Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A gazdagság és a bőség elérése – 7 Feng Shui tipp!

Dátum: 22.06.2018

Ma már egyre kevesebben szkeptikusak a Feng Shui módszereket illetően, és ez nem véletlen, hiszen számos gazdag, híres ember számol be a Feng Shui módszerek jó hatásáról.

És miért ne tehetnéd meg te is, hogy a Feng Shui-t alkalmazva teremtesz magadnak egy szebb, sikeresebb, szerencsésebb és egyben gazdagabb életet?

A Feng Shui az egyik legjobb módszer szerencse bevonzásra, és számos szerencsehozó tárgyat is megismerhettünk a keleti módszer által.

 

Nézd meg ITT, milyen csillagállás várható, és hogyan lesz hatással egészségedre! 
ezoterikus kalendárium

Most pedig megmutatom, mi az a 7 lépés, amit meg kell tenned annak érdekében, hogy a rossz energiák pozitívvá változzanak a környezetedben:

 

  1. A cél a legfontosabb! Egy olyan helyen, ahol sokat tartózkodsz, helyezz el egy cél falat, és a számodra legkedvesebb színekkel írd fel a céljaidat.
  2. Szellőztess és portalaníts gyakrabban, hogy a negatív energiák távozzanak.
  3. Erősítsd meg a fém hatását a lakásban. Nézz körül, van minden helyiségben olyan tárgy, ami fémből készült?

 

6 csillagjegy sok pénzre számíthat! Te köztük vagy? Nézd meg ITT!

 

  1. Szerezz be egy csillagjegyednek megfelelő füstölőt. Olyan illatot, amit a csillagjegyednek megfelelő növényből készítenek.
  2. Picit rendezd át a lakást. Szabadítsd fel a sarkokat, és dobd ki a felesleges dolgokat, melyek gátolják a siker energiáját!
  3. Nagyon fontos a fürdő és a mellékhelyiség! Mindennek ragyognia kell, és sose felejtsd el lecsukni a wc fedelét, mert különben a pozitív energia elszökik otthonodból

TAROT KÁRTYAJÓSLÁS INGYEN ITT

  • TIPP, ami a legeslegfontosabb! Készíts hála jelentést! Jelölj ki egy időintervallumot, pl. 1 hét. És amikor a periódusnak vége, jegyzeteld le, hogy mi az, amiért az adott héten hálát adsz.

 

LAKBERENDEZÉSSEL KAPCSOLATOSAN IS TUDUNK SEGÍTENI.

Illetve, azt is megtudhatod, hogy jó helyen van-e az ágyad!

Fordulj hozzánk bizalommal! Ha egy térképet is tudsz a beszélgetés közben nézni, akkor nagyon sokat segítesz!

 

Megdöbbentő, hogy tárgyaink elhelyezkedése a lakásban, mekkora hatással van az életünkre! Családi bőségre vágysz? Hívd Aurethielt vagy Etát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik el tudják mondani, mit és hova érdemes elhelyezned ennek érdekében!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*