Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A hosszú élet 5 legféltettebb titka!

Dátum: 23.05.2019
  • Az első titok

A hosszú élet első titka a nyugalom. A stressz napjaink legnagyobb mérge. De mit gondolsz, régen nem volt stressz? Valaki feje fölött mindkét világháború keresztül ment, amelyben aktívan is részt vett. Hatalmas veszteségek érték, majd utána meg is hurcolták. Mégis képes volt a nyugalomra, élete sem volt rövid. Ne mondd, hogy téged ettől nagyobb stressz ér! A hosszú élet első titka, hogy tanuld meg a nyugalmat előidézni önmagadban! Nem egyszerű megtalálnod! Sokaknak ez egy alapképesség, akinek viszont nem az, annak ki kell fejlesztenie. Fontos szabály, hogy a világon nem változtathatsz, de önmagadon igen!

Hívd Amaritát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), segít megtalálni a lelki békéd, nyugalmad, harmóniád!

 

6 lépéses SIKERKÓD! Kövesd ITT!

 

 

  • Második titok

A hosszú élet második titka a tisztelet. A tisztelet egy mély formája lengi körül a hosszú életet élő embereket. Akik fiatalon látták őket, már akkor is tiszteletet adtak nekik, de itt nem arról van szó, hogy te mennyit kapsz, hanem arról, hogy mennyit adsz! A tisztelet egy erény eredetileg, és nem merül ki abban, hogy etikusan viselkedsz másokkal. Erről szó sincs! A tisztelet első foka önmagad tisztelete, a dolgaid tisztelete, ételed tisztelete, a Föld tisztelete, minden és mindenki tisztelete. A tiszteletet tanulni kell és mindenképpen önmagunk szeretetével és tiszteletével kell kezdeni! Nélküle inkább csak etika és elvi viselkedés az egész.

egeszseg_rtl

Tudd meg ITT, ki voltál előző életedben!

 

 

  • Harmadik titok

A hosszú élet harmadik titka a harcok kerülése. Azok az emberek, akik sokáig élnek, kevés konfliktust vívnak meg. Csakis ott bocsátkoznak harcba, ahol igazán fontos. Neked is így kell tenned, ha hosszan szeretnél élni. Tudnod kell elengedni a fölösleges konfliktusokat. A vitákban is csak módjával vegyél részt, mert azok is rombolólag hatnak rád, különösen, ha azok elfajulnak. Sosem szabad elveszítened a fejed, törekedned kell arra, hogy minden döntést a józan ítélőképességed szerint hozz meg. A harc igazán sok helyen lehet jelen az életedben. Figyelj a belső harcokra is! Például, ha diétázol, akkor sokszor őrlődsz az étel miatt, különösen, ha olyat ettél, amit nem szabad. Gondolj arra, hogy ez az őrlődés sokkal több kárt okoz neked, mint a tábla csoki, amit megettél. A fölösleges versengés sem jó. Ha sportolsz, önmagadért tedd, ne pedig a győzelemért, hiszen egy győzelem az csupán rövid idő egy hosszú élethez képest!

 

ITT betekintést nyerhetsz abba, hová is születsz és ki leszel a következő életedben!

 

 

  • Negyedik titok

A hosszú élet negyedik titka a harmónia. Tudod, az ember nem képes a tökéletességre. Jézus is megmondta, esendőek vagyunk, de ez talán így van jól. Nagyon sokan törekednek a tökéletességre, amit görcsösen vágynak, mégsem érik el. A zeneszerzők viszont rávilágítottak, hogy a harmónia megteremti az áhított tökéletességet! Mozart gyermekként zseni volt, Vivaldi Négy évszak című műve a mai napig lenyűgözi a zene értőket, korát így meghaladta a mű. Ezek az emberek egy adott területen képesek voltak a harmóniára. Ez a harmónia nem csak a zenében van, hanem az élet minden területére vonatkozik. A szakács harmóniát keres az ízekben, a divattervező a ruháiban, a háziasszony az otthonában. Törekedj te is a tudatos harmóniára, amely bizony egyik fontos tulajdonsága a hosszú életet élő embereknek. Te magad is lehetsz harmonikus ember!  

Hívd Norbertet a 0690633991-es számon (485Ft/perc), tudd meg, ha harmonikussá válsz, mennyivel jobban működhet a szerencséd?!

Norbert

  • Ötödik titok

A hosszú élet ötödik titka a dinamizmus. A hosszú életet élő emberek dinamikusak. Sok helyen az idős embereket megtanítják a dinamizmusra. Te is válhatsz dinamikus emberré! Egyszerűen csak néhány szokásodon kell változtatnod. Nem mindegy, hogyan állsz fel egy székből, vagy ülsz le. Hogyan lépsz fel egy lépcsőn, vagy éppen teszel valamit. Láttál már lajhár mozgást, nehézkes embert. Amennyiben te ilyen vagy, kezdj el szépen lassan változni, hiszen a dinamizmus fejleszthető. Valóban, ha dinamikus vagy, akkor növekedhet az általad megélt élethossz. A dinamizmus elve mágikus elv is, a mágus dinamikus, éppen ezért a legtöbb mágus hosszú életet él. Neked is dinamikussá kell válnod! Dobd le a lajhár köntöst és légy végre az, aki vagy! Éld meg életenergiáid boldogan és hosszan, hiszen, ami eddig az alkimisták titka volt, ma már nem az, része lehet bárki életének!  

 

Állandóan rosszul érzed magad, rossz a közérzeted, és nem tudod az okát? Akkor lehet, hogy egy rosszakaród negatív energiával bombáz! Siess, és kérj védelmet ellene, hogy ne rombolja tovább a negatív energiáival az életed!  Keresd fel Edit Jósnőt vagy Gabit a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*