Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A hatodik érzék fejlesztése

A hatodik érzék fejlesztése

Dátum: 16.05.2013

A hatodik érzék, ezt a kifejezést biztosan nem kell elmagyarázni, hisz nincs olyan ember, aki ne tapasztalta volna már meg, hogy gondolt egy szerettére, ismerősére, aki azután váratlanul megjelent, vagy telefonált. De hogy valójában miként is működhet ez, annál érdekesebb kérdés, ami régóta foglalkoztatja a tudósokat is.

Már ősidők óta ismert fogalomról van szó, nevezik csodának, harmadik szemnek is – valláskultúránként változik az elnevezése. Az elmúlt időszakokban is kutatják létezését, és különféle elméletek születtek. Ezzel együtt különféle elnevezések is, de egy dologban ennek kutatói megegyeznek, hogy léteznie kell egy „közös tudatot rejtő mezőnek” (amit már Jung, a híres pszichológus is állított, csak ő közös tudattalannak nevezte), ahonnan képesek vagyunk, mi emberek a nem látható, tapintható, hallható, ízlelhető és szagolható információkat is érzékelni.

 

Anyagiakban akadtál el? Kattints IDE 5 működő pénzmágiáért!

 

Sőt közülük azt is állítják egyesek (Rupelt Sheldrake, aki a Cambridge-i Egyetemen a növények törzsfejlődését kutatta és Hellinger, a családfelállítás atyja is), hogy ez a mező minden egyes faj számára létezik és érzékelhető, például ezzel magyarázzák a vándormadarak röptét, sőt azt is, amikor egyes feltalálók szinte egy időben jutnak a kutatásaik végére, és hasonló felfedezéseket tesznek szinte azonos időn belül.

 

Szerelmi életed futott zátonyra? Kattints IDE a megoldásért!

 

Ez a mező térbeli és időbeli, így lehetséges a múlt eseményeivel együtt a jövőbelátás, a halottak szellemével vagy akár az angyalokkal a kapcsolatfelvétel.

Igen, de ha létezik ez a „mező” és mindenki számára hozzáférhető, és ezzel együtt ez a hatodik érzék, de az vajon mint készség, vagy képesség fejleszthető-e? Hiszen azt tudjuk, hogy vannak emberek, médiumok, látók, akik ezt jóval erőteljesebben érzékelik, mint mi hétköznapi emberek.

Ágnes

Igen ez a képesség fejleszthető, csak oda kell figyelni rá, észre kell venni. Ebben a rohanó és zajos világban egyre kevésbé figyelünk belső megérzéseinkre, vagyis a belső hangra. Második lépés, hogy figyeljünk jobban álmainkra, jegyezzük le ezeket, mert sok esetben jelzőek, bizonyos eseményekre, történésekre hívják fel előre a figyelmünket – arról nem is beszélve, hogy sokan állítják, hogy ilyenkor kilépve testünkből kapcsolódunk szellemünkkel a másik világhoz. Ezzel a hatással bír több légzésgyakorlat is, amit jógik és a sámánok egyaránt használnak, ezek is könnyen elsajátíthatók, de napi szintű meditációval – nem irányított – még tovább, egész magas szintre fejleszthető ez a fajta érzékelésünk.

 

Nincs hatodik érzéked, mégis nagyon kíváncsi vagy arra, mit hoz számodra a sors? Hogy mikre kell figyelned a jövőben, hogy kikerüld a buktatókat és megélhesd a harmóniát, boldogságot? Akkor hívd Lunczer Juditot vagy Szegedi Pannit a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), segítségükkel mindent kideríthetsz!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (6)

Ferenc a 09.01.2017

Volt már nekem is olyan álmom ami késobb pár honappal metortént ugyanúgy ahogy megálmodtam(tobb is(,és olyan is amikor halott apukámmal vagy halott nagybácsimmal álmodtam egy hatalmas terített asztal mellett ulve.Lehetséges,hogy van hatodik érzékem vagy pedig valami hajlamom az ezoterikához?

  Asztro Show a 12.01.2017

  Kedves Ferenc! Bizonyára nem hiába látta ezeket az álomképeket, lehetséges, hogy valamilyen üzenetet hordoznak az Ön számára. Ha szeretne az egyik legjobb álomfejtővel beszélni, hívja bizalommal Etát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), 875-ös kódon!

ANNA a 29.07.2013

visza szeretnem kapni a páromot

  Asztro Show a 30.09.2014

  Kedves Anna! Szerelmi életét Ön is könnyen rendezheti Xalen segítségével a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) a 453-as kódot beütve! Hívja most!

Márta a 23.07.2013

Tisztelt Uram/ Hölgyem! Legyen szíves az email címemre válaszolni ha lehetséges. Nekem a fiam meghalt 11 éve azóta fel tudom venni a kapcsolatot a meg halt emberekkel, néha féltem mert nem mertem oda menni azokhoz az emberekhez akkiknek szólt volna az őzenet. Nem tudtam hogy beszéljek velük, ne hogy hülyének vagy csalónak gondoljanak én nem a pénzt láttam volna benne, hanem át adni amit üzent az illető. Néha rossz is volt mert nem tudtam kezelni ezt a dolgot.Volt egy helyzettem is egy munka társamnak a férje meg halt, és olyan volt hogy “tényleg megtőrtént” én közvetíttetem amit a férje szeretet volna mondani neki és ezt ő is látta rajtam mintha nem én lettem volna hanem a férje. Azóta is megpróbálom ezt az érzést elfolytani, mert valahogy félek is tőle.Esetleg meg tudná írni mit csináljak evvel az állapottal.

  Asztro Show a 30.09.2014

  Kedves Márta! Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Szellemvizsgálattal is foglalkozik. A legjobb szakember erre a területre. Kérje a tanácsát és hívja fel most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*