Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A halak aszcendens jellemzői

A halak aszcendens jellemzői

Dátum: 05.08.2013

Mivel az aszcendens – akár csak a Nap-jegy – a milyen vagyok kérdésre válaszol, de a külvilág által alkotott kép és az énkép viszonyában, ezért a két legjellemzőbb tulajdonság, amit mások aggaszthatnak egy halak aszcendensű személyre: az a mediális és az alvajáró. Természetesen ezt a Nap-jegy és a halakhoz tartozó Neptunusz bolygó helyzete azért nagyban befolyásolja, mégis mindkettőnek van valóságalapja, csupán a kérdés az, hogy milyen helyzetekben mutatkozik meg erőteljesen ez a két tulajdonság.

Mivel a halak aszcendensű egyének nagyon erőteljes intuíciós és empatikus érzékekkel vannak megáldva, szinte szeizmográfként veszik a környezete érzelmi rezdüléseit. Ez viszont nagyon megnehezítheti életét, mivel néha túlzóan is alkalmazkodni vágyó, odaadó és szolgálatkész. (Ezt sokan és sokszor ki is használják.) Ha viszont énük ellen negatív energiákat észlelnek, könnyen dühbe gurulnak még az igazi probléma előtt – hisz szavak nélkül érzékelik a közelgő vihart -, vagy ilyen esetben egy saját maguk teremtette „álomvilágba” menekülnek a hala aszcendensű személyek. Ezért van közöttük sok író, festőművész, fotós és filmes szakember.

Jó, ha a munkájában tudja ezt a belső álmodozást megélni, mert különben igen könnyen elszakadhat a realitástól, ami folyamatos nehézségek esetén önfeladásba is torkollhat. Ez pedig egyenes út nála az áldozatszerephez.

Párkapcsolatban hűséges társa lehet annak, aki hosszú távon is ki tudja elégíteni romantikára és mély érzésekre alapuló szerelmi és szexuális igényeit. Fontos, hogy ne csak a realitásokról szóljon a kapcsolat, hanem mellette szellemi (álom-) szinten is működjön, vagyis szinte transzban már közösen is képesek legyenek az álmodozásra, vagy legalábbis úgy érezze, hogy a társa megkönnyíti az életét és hagyja őt álmodozni.

A kos aszcendens jellemzői

A bika aszcendens jellemzői

Az ikrek aszcendens jellemzői

A Rák aszcendens jellemzői

Az Oroszlán aszcendens jellemzői

A Szűz aszcendens jellemzői

A mérleg aszcendens jellemzői

A skorpió aszcendens jellemzői

A nyilas aszcendens jellemzői

A bak aszcendens jellemzői

A vízöntő aszcendens jellemzői

 

Utoljára módosítva 2013.10.21.

Hagyj hozzászólást

*