Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

tisztanlato_szem

A harmadik szem – Mire használd?

Dátum: 20.06.2014

A szem a lélek tükre, tartja a mondás, mely olyan régi, mint amilyen igaz. Szemeinken keresztül rengeteg információt közlünk környezetünkkel, még ha azzal nem is vagyunk teljesen tisztában. De mit fogadunk be általuk?

A látás képessége nem csupán két, fizikai szemünké, a harmadik szem felnyitása lehetővé teszi az avatottak számára a tisztánlátást, látomások megidézését. Maga a harmadik szem használata nem egyszerű dolog, bár van, akinek ez a képesség megadatik, sokaknak nem egyszerű azt felnyitni, hosszas munka, míg azt érdemben használni tudja. Ám még, ha nyitva is van, a tisztánlátás értelmezése szintén folyamatos fejlődést igényel, mert, aki megreked a mágia útján, az könnyen értelmezi félre a jóslatot, látomást.

A hatodik érzék fejlesztéséről további információkat ITT talál!

   tisztánlátó, tisztánlátók, médium, alagút

A harmadik szem nincs állandóan nyitva, azt csupán azok a mágusok, mesterek képesek állandóan használni, akik életüket erre szentelték. Azonban tudatosan tehet Ön is az irányba lépéseket, hogy használja, felnyissa azt, bizonyos célok érdekében. Hogy mik lehetnek ezek a célok? Lássuk hát:

 

     Tisztánlátás: Ez tulajdonképpen az igazság megpillantása, melyet környezetünkből nem észlelhetnénk. Erős koncentráció következtében megérezheti, vagy megpillanthatja mindazt, ami Öntől távol van, akár egy szerettével kapcsolatosan. Mindez megesik időnként spontán is, hiszen sokakkal előfordul, hogy megérzi azt, ha róla beszélnek, esetleg ha valaki rá gondol.

 

Íme 5 megérzés, amit semmiképp se hagyjon figyelmen kívül! Kattintson IDE!

 

      Jóslás: Akkor is a harmadik szem „dolgozik”, amikor a jövőt kémleljük, hiszen nem elég csupán logikus következtetésekből összerakni a sorsot – persze az is elengedhetetlenül fontos hozzá –, hanem bele kell éreznünk, engednünk kell egy kicsit szabadon szárnyalni gondolatainkat. Ehhez gyakorta érdemes két, fizikális szemünket becsukni, hogy még élénkebben láthassuk a látomást, amit aztán értelmezünk.

 

     Szerencse megidézése: Ahhoz, hogy a szerencsét befolyásolni tudjuk, nagyon sok mindenre van szükség. Sokak életében nincsen nagy, látványos szerencse, de harmadik szemével kicsit erre a területre is hathat, amennyiben elég elszánt, és van játékos kedve. Érdemes rámeditálni a lottó számokra, vagy éppen bal kézzel választani egy kaparós sorsjegyet. Azonban ne feledje, a tisztánlátás csak úgy működik, ha nincsen Önben semmi görcs, elvárás!

 

     Veszélyhelyzetek felismerése: Amikor valamilyen baleset vagy veszély les ránk, megesik, hogy harmadik szemünk magától is kinyílik, és figyelmeztet minket. Ilyenkor lehet, egy pár másodperccel előbb érzékeljük a bajt, ezért változtatunk valamit megkezdett mozdulatainkon, elkerülve azt. A balsejtelmek mögött gyakorta húzódik meg ilyen ösztönös jóslat, ettől függetlenül nem szabad paranoiásnak lennünk, és  mindenben jelzéseket felfedezni, mert arra rámegy könnyedségünk és boldogságunk.

Jósaink kipróbált és működő rituálékat végeznek

    Spiritizmus, asztaltáncoltatás: A szellemekkel és a túlvilági létezéssel való kommunikációhoz is harmadik szemünket hívjuk segítségül. Itt azonban meg kell jegyezzük, hogy tapasztalt vezető nélkül nem tanácsos senkinek sem angyalokkal, vagy egyéb entitásokkal kapcsolatfelvételt kezdeményezni, ugyanis ez a terület veszélyeket is hordozhat magában. Amennyiben a kapcsolatfelvétel önkéntelen, és a tisztánlátás magától indul be, ezért természetfeletti dolgokat tapasztal, érdemes felkeresnie egy mágust, spiritisztát.

 

Ha nem is tudja fejleszteni spirituális képességeit, akkor is betekintést nyerhet a jövőbe. Hívja az ország legjobb látóit, médiumait a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Keresse Edit Jósnőt vagy Ágnest, akik bármilyen jövővel kapcsolatos kérdésére válaszolni fognak!

Eléri őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

 

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

Jolán a 28.12.2014

Köszönöm! Jó olvasni az oldalukat.

    Asztro Show a 05.01.2015

    Kedves Jolán!
    Köszönjük szépen. Hamarosan lesz új cikk ezzel kapcsolatosan. Addig viszont Tamara jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 513. Nála lehet erről a témáról többet megtudni. Hívja most és minden kérdésére válaszol! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*