Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A horoszkóp megmutatja az akaraterőt

A horoszkóp megmutatja az akaraterőt

Dátum: 24.07.2013

Amikor a horoszkóp  elemzéséről van szó, akkor a Nap állása szerint, vagy a Hold elhelyezkedése alapján dolgoznak az asztrológusok.

Azonban a Mars elhelyezkedése a képletben legalább ennyire fontos. Személy jelölő bolygó, ez azt jelenti, hogy egy személyiség bizonyos  területei ehhez köthetőek. Ezek pl az  akaraterő, a konfliktus kezelése, a kitartás, a szex. Mutatja azt is, hogy a szülött mennyire kezeli a haragot, indulatot és mennyire tud lendületes lenni.

Mars a Kosban: akadályt nem ismer, lehengerlő, ám a kitartásnak néha híján van. Nagyon hamar belekezd dolgokba, de ha nem úgy alakul, ahogy akarja, feladja és más irányba fordul.

Mars a Bikában: Rendkívül szívós alkat, tűzön-vízen keresztülviszi az akaratát, ezért sokszor tűnik önzőnek. Kissé lassú, de annál alaposabb ember.

Mars az Ikrekben: Nagyon lendületes és mozgékony, ám sokszor nem lehet megbízni benne, a kitartása sokszor ingadozik.  Több dologgal is képes egyszerre foglalkozni, de előfordul, hogy félbehagy dolgokat.

Mars a Rákban: Úgy érzi máshol van a helye, mindig ott nem érzi jól magát ahol éppen van, hajlamos a bizonytalanságra. Hajlamos a dühkitörésekre.

Mars az Oroszlánban: Győzelem minden áron, az érzelmek forrók és nagyok, lendületesek. Büszke és a gúnyolódásokat nem tűri.

Mars a Szűzben: Sajnos akaratos és kötekedő is tud lenni. A tökéletességre törekszik és ezt is várja el másoktól.

Mars a Mérlegben: Szereti a versenyszellemet, de mégis szívesen dolgozik együtt másokkal. Sokszor hamarabb lesz dühös, mint kellene. A szexuális vágy erős nála.

Mars a Skorpióban: Bátrak és a tetterő is ott van, de sokszor tör ki indulatosan,amit nehezen tolerálnak az emberek. Erős az akaratereje, határozott és makacs.

Mars a Nyilasban: Hajlamos az idealizálásra, az eszményítésre, ám ez sokszor éppen a hajtóerőt adja neki. A korlátozásokat nem tűri egyáltalán.

Mars a Bakban: Túlságosan is fegyelmezi magát, korlátok közé szorít érzelmet, munkát mindent.

Mars a Vízöntőben: Szereti az elérő dolgokat, a sémákat pedig nem. Az ellenkezőjét teszi a megszokott cselekedeteknek, ezzel halad előre.

Mars a Halakban: Sajnos sokszor használják ki a jóhiszeműségét, a kételkedése miatt. A küzdelem nem az erős oldala.

A Mars jegy elhelyezkedése tehát azt mutatja meg a horoszkópban, ki milyen módon juttatja érvényre vágyait és akaratát a környezet számára.

Hagyj hozzászólást

*