Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A jósnő, Bingeni Szent Hildegárd

A jósnő, Bingeni Szent Hildegárd

Dátum: 21.05.2012

A jósnő híres életútja is arról tanuskodik, hogy az alternatív gyógymódok, néha segíthetnek az egészség elérésében. Istenhívő volt mégis látnoki képességekkel rendelkezett ez a jósnő, de a legnagyobb tetteit a természettel való gyógyításban érte el.

„Fontos, hogy bízni tudj, mert csak így javíthatsz a jelen helyzeten. Higgy a csodákban, az isteni, szeretet gyógyító erejében és az ember vele született jóságában, mert ez a siker záloga.”

Szent Hildegard jósnő, élete is bizonyítja, hogy aki Isten igéjét hozza el a világnak, annak hinnie kell önmagában. Hildegárd a középkor nagy női szentjei közé tartozik. Közismert nevét Bingen városáról kapta. Tizedik gyermeknek született egy népes családba. Szülei azért küldték zárdába, hogy kevesebb éhes száj maradjon otthon. Már kisgyermek korában voltak látomásai, amelyeket végül isteni felszólításra foglalt írásba, dacára annak, hogy kételyek gyötörték saját íráskészségét illetően, sőt szépséges templomi énekeket és egy daljátékot is szerzett.

„Bár hallottam és láttam mindezeket a dolgokat, sokáig megtagadtam elhívatásomat az írásra, mert kételkedtem magamban, és keveset gondoltam képességeimről…” – írta a jósnő később.

Szent Hildegard jósnő és gyógyító volt és tisztánlátási képességgel rendelkezett, látomásaiban Jézussal beszélgetett. Ezeket papírra is vetette. Gyógyítóként két könyvet is írt a természet gyógyító erejéről.

Bingeni Szent Hildegard tudománya egyre közismertebb lesz, mint „új természetes gyógymód”.
Dr. Gottfried Hertzka „Így gyógyít Isten”(A bingeni Szent Hildegard tudománya, mint új természetes gyógymód) című könyvecskéjéből most megosztanék Önnel egy receptet szívbetegeknek.

A jósnő egyik híres receptje

10 friss petrezselyem zöldjét teszünk egy liter jó borba, hozzáadunk 1-2 evőkanál tiszta borecetet. Tíz percig kis lángon főzzük. (Vigyázat, habzik!) Utána hozzáadunk 300 gramm valódi mézet, és még négy percig főzzük. A forró bort leszűrjük ,és azonnal forrón palackokba töltjük, amelyeket előzőleg erős alkohollal kiöblítettünk. Jól zárjuk le az üvegeket! Az üledék, amely képződik, nem árt, és a borral együtt nyugodtan elfogyasztható. Én ehhez én még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mindenki maga döntse el, belefőzi-e a mézet vagy sem.

Dr. Hertzka véleménye az, hogy „Mindegy, hogy vörös vagy fehér bort használunk-e, csak jó minőségű legyen… Fontos a sorrend betartása: a mézet csak azután tegyük bele, miután egyszer már felforraltuk, és így főzzük tovább. Ne féljünk a főzéstől! Csak főzzük nyugodtan, hiszen így készíthetjük el mi magunk a saját petrezselymes, mézes gyógyborunkat!”

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

Béláné a 21.12.2014

Szívesen olvasnék az Arkangyalok segítségéről… Hogyan foghatjuk őket munkára? hogyan és mikor melyiket kell kérni hogy segítsen? Előre köszönöm a választ. Biró béláné

    Asztro Show a 06.01.2015

    Kedves Béláné!
    Köszönjük szépen. Hamarosan lesz új cikk ezzel kapcsolatosan. Addig viszont Tamara jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 513. Nála lehet erről a témáról többet megtudni .
    Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*