – V.

Dátum: 19.08.2016

“A cigánykártya lapok jelentése” sorozatunk utolsó előtti részéhez érkeztünk, amelyből  6 nagyon fontos lap jelentését tudhatod meg.

Ha cigánykártyát vetsz, arra figyelj, hogy a lapok sosem önmagukban, hanem a környezetükben elhelyezett lapokkal összefüggésben értelmezhetők.

 

Olvasd el a második részt ide kattintva, hogy teljes képet kapj a cigánykártyáról és pontosan tudd értelmezni az üzenetét!

 

A cigánykártya jóslás jóval nehezebb, mint azt első látásra bárki gondolná, hiszen nem csak abból áll, hogy az egyes kártyalapok jelentését ismerni kell, hanem ezek kombinációit is tudnod kell értelmezni a pontos olvasathoz.

Egyáltalán nem mindegy, hogy például a Szerelem lap mellé a Szerencsétlenség, Szomorúság lapok kerültek, vagy az Örvendezés, Gyermek kártyalapok. A cigánykártya kirakásban azt is meg kell figyelned, hogy az értelmezendő kártya jobb vagy bal oldalán mi helyezkedik el, a bal oldal mindig a múltat, a jobb pedig a jövőt jelzi.

cigánykártya

Szerelem:

Pozitív kártyalap és szerelem terén boldog időszakot jelez. Ha a kérdező mellé jön ki, akkor az ő érzéseit mutatja, ha a Szívkirály (a kérdező párja, vagy az, akit szeret) mellett jelenik meg, akkor az azt jelenti, hogy az a férfi igazán szereti a kérdezőt. Munka területén olyan munkát jelöl, amit szívesen végez a kérdező, és hogy ez a munka mennyire hosszútávú, azt a mellette lévő lapokból lehet kiolvasni. Pénzügyi területen szeszélyes, hirtelen változásokat mutat, érzelmi döntéseket, amelyek sosem jelentenek jót, ha pénzügyekről van szó.

 

Olvasd el sorozatunk harmadik részét is ITT, hogy összefüggésében tudd értelmezni a lapokat!

Szerelmes nő (Szívkirálynő):

Személyjelölőlap, ha a kérdező nő, akkor őt jelzi, ha férfi, akkor az ideális nőt jelenti, aki már jelen van, vagy érkezhet az életébe. Ha konkrét párkapcsolatra vonatkozó kérdést tett fel a férfi, akkor ez a lap azt a nőt jelöli, akit a férfi szeret.

Azt is jelentheti, hogy a kérdező hallgasson a saját megérzéseire, mert ő már tudja a választ a kérdésre, amit feltett.

 

Szerencse:

Az egyik legpozitívabb lap a cigánykártya pakliban. Vágyaid beteljesülését jelenti. Minden szerencsésen alakul az életedben, de főként az a terület, amire rákérdeztél. Ha párkapcsolatra kérdeztél, akkor szerencsés pozitív időszakra számíthatsz, egészség területén szintén nincs miért aggódnod, anyagiakban meg új lehetőségeket jelent, amelyek pénzt hozhatnak neked. Ha a Pénz lap mellett jelenik meg, akkor pénznyereményed lehet. Erről bővebben kollégáink adnak felvilágosítást.

Ha a Szerencse lapja mellett közvetlenül a Szerencsétlenség lapját látod, akkor sürgősen kérj egy átoklevételt szakembereinktől, mert valószínűleg negatív energia van rajtad, a szerencsédet blokkolja valamilyen sötét erő!

cigánykártya

Sorozatunk negyedik részét ITT olvashatod!

 

Szerencsétlenség:

Ettől a kártyától sokan tartanak, mégsem annyira rossz, mint amilyennek gondolják. Hasonló a tarot Torony lapjához, valaminek a drasztikus végét jelöli, de ugyanakkor új kezdetet is mutat, azt jelzi, valami annyira elromlott, hogy teljesen újra kell építeni és alapjaitól kell kezdeni az építkezést. Párkapcsolatban szakítást jelezhet, de azt is jelentheti, hogy a felek új alapokra helyezik a kapcsolatukat. Pénzügyekben is hirtelen változást jelöl, és a környező lapoktól függ, hogy ez pozitív vagy negatív változás lesz-e.

 

Szerető:

Személyjelölő lap, ha a kérdező férfi, akkor őt, ha nő a kérdező, akkor az általa szeretett férfit jelöli. Új kapcsolatot is jelezhet, ennél a lapnál nagyon fontos a környező lapok jelentése.

Szomorúság:

Bizonytalanságot, félelmet, depresszióra való hajlamot jelenthet, a környező lapoktól függ, hogy ez egy állandó, vagy egy csak átmeneti állapot lesz-e. Ha megjelenik mellette a Hűség lapja, akkor tartós állapotról van szó. Ez esetben kérd kollégáink segítségét, hogy feloldják vagy mágiával megelőzzék ezt a lelkiállapotot, minél előbb! Szerelmi téren futó kapcsolatot és az ebből adódó csalódást mutatja. Egy szituációban való megragadásra, passzív tehetetlenségre utal.

 

Ne feledd, hogy még a legsötétebb helyzetből is van kiút, és minden problémára van jó megoldás! Kérj segítséget problémáid megoldására! Happy és Jós Kati a legjobb szakemberek erre a feladatra! Eléred őket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*