Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A fiatalság mágiája

A fiatalság mágiája

Dátum: 09.09.2016

Ősidők óta foglalkoztatja az embereket a fiatalság megőrzése, a halhatatlanság, és a fiatalság mágiája. Kutatták és keresték a fiatalság forrását, hogy megleljék a fiatalság titkát.

Nagyon sok film és könyv témája a halhatatlanság, az idő visszafordítása, és természetesen a spirituális világ is foglalkozik a témával, és a fiatalság mágiájával, viszont nagyon sok titok övezi a témát. Nem véletlenül…

 

Gyakran vannak megérzéseid, de nem tudod hová tenni őket? Ezekre ITT mindenképp figyelj!

 

Most elárulom neked, igenis léteznek fiatalító mágiák, és bizony sok esetben, mikor azt veszed észre egy személyen, hogy hirtelen könnyebben mozog, könnyebben veszi a fizikai és lelki akadályokat, majdnem 100%-ig biztos, hogy olyan szakemberre lelt az a személy, akitől megkapta a fiatalság mágiáját.

Ezt a fiatalság mágiáját célszerű terápiásan végezni, bizonyos időszakon át, alanytól függően a hajnali, reggeli órákban. A terápia után szünetet kell tartani, majd időnként megismételni, akár rövidebb időszakokon át.

fiatalság mágiája

Kíváncsi vagy, mit hoz a jövő, és szívesen jósolnál magadnak? ITT megtudhatod, hogyan segít ebben neked az inga!

 

 

Amikor valaki elhatározza, hogy fiatalító mágiát kér, nem elég csupán a kezeléseket kérnie, neki is változtatnia kell, és elhagyni pár rossz szokását, vagy valami jótékony cselekvést kell végeznie, átformálnia a gondolatait.

Egyetlen mellékhatása lehet a fiatalító mágiának, a forrásról soha nem szabad elszakadni. Ezt úgy képzeld el, hogy egy sivatag vesz körbe, ami óriási, bejárhatatlan, és az egész sivatagban egyetlen oázis van. Te megleled ezt az oázist, felfrissülsz, újra önmagad leszel, de folytatnod kell utadat a sivatagban, viszont mindig vissza kell térned az oázishoz, és soha nem veszítheted szem elől a forrást.

Ezt jól jegyezd meg, ha nem térsz vissza az energia és a fiatalság forrásához, könnyen sokkal rosszabb állapotba kerülhetsz, mint mikor elindultál, hiszen az idő múlik, és azt visszafordítani még sajnos nem lehet.

Szeretnél sikeresebb lenni? Elárulom neked, mi van minden sikeres ember otthonában. Kattints IDE!

Ha ma 2016.09.09-e, azaz 9:9:9 van, vagy már elmúlt ez a dátum, és megnyílt a dimenzió kapu, akkor ez a legalkalmasabb időpont a fiatalság mágiájára azért, mert ennek a dimenzió kapunak a megnyílása lehetővé tette számunkra azt, hogy egy magasabb szintre lépjünk spirituális fejlődésünk lépcsőjén. A kilences egy nagy rezgésű szám, égi segítők szegődtek mellénk, és itt az ideje, hogy testi és lelki fejlődésed maximumára juss, legyőzve ezzel minden akadályt!

 

Ha szeretnéd megtudni, hogyan tarthatod magad formában, és hogyan lehetsz egészséges, akkor kérd Ágnes jósnő segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki a legjobb módszerekkel segíthet neked! Elérhető külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*