Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Cigánykártya kirakások

A cigánykártya lapok jelentése – VI.

Dátum: 21.09.2016

“A cigánykártya lapok jelentése” sorozatunk utolsó részéhez érkeztünk, amelyből a soron következő 6 nagyon fontos lap jelentését tudhatod meg.

Ha cigánykártyát vetsz, arra figyelj, hogy a lapok sosem önmagukban, hanem a környezetükben elhelyezett lapokkal összefüggésben értelmezhetők. Ha például a Sok Pénz kártyalapját a Tolvaj lapja követi, akkor nagyon kell figyelned az értékeidre.

Ha pénzügyi kérdéseid vannak, akkor IDE kattintva megtudhatod, hogyan jósoltass magadnak! 

 

A cigánykártya pakliban egyensúlyban vannak a pozitív és a negatív töltetű lapok, ezért, ha a kirakásodban csak rossz lapok szerepelnek, ne arra gondolj, hogy a pakli 80%-ban negatív lapokból áll, hanem kérj segítséget kollégáinktól.

 

Ha érdekel a távoli jövőd, akkor IDE kattintva megtudhatod, hogy mi a te pálmalevél jósaltod!
cigánykártya

 

Utazás:

A kártya változást jelöl, de ez a változás nem végleges, hanem átmeneti, hogy meddig tart, azt mindig a környező lapok határozzák meg.

Jelenthet autós vagy autóbuszos utazást is, és arra is utalhat, hogy az események irányítása kicsúszik a kezedből, és nem te fogod a gyeplőt.

 

Veszteség:

A Veszteség a cigánykártya egyik legnegatívabb lapja, és sokan félnek is tőle ezért, de a jelentése attól is függ, hogy milyen lapok veszik körül, például, ha megjelenik mellette az Utazás lapja, akkor átmeneti veszteségről van szó, de ha az Állandóság (isten szeme) kártyalappal társul, akkor sajnos tovább tart ez az állapot. Jelenthet valamilyen függőséget, például cigaretta vagy alkohol függőséget. Ha ezt a lapot húztad, mindenképpen hívd a kollégáinkat, és kérj segítséget!

 

Ha olyan kérdésed van, amelyre elegendő egy IGEN vagy NEM válasz, akkor kérdezd az ingát, hiszen ez az eszköz a legalkalmasabb az eldöntendő kérdések megválaszolására! Kattints IDE!

 

Váratlan öröm:

Olyan váratlan pozitív változásban lesz részed, amire nem számítottal, és ami bearanyozza a hétköznapjaidat. Anyagi gyarapodást is jelent, váratlanul kisebb összeg érkezhet, de ez nagyon nagy segítség a kérdezőnek.A környező lapoktól függ, hogy ez az öröm meddig tart, és hogy történik-e olyan dolog, ami elronthatja az örömöd.

 

Üzenet:

Bár elsődleges jelentése az, hogy valamilyen hírt, üzenetet kapsz, mégis leginkább a dolgok gyors, hirtelen változását jelenti. A cigánykártya pakli legdinamikusabb lapja, és ha megjelenik, akkor biztos lehetsz benne, hogy felgyorsulnak körülötted az események és valamilyen pozitív fordulatra számíthatsz. Hosszútávú szerződéskötést és kedvező ingatlan adás-vételt is jelent.
cigánykártya

Vágy:

Ez a kártyalap a beteljesületlen, szomorú vágyakozást jelenti, azt, amikor valaki hosszú ideje vár valamire, ami nem lehet az övé. Általában szerelmi bánatot, melankóliát és depressziót is jelöl. A környező lapok mutatják, meddig tarthat ez az állapot, és hogy mi a megoldás, mi a kiút. Minden nehéz helyzetből van kiút. Kérd szakértő kollégáink segítségét, például abban, hogyan szerezd vissza a párod, vagy miként hódítsd meg azt, akit nagyon szeretsz!

 

Tolvaj:

Olyan váratlan esemény jelölője, ami kellemetlen a kérdező számára. Valamilyen váratlan negatív fordulat, amit egyelőre titokzatos homály leng körül, valamit titkolnak a kérdező elől, és az is lehet, hogy megkárosítják. Ha ezt a lapot húzod, akkor figyelj az értékeidre, és a körülötted lévő emberekre. Ha valamilyen pozitív lap után jelenik meg, akkor a Tolvaj lapja elviszi azt, vagyis az a jó esemény nem következhet be. Ha a kedvező lap előtt jelenik meg, akkor a pozitív esemény bekövetkezhet.

 

Fontos döntés előtt állsz? Nem tudod, hogy mi tévő légy olyan fontos kérdésekben, amik akár az egész életedet megváltoztathatják? Kérd Boszi Kata vagy Edit jósnő segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiknek a tudásában nem fogsz csalódni!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

 

Hagyj hozzászólást

*