Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Edit_jósnő

A hét jósa: Edit

Dátum: 23.09.2014

Jósaink és tanácsadóink bemutatkozásának sorában Edithez érkeztünk, aki kiemelkedő látnoki képességeinek köszönhetően lehetetlennek tűnő gondokban is segített már. Őt kérdezem most személyes történetéről, működéséről.

 Edit jósnő, médium, jóslás, ezotéria, kártya

Mióta vagy tisztában a képességeiddel? Hogyan ismerted fel őket?

Edit jósnő vagyok, mindenkit szeretettel köszöntök! Születésemkor kaptam a képességeim.  Először 3 évesen tapasztaltam meg, hogy olyan dolgokat érzek, tudok és látok, amiket mások nem.

angyal, látnok, szellemkommunikáció, angyali fény, tisztánlátó

 

Mióta és milyen technikákkal segítesz a hozzád fordulóknak?

Mint mondtam tehát, egész pici gyerek korom óta megvannak képességeim. Az idők folyamán megtanultam bánni ezzel az áldással. A SORS mindig az emberek felé sodort, hogy lelki támaszuk legyek, fogjam a kezüket és utat mutassak nekik. Ennek a megélése és felismerése után éreztem és értettem meg, hogy életfeladatom és célom, küldetésem, hogy az emberek szolgálatába álljak. Technikám a tisztánlátás, segítségül és megerősítésként használom a gyertyákat, cigánykártyát és az ingát is.

 

Melyik sikertörténetedre emlékszel vissza  a legszívesebben? Vagy többre is?

Eddigi számtalan munkám közül kettőt emelnék ki. Az egyik esetem egy családdal történt, akik azért kerestek meg és kérték a segítségemet mert rettegtek saját házukban. Mint kiderült egy rosszindulatú szellemi lény költözött be hozzájuk. Az egész családot felzaklatta, ijesztgette és bántalmazta, a sérüléseknek a testükön látható nyomai is voltak! Kis gyermeküket irányította és próbált neki ártani, ezért mielőbbi megoldás kellett. Az ég kegyelméből sikeresen elűztem a negatív entitást, ezért a mai napig hálás nekem a család.

A másik esetem egy kórházban történt egy idős nénivel aki súlyos beteg volt. Állapotát tekintve nem sokat tudtak neki ígérni már az orvosok. Én saját dolgom okán jártam épp a kórházban, de amikor a néni megpillantott engem, kitárt karokkal és csillogó szemekkel hívott oda magához. Körülbelül 10 percen át fogta a kezemet és közben lehunyt szemmel mosolygott. Mikor másnap vissza kellett mennem láttam, hogy a néni állapota, energiáim miatt, nagymértékben javult! Az orvosok nem értették, csodának tartották, a néni pedig sírva mondott köszönetet, mert Ő tudta, hogy mi történt.

 

Mi mindenben tudsz pontosan – legjobban segíteni az Asztro Vonalon, azoknak, akik felhívnak?

A munkahelyemen is próbálok helytállni, a telefonálóknak mindenben, amiben csak tudok, segítséget nyújtok. Legyen szó  a szellemek világáról ,  a jövőről, a múltról,  a jelenről,  a szerelemről, az anyagi helyzetről,  az egészségről, mindenre van megoldás és tudásom szerint segítek. A negatív energiák, amik sokszor blokkot okoznak az ember életében, levétele is egyik specialitásom. Megpróbálok mindenkit a helyes útra terelgetni.

elrendeltetés, Isten útjai, sors, mennyország

 

Oszd meg velünk kedvenc idézetedet! Miért pont ezt választottad?  

Egyik kedvenc idézetem: “Azt hiszem, rajtunk múlik, hogy mi a rendeltetésünk. Ki kell hoznunk a legjobbat abból, amit Istentől kaptunk.”

Azért ez mert mindenki Isten gyermeke és mindenki elrendeltetett valamire, amit fel kell ismerjen.

 Edit jósnő, médium, jóslás, ezotéria, kártya

Edit Jósnő és médium Önnek is segít bármely kérdéssel kapcsolatban a

06 90 633 991-es számon (485,-/p) az 511-es kódon! Kérdezze szerelmi életéről, az anyagilag várható fordulatokról, munkába állásról, Edit látnok előtt nincs titok!

 

Hagyj hozzászólást

*