Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A csakrák és a meditáció 2.

A csakrák és a meditáció 2.

Dátum: 28.05.2012

csakrák és a meditáció elméleti oldalát már korábban átnéztük , most pedig a gyakorlatról lesz szó. Zuhanyozz le, mosd le magadról a napi rád rakódott koszt! Ez fizikailag és mentálisan is felkészíti a testet a meditációra. Kényelmes öltözékben csináld a meditációt.

 

A csakrák tisztításához kellő meditáció

 

Ülj kényelmesen, lábad, ha lehet érintkezzen a földdel. Kezeidet ne tedd keresztbe, a combodon nyugodjanak.

Nagyon fontos, hogy előtte lazítsd el magad, ne zaklatottan fogj neki.

Végy mély levegőt, engedd le a hasadba, majd miközben kifújod, lazítsd el a fejed tetejét, az arcod, a homlokod.

Újabb mély levegő következik. Minden levegővétel és kifújás után lazítsd a vállad, a karod, a kezed, a hasad, a combod, a lábad.

Amikor már mélyen és egyenletesen lélegzel, képzeletben engedj le a gyökércsakrádból egy fonalat a föld szívébe. Érezd a föld energiáját, ahogy följön a fonalon és szétárad a testedben. Ugyanígy képzelj el a fejed tetején egy ezüst fonalat, amint az Univerzumhoz, a Naphoz, a Holdhoz, a csillagokhoz kapcsolódik, és ez az energia beáramlik a fejed tetején keresztül.

Most már nyugodt vagy, mélyen lélegzel, megkezdheted a tisztítást.

Képzeld el a gyökércsakrádat mint vörös forgó tölcsért. Nézd meg találsz-e rajta piszkot, egyenletesen forog-e. Milyennek érzed? Hidegnek vagy melegnek? Ha nem érzel semmit  vagy csak hideget, akkor tisztítsd le a csakrák energiáit és képzeld el azt, hogy ragyogó, tiszta vörös fény árad be, ami feltölti. Amikor már érzed, hogy meleg a gyökércsakrád továbbléphetsz a szexcsakrádhoz.

A szexcsakra narancssárga színű. Nézd meg itt is, hogy tiszta-e, egyenletesen forog-e. Ha nem, akkor meg kell tisztítanod, ezt akkor éred el amikor azt nem látod, hogy fényes narancssárga színe van és tiszta, meleg.

A következő lépés a napfonatcsakra, színe a sárga. A teendő itt is hasonló: vizsgáld és tisztítsd meg, ha szükséges töltsd fel, hogy szép fényes sárga színű legyen, tiszta és meleg.

Elérkeztünk a szívcsakrához. Ezt zöld színben láthatod. Ezúttal is meg kel tisztítanod, és feltöltened. Ha sikerül, akkor szép, fénylő zöldnek fogod látni, és melegnek érezni.

A csakrák és a hozzájuk kapcsolódó meditáció gyakorlati megvalósításénak első részén túl vagyunk. Következő cikkünkben folytatjuk a meditáció leírását, ugyanígy, lépésről-lépésre.

A csakra és a meditáció

Csakrák és meditáció 3.

A felhasználók hozzászólásai (4)

miklósné a 03.08.2014

Mohács.1959.04.06 születtem . kérdésem: medig kell még egyedül élnem miért vagyok egyedül ?mikor lesz családi életem leszek e még boldog ?

    Asztro Show a 18.09.2014

    Kedves Miklósné! Happy jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 354. Gyermekáldási témával is foglalkozik. Cigánykártyából tud Önnek segíteni. Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

Szilvia a 04.03.2013

Miskolc.1983.03.11 én születtem.Kérdésem Mikor sikerül munkába állnom és tartós lesz-e ez a munkahely?

    Asztro Show a 18.09.2014

    Kedves Szilvia! Jázmin Ön előtt is felfedi a rejtett akadályokat! Keresse bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) az 522-es kódot beütve! Hívja most!

Hagyj hozzászólást

*