Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A csillagjegyek karmikus feladatai

A csillagjegyek karmikus feladatai

Dátum: 10.05.2013

Minden ember, aki a földi leszületést választja feladattal, karmával érkezik. Sokan ezt tragikusan érzékelik, nehezítésnek és igyekeznek elkerülni a feladatot. A sors pedig mindig eléjük teszi, egészen addig, amíg rá nem érez, mit kell tenni és megoldani.

Amikor asztrológia segítségével megismerjük mi is ez a feladat és tudatosan kezdünk élni, sokkal könnyebben haladunk az életünkben.

 

Hallottál már arról a 12 karma-törvényről, melyek megváltoztatják az életedet? Az első 6 törvényt ITT találod, a másik 6-ot pedig ITT!

 

Most a csillagjegyek karmikus feladatait nézzük meg:

KOS:

Kos jegy

Az első feladata az, hogy az agressziót és türelmetlenséget megtanulja kezelni, uralkodó bolygója a Mars tüzes, energikus, hirtelen hatását kezelje. Az igényes ezoterikus tanulmányok utáni érdeklődés, tanulás a feladata, ez elősegíteni a saját indulatainak a kezelését és elfogadhatóbbá tételét.

BIKA:

Bika jegy

Ennek a csillagjegynek a feladata megtanulni elengedni és megtanulni azt, hogy a Földön mindent kölcsön kapunk, semmi nem a miénk. A birtoklási vágyat csökkenteni. Megtanulni a változást, a váltásokat.

 

Az Akasha krónikák tárolják a múltunkat, a jövőnket. Olvass róluk bővebben ITT!

 

IKREK:

ikrek

A karmikus feladata a kettősség egyensúlyának a megtalálása,akár az önfejlesztés útjára lép, akár a mások meghallgatása és a saját dolgai között. Hajlamos ugyanis túlzásokra, önsanyargatásra és  végletekbe esik.

RÁK:

Rák jegy

A karmikus feladata az önállóság megtanulása és az, hogy letegye a múltat, amit folyamatosan hordoz magával. A görcsös kapaszkodás emberekhez érzelmekhez szintén a karmája amit kezelnie kell.

as_xalen_453

OROSZLÁN:

Oroszlán jegy

A túlzott uralkodás, amit hordoz karmikus teherként. Ha túlzásba sík lenéző, mindent jobban tudó, sznob. A jólét és a luxus természetes dolog, ám arra figyelnie kell ne legyen lenéző.

SZŰZ:

Szűz jegy

Figyeljen arra, ne kritizáljon és ne alkosson rögtön véleményt, az alázatot ne keverje a túlzott alázatossággal, ez a karmája amit tanulnia kell. A betegségek nem mindig azok, a képzelt betegségnél nincs rosszabb.

MÉRLEG:

Mérleg jegy

Karmája az, hogy kilépjen az önmaga által felállított bezártságból, kinyíljon és mindig egyenesen beszéljen. A kapcsolatokat ápolja és ne kerülje el a konfliktust, ezek a mérleg karmikus feladatai.

SKORPIÓ:

Skorpió jegy

Sok minden volt a múltban, ami üzenetet hordoz, fel kellene ezeket ismerni. Karmája a „mások szemében a szálkát”, miközben a saját életét nem akarja rendbe tenni.

Jósaink kipróbált és működő rituálékat végeznek

NYILAS:

Nyilas jegy

A jelenben kell lennie, ott találja meg azokat a válaszokat, amiket keres. Az örökös kapkodás elmaradást eredményez, késéseket és ebből adódó gondokat. Az időre kell figyelnie!

BAK:

Bak jegy

A merevség és a mindent jobban tudás elengedése a karmikus feladat. Gyakran kihasználja a környezete segítségét, az előre jutáshoz. Holott meg tudná tenni maga is. Inkább beosztott legyen mint vezető.

VÍZÖNTŐ:

Vízöntő jegy

A rugalmasság amit tanul és ami a feladata, a változások megélése, de úgy hogy figyel a részletekre. Sokszor a fellegekben jár és szárnyal ám ezzel nehezen valósulnak meg a földi dolgai.

HALAK:

Halak jegy

A karmája, hogy segítsen, de ne legyen áldozat. Lehet úgy is segíteni, hogy eközben nem tapossuk együtt a mocsarat másokkal. Az elképzelt világ és a valóság között sokszor nincs összhang.

 

Az ezotéria szerint az ég úgy ossza ki a karmikus feladatainkat, hogy hogyan töltöttük el a mindennapjainkat a múltban.

Szeretnéd tudni személyre szabott karmikus feladatodat? Ennek ismeretében az életed a lehető legjobb irányba terelheted, és a következő életed sokkal jobb lehet. Keresd fel Karma Emmát vagy Igazgyöngyöt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elmondják, mi a Te feladatod!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*