Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A Hoponopono módszer

A Hoponopono módszer

Dátum: 28.02.2012

Dr. Ihaleakala Hew Len volt az, aki a Hoponopono módszert alkalmazta, a hawaii kórház pszichiátriai részlegén, úgy, hogy közben egyetlen beteggel sem találkozott. Saját magán dolgozott, és a betegek egyre jobban lettek, ahogy magát gyógyította, tisztította.

A Hoponopono az átalakítás művészete. A megbocsátás művészete. Tökéletessé tenni valamit, a dolgokat jobbá tenni.

 

Tudd meg ITT, mi vár rád a távolabbi jövőben, hogy mindenre időben felkészülhess!

 

Ezt jelenti hawaii nyelven ez a technika, amelyet már egyre több ember ismer és alkalmaz az életében. Egy csodálatosan működő, spirituális technika. Nem kell hozzá semmilyen előtanulmány, tanfolyam, csakis mi magunk. Ezzel a módszerrel önmagad feltétel nélküli szeretetére és elfogadására tanítod saját magadat.

Történelmileg a Hoponopono gyógyító rendszerhez szükséges egy közvetítő jelenléte is. Gyakran, több embernek kellett végeznie a gyakorlatot, hogy a kívánt folyamat végbemenjen. Morrnah átalakitotta a Hooponopono technikát olyan módon, hogy a gyógyulás és az átalakulás folyamatában a továbbiakban nincs szükség más személyre. A gyogyítónak sem kell konkrétan találkoznia a kezelendő személyekkel.

A Hoponoponónak a feltétele, az hogy az elfogadást és megértést bevezessük a viselkedésmódunkba. El kell fogadni, hogy mindenért magunk vagyunk a felelősek, nem a külvilággal van a gond, hanem a belsődben, mélyen elraktározott emlékekkel.

Összecseng ez a régi smaragdtábla feliratával: Ahogy fent – úgy lent, ahogy kívül, úgy belül.

Egészség tippek a téli időszakra, ITT!

 

Ha azt szeretnéd, hogy életed jobbra forduljon, hogy fejlődj, előrelépj, akkor a következőt kell tenned:
pénzmágia
Mindennap, minden helyzetben mondogasd:

Szeretlek. Kérlek, bocsáss meg. Sajnálom. Köszönöm.

Ne címkézd se magad, se a helyzeteket. Ne mondj véleményt. Egyszerűen, ha valamilyen kellemetlen érzés fog el, kezdd el mondogatni ezeket a szavakat. Akkor is, ha éppen nyugodt vagy, és nem történt semmilyen esemény. Mivel a módszer a szereteten alapul, a saját magad szeretete és elfogadása a legfontosabb! Megbocsátani önmagunknak a legfontosabb!

Önmagunk tisztítása a legfontosabb!

A benned lévő Isteni energiához fordulsz ilyenkor, és kéred a gyógyítást a Világgal, az emberekkel, a helyzetekkelvaló a kapcsolataidban.  Minden hibát, ami megjelent az életünkben, helyre lehet hozni, ezzel a technikával. Hagyd, hogy a folyamat, a módszer megtegye áldásos gyógyító hatását. Idézd fel a szeretet érzését, és mondogasd:

Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg. Szeretlek. Köszönöm.

Mindegy, milyen sorrendben mondod, csak mondogasd, hiszen a Te életed, a Te felelősséged, csakis a saját magad tudatalatti emlékeivel van dolgod. Bűntudatot ne érezz, az ősök és a magad negatív energiái, programjai miatt. Nem te tehetsz róla, de a Te felelősséged, hogy a belőled kisugárzó rezgések milyen világot teremtenek meg számodra.

Szeresd magad! Bocsáss meg magadnak és a világnak, és megváltozik minden körülötted!

 

Elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel? Úgy érzed, te nem vétettél semmit, mégis rossz sors jutott neked? Nem kell ezt elfogadnod, Te magad is elindulhatsz a változások útján! Ha lelkedben rend van, akkor a testedben, és körülötted is az lesz! Kérd a legjobb lélekgyógyászok segítségét abban, hogy végre a Te életed is megváltozhasson! Hívd Xalent vagy Szegedi Pannit a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert sokaknak változtatták már meg az életét!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*