Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A halak hava, ingyenes asztrológia elemzés

A halak hava, ingyenes asztrológia elemzés

Dátum: 22.02.2019

A Halak a tél utolsó jegye. Idejének végén, belépünk a tüzet hozó Kos jegybe, majd elkezdődik a tavasz. A Halak ideje mindig szeszélyes, kiszámíthatatlan, éppen ezért jobb óvatosan kezelni ezt a szeszélyes érzelmekkel telített időszakot.  

 

Érdekes és vicces megközelítést, asztrológiai elemzést olvashatsz a Halak csillagjegyről ITT! Viszont hajmeresztően pontos és őszinte!

 

 

Siker és anyagiak a Halak havában

 

Leginkább bajokat az okozhat, hogy a Merkúr bolygó hatásai miatt könnyen feledkezhetsz meg fontos dolgokról. Kapkodás, amiből akár kisebb balesetek vagy éppen közlekedési bírság is lehet. Mindkettőre érdemes figyelned a Halak havában, mert képesek erős negatív hatást bírni anyagi zónádra. A Jupiter helyzete miatt komoly tényezővé válhat a tavaszpont közeledtéig a szerencse. December folyamán ezek az energiák visszafogottak voltak, most viszont már érezhető az, hogy tüzes jegyből lépünk majd vizesbe. Ahogy a gólyák is a Halak havában térnek vissza, úgy a szerencse is ebben a pillanatban ébred lángra téli álmából. A Merkúr hatások nem jönnek jól, ha éppen most vizsgázol, vagy éppen komolyabb üzleti tárgyalásod van. Ilyenkor inkább várd meg a március 5-ét, mert ekkor az Uránusz értékteremtő hatási is érvényesülhetnek. Azaz, növekvő sikerenergiák fognak körbe venni, de azért légy óvatos, mert a figyelmetlenség árnya ott lebeghet a szemed előtt!

Úgy érzed, nagy hatással vannak rád a bolygók? Kérj védelmet, hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485Ft/perc), az astro mágia segíthet abban, hogy a negatív csillagzat is pozitívan hasson rád!

 

Fontos tudnivalókat találsz ITT a Halak aszcendensről!

 

 

Szerelem és kapcsolatok a Halak havában.

 

A Halak rendkívül érzelmes jegy, így ebben az időszakban sokak igénye megnövekszik az érzelmek iránt. Ilyenkor az uraknak érdemes elővenniük a romantikus énjüket, mert másképpen nem lesznek képesek célt érni. Érdemes olvasni a havi horoszkóp sorait, hiszen abból tudsz következtetni arra, hogy rád vagy párodra miként hat a Halak hava. Ne feledd, most erős hatások vannak, hiszen még a bebruári Szuperhold is hatást gyakorol az időszakra, igaz egyre inkább gyengülő hatásokról van szó. Az ilyenkor fellobbanó szerelem tartós lehet, hirtelen jöhet, és nagyon gyorsan történik meg az esküvő. Ennek ellenér tartós lehet a kapcsolat. Bőséges hónap ez, sok gyermek fogantatik meg a Halak idejében, ami nem kevés párnak okoz örömöt vagy éppen meglepetést. A Merkúr hatások furcsa véletleneket produkálnak. Barátok és ismerősök körében légy óvatos! Nagyon könnyen fel lehet most oldódni társaságban, nem kell sok ahhoz, hogy elveszítsd a fejed. Inkább kerüld az italt, az éjszakai életet. Élvezd az erősödő napfényt, élvezd a közelgő tavasz erejét, amit a következő jegy hoz majd el neked, a zodiákus első jegye, a Kos, a tűzet hozó.  

 

Halak a csillagjegyed, vagy éppen egy hozzád közel álló személyé? Akkor ITT fontos információkra bukkansz!

 

 

 

Egészség a Halak havában

 

Amire leginkább felfigyelhetsz ebben az időszakban, azok a furcsa, sokatmondó álmok, amelyeket egy szeszélyes jegy küld majd irányodba. Minden álmodnak megvan a maga jelentése, értelme. Nehéz eldönteni, hogy a tudatalattid üzen, vagy éppen az égiek akarják felhívni valamire a figyelmed. Legyen bármi is, mindkettő nagyon fontos! Az alvásigényed magas lesz ebben az időszakban, így ha a vírusokat is el szeretnéd kerülni, amelyek ilyenkor rohamosan terjednek, akkor igyekezz majd eleget aludni! Keringési zavarok, vagy éppen izomgyengeséged is lehet, amire szintén a pihenés a legjobb gyógyír. Nagyon fontos tudnod, hogy az asztrológia csak egy hozzávetőleges tudomány, azaz bármilyen panaszod is van, fordulj orvoshoz! A Halak ideje nem a test ideje, hanem a léleké és az érzelmeké, amelyeket ilyenkor jobb megélned! Táplálkozásban sem szabad túlterhelned magad, inkább a zöld ételeket részesítsd előnyben, mert azok adják most a legtöbb energiát neked.

 

Szeretnéd részletesen megtudni, hogy számodra mit üzennek, ígérnek a csillagok? Akkor hívd fel bátran asztrológusaink egyikét, akik elkészítik a személyes 2019-es asztrológiai elemzésedet! Keresd Gabit vagy Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

 

Hagyj hozzászólást

*