Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A hét napjai és a bolygók

A hét napjai és a bolygók

Dátum: 15.01.2014

Az asztrológia és a numerológia tudományában nem csak az állatövi jegyekhez rendeltek bolygókat, hanem a hét napjai is egy-egy bolygók hatása alatt állnak. A születési dátumnál azt is megnézik, mely napra esett világrajövetelünk. Ez is meghatározza a sorsunk alakulását.

 

Nézzük meg a napok és a hozzá rendelt bolygók üzenetét:

 

  • Hétfő- Hold: A befogadás, érzékenység, anyaszerep, bizonyos fokú passzivitás jellemzi. Vágyik a gondoskodásra. Hangulata hullámzó.Étele: tök, uborka, mák. Ezen a napon több vizet igyunk a szokásosnál.
  • Kedd-Mars: A küzdelem, az agresszió, a hevesség vasakarat, udvarlási szokások. Azonnal akar mindent. Étele: a hagymafélék, csípős ételek, az ananászt ivóléként is fogyaszthatjuk ezen a napon.
  • Szerda- Merkúr: Csavaros eszű, jó kommunikáció, mozgékonyság, nyelvtanulási képességek, de az átverés és a tolvajlás is ide tartozik. Szeret utazni, társaságban lenni. Étele: brokkoli, káposzta és a fűszernövények: borsfű, menta, kakukkfű. A sok magvas kenyér is ide tartozik.
  • Csütörtök- Jupiter: Bölcsesség, szerencse, jovialitás, a jólét. Filozofálás, tanítás, optimizmus jellemzi. Étele: Cékla, spárga, paradicsom. Ihatunk ezen a napon mályvateát. A dinnye, alma, szőlő is ide tartozik.
  • Péntek- Vénusz: A békesség és biztonságra törekvés, kedvesség, báj, szépség, kreativitás, társaság kedvelő, a szépségápolás is ide tartozik. Erős megfelelési kényszerek. Ételei: a szárnyasok, édes ízek,körte, barack, árpapehely.
  • Szombat- Szaturnusz: Lemondás, a gyász, a merevség, maximalizmus, kötelességérzet. Erőszakosság és a fukarság is jellemezheti. Ételei: a keserű és savanyú ízek: cikória, savanyított uborka, svéd keserű, zsurló, spenót, fekete retek.
  • Vasárnap- Nap: A szellemi erő, a vezetés képessége, önbizalom, a férfi oldal, a családfő szerep. Erős a győzni akarás. Mindig a középpontban akar lenni. Ételei: sárgaborsó, rizs, sáfrány, narancs, kukorica. A méz és a cukor is ide tartozik.

 

Ha valamelyik princípiumhoz tartozó ételt nem szeretjük, az sokat elárul rólunk. Legtöbben a keserű és a savanyú ételeket nem kedvelik, mondván az élet éppen elég keserű. Ám a sors, ha nem önként vállalunk valamit, akkor duplán rakja elénk. Ha követjük a ritmust és önként mondunk le szombaton például a buliról, az édes ételekről, a húsfogyasztásról és megkóstoljuk a zsurló teát, a sors nem fog még nagyobb áldozatot kérni tőlünk.

 

 

Hagyj hozzászólást

*