Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

egészség horoszkóp

A csillagjegyek és az egészség

Dátum: 10.01.2013

Az asztrológia a mellett, hogy leírja a csillagjegyek tulajdonságait, sok más hasznos információt is elárul a bolygók állása alapján.  A horoszkópja abban is segít, hogy megtudja, milyen testi vagy lelki betegségre  hajlamos, így megteremtheti a harmóniát az életben.

A születési kártyán található Nap- és Holdjegy megmutatják azt is, hogy ki milyen betegségekre hajlamosak a csillagjegyek, azaz melyek a gyenge pontok a szervezetében.

Minden bolygó és minden csillagjegy ott áll az ember születési képletében, csak mindenkinél más hangsúllyal van jelen, így minden betegség személyes üzeneteket hoz. Olvassa el a bolygók üzeneteit, tudja meg melyik betegségekre a leghajlamosabb az asztrológia szerint.

 

A Naphoz (Oroszlán csillagjegy) tartoznak a következő szervek: a gerinc, a nagyagy, a szív, a férfiak jobb, és a nők bal szeme
Megbetegedései:  a  szív- és keringési zavarok, gerincproblémák, központi idegrendszer problémái lehetnek az illetőnek.
A Holdhoz (Rák csillagjegy) tartoznak a következő szervek: a gyomor, a méh, a mell, a vízháztartás, férfiak bal és nők jobb szeme. Megbetegedései: a gyomor- és érrendszeri betegségek, folyadékháztartás, vizesedés, nyálkahártyák, nőgyógyászati gondok.

 

A Merkúrhoz (Ikrek és Szűz csillagjegy) tartoznak a következő szervek:
a váll, a karok, az agy, a gondolkodás, a szellemiség, a tüdő, a légzőszervek, a beszéd, a kommunikáció, az idegrendszer, a nyelv és a vékonybél.
Megbetegedései: az idegrendszeri és légzőszervi panaszok, a kommunikációs problémák, a bélrendszer betegségei, a meddőség.

 

A Vénuszhoz (Bika és Mérleg csillagjegy) tartoznak a következő szervek:
a nőiséggel kapcsolatos szervek, a deréktáj, a petefészek,  a vesék, a véna, a bőr, a szépség, a gége, a mirigyek, a torok, a mandulák és a hangképzés. Megbetegedései:  a vese- és bőrproblémák, a nőgyógyászati gondok, az egyensúly és a mirigyek zavarai, valamint a nyálkahártyaproblémák.

 

A Marshoz (Kos és Skorpió csillagjegyek) tartoznak a következő szervek:az epe, az orr, a férfi nemi szervek, a bal fül, az endokrin rendszer, a vér és az izmok. Megbetegedései:  az epebántalmak, az égési vagy vágásos sérülések,  a gyulladások, a fej betegségei, fejfájás, vérképzési zavarok, gyengeség, kimerültség, indulatosság, agresszió, láz.

 

A Jupiterhez (Nyilas és Halak) tartoznak a következő szervek:
a combok, a máj, a zsírháztartás, a csípő, a hasnyálmirigy, a pajzsmirigy Megbetegedései:  a daganatos betegségek, a cukorbetegség, az elhízás, az emésztési zavarok, és a túlsúly.

 

A Szaturnuszhoz (Bak, Vízöntő) tartoznak a következő szervek:
a csontok, fogak, térd, bőr (inkább egészségügyi szinten), ízületek, inak, ásványforgalom, mészháztartás, jobb fül, lép. Megbetegedései:  meszesedés, bénulás, szűkületek, fogak problémái, kőképződés, hiánybetegségek, halláskárosodás, csonttörések

Az Uránuszhoz (Vízöntő) tartoznak a következő szervek:
az idegrendszer, az idegvezeték, az agyhártya, a gerincvelői idegek, a ritmusszabályozás és az alsó lábszár. Megbetegedései: a rákos betegségek, a ritmuszavarok, az  idegbetegségek, a görcsös betegségek és a hirtelen balesetek.

 

A Neptunuszhoz (Halak) tartoznak a következő szervek:
a hormonrendszer, a nyirokrendszer , a lábfej, a boka, a folyadékháztartás, a tudat. Megbetegedései: függőségek, szenvedélybetegségek, mérgezés, neurózis, elhízás, nyirokbetegségek.

 

A Plútóhoz (Skorpió) tartoznak a következő szervek:  a  húgyvezeték, tobozmirigy, nemi szervek és a végbél.
Megbetegedései: mellékvese problémák, kiválasztás, a genitális betegségek, végbél és vastagbél betegségei.

Hagyj hozzászólást

*