Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A gyógyító kövek

A gyógyító kövek

Dátum: 14.03.2012

Minden kő, ásvány – hasonlóan a növényekhez, emberekhez – rezgéseket bocsát ki. Gyógyító hatásukatnagyon régóta használják az emberek, legfőképpen megelőzésre, de a különféle betegségek gyógyítására is.

Minden jegy szülöttének megvan a saját köve. Egy csillagjegyhez többféle ásvány is tartozhat, sőt azonos követ több csillagjegy mellé is rendelhet az asztrológia.  Az ásványok gyógyerejét az alternatív gyógyítás is használja. A módszer a kövek rezgését hangolja össze a szerveink rezgésével, így segítve elő a beteg rész gyógyulását.

A terápia kiegészítő és megelőző alternatív gyógymód, az orvosi segítséget nem helyettesíti.

Egy-egy területen több kő is nagyon hatásos lehet, és minden esetben addig kell használni, amíg maguk az ásványok nem jelzik, hogy most már nincs szükség rájuk. Amikor megvásároljuk és hazavisszük, mindig tisztítsuk le, hiszen nagyon sok kézen átmegy, sok negatív rezgést vehet át. Soha ne használjuk tisztítás nélkül!

Letisztíthatjuk folyó víz alatt, kitehetjük a Napra, a Hold erejétis használhatjuk. A tisztítást célszerű minden használat előtt és után is elvégezni. Akár szerencsekőnek, akár gyógykőnek használjuk, erről soha ne feledkezzünk meg.

A kövek javítják az immunrendszert, sejtjeink regenerációs képességét, emésztésünkre,   vérkeringésünkre, a tüdőre is jó hatásuk van, nyugtatnak, védenek a külső negatív hatásokkal szemben. Forduljunk tisztelettel hozzájuk, és megtapasztalhatjuk áldásos hatásukat. Ahogyan ráhangolódunk, úgy fogja az ásvány is tükrözni szándékunkat.

A köveket meditáció alkalmával is használhatjuk. Ha követ az alapján választottuk ki ahogyan az megszólított minket, akkor a lelkünk gyógyításánál is segíteni fog.

Amennyiben kiváncsi arra, hogy mely kő milyen gyógyhatással bír, olvassa el az erre vonatkozó további cikket.

A gyógyító kövek 2.

A felhasználók hozzászólásai (4)

Veronika a 13.12.2013

Hiszek az álmokban az angyalokban és az elhunyt szeretteink földön túli létezéséről és szeretetéről.Ezt saját magamon tapasztalom,rendszeresen.Az angyalokban levő hit nagyon sok mindenben segítséget nyújt.A jóslás a jövőbeli dolgainkba ad sok hasznos tanácsot.Köszönöm,hogy meg oszthattam a hitemet Önökkel:köszönettel.Ági.

    Asztro Show a 18.09.2014

    Kedves Ágnes!
    Veronika jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 546. Angyali üzenetek közvetítésével és kártyajóslással is foglalkozik . Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

Erzsébet a 12.04.2013

Nagyon szeretem az angyalokról szóló irásaikat.Kedvelem a gyógyító köveket.Érdekel a cigánykártya iskola ,sokszor olvasom és tanulom. Minden tájékoztatásuk, és segitségük lehetöséget ad a mai világban az emberek gyógyításában és fejlödésében. Köszönöm.Szeretettel. Erzsébet.Békéscsabáról.

    Asztro Show a 18.09.2014

    Kedves Erzsébet! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Lunczer Judit jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 935. Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

Hagyj hozzászólást

*