Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A gyertyamágia alapjai

A gyertyamágia alapjai

Dátum: 18.07.2013

A gyertyamágia az egyik leghatékonyabb mágiák egyike. A tűz energiája, a gyertya lángja segít bennünket abban, hogy a gyertyamágia segítségével megvalósítsuk a kívánságainkat, vágyainkat.

Amikor a mágiát hívjuk segítségül céljaink eléréséhez, akkor vannak olyan szellemi törvények, amiket be kell tartanunk. Amikor elhatározzuk, hogy a gyertyamágia segítségével mit szeretnénk elérni, akkor olyan szempontokat is vegyünk figyelembe, hogy a kívásnágunkat úgy kell megfogalmazni, hogy az más szabad akaratát ne befolyásolja, és kárt a kérésünkkel senkinek sem okozhatunk.

A gyertyamágia elvégzése előtt alaposan fogalmazzuk meg a kérésünket, mert ahogy mondani szokták „vigyázz, mit kívánsz, mert megkapod”.

Ez ebben az esetben is igaz, körültekintően gondoljuk át, hogy amit kérünk, a teljesülése esetén milyen változásokat fog hozni az életünkbe. Ahol a nap süt, van árnyék is. A kívánságunk teljesülése esetén felmerülő „árnyékok” hatását is mérlegeljök, és csak ezután álljunk neki a szertartásnak.

Kezdőknek a hófehér gyertya tökéletes segítséget fog nyújtani, aki nem ismeri a színek jelentését, és erejét, az ne használjon színes gyertyákat. A gyertya beolajozása is a haladó anyagba tartozik, mert az olaj is izonyos minőséget képvisel, ennek ismerete nélkül könnyen bakot lőhetünk. A gyertya meggyújtása előtt mondjunk el hitvilégunknak megfelelően egy imát, és kérjük meg a Mindenhatót, hogy segítsen a kérésünk megvalósításában.

A kérésünket minél részletesebben fejtsük ki, kérés formájában. Utána adjunk hálát, és nézzük a gyertya lángját pár percig. A gyertyát semmilyen körülmények között ne fújjuk el, várjuk meg, amíg az magától leég. A gyertya maradékát vizsgáljuk meg, a bele rajzolt minták üzenetet hordoznak a számunkra a kérésünkkel kapcsolatban.

Ha a gyertya a szertartás alatt többször is elalszik, akkor gondoljuk át, hogy jó-e az nekönk biztosan, amit kértünk, mert ez is egyfajta üzenet a számunkra.

 

Hagyj hozzászólást

*