Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A Jupiter hatásai a csillagjegyekre 2019-ben!

Dátum: 17.01.2019

A csillagjegyek nagy változásokra számíthatnak, hiszen a Jupiter november 8-án jegyet váltott.

A Jupiter a nagy szerencse bolygója. Ő gondoskodik a sorsszerű eseményekről, pozitív fordulatokról, véletlen, nagy szerencsékről. A kiérdemelt boldogság és a váratlan öröm bolygója a Jupiter.

 

KOS:

Kos jegy

Előtted van a nagy lehetőség, hogy új életet kezdj, és akár külföldre is költözhetsz a Jupiter segítségével, ha szeretnél. A nagy szerelem is esélyes a bolygók szerint, illetve a párkapcsolat elmélyítése, ha nem vagy egyedülálló. Jogi dolgokkal legyél óvatos! És használd ki a Jupiter hatásait, támogatását egy új dolog megtanulásához. Kérj sorselemzést erre az évre, és meg tudod, merre érdemes indulnod! Ágnes a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) várja a hívásod!

 

BIKA:

Bika jegy

A Jupiter hatásai miatt most nem kell keményen dolgoznod a nagy pénzért, és az előrejutásért. Komoly támogatást kaphatsz, és a pénzügyi problémáidat most nagyon könnyen megoldhatod. Minél előbb kérj gyarapító mágiát Xalentől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), olyat, amit te saját magad tudsz otthon végezni, és többször egyedül megismételni!

 

Minden csillagjegynek van karmikus küldetése, olvasd el ITT a tiéd!

 

IKREK:

Ikrek jegy

Nagyon jó üzleti lehetőségeket hozhat neked a Jupiter most. Egyszerre több helyen is előreléphetsz, feljebb juthatsz. A Jupiter most jogi dolgokban is segíthet neked. Kérj kártya jóslást Boszi Katától a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és derítsd ki, hogyan tudod a szerződéseket, jogi ügyeket a javadra fordítani!

 

RÁK:

Rák jegy

A Jupiter a munka és az egészség területén segít most neked. Sok nehéz élethelyzetből kell most kitörnöd a következő időszakban, és ezt nagyon fontos most megalapoznod a Jupiter erejével.

Hatékony gyógymódokat és megoldásokat fedezhetsz fel az idén. Kérj pozitív támogatást és energiát az égiektől! Hívd érte Aurethielt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Nekik küldetésük van. Te köztük vagy? Tudd meg ITT!

 

OROSZLÁN:

Oroszlán jegy

A családi életedben nagyon szerencsés változásokat hozhat neked a Jupiter. Komoly kapcsolatot találhatnak az Oroszlánok. Házasságkötésre, családalapításra kedvező energiákkal támogat a Jupiter. Ha párkapcsolati bizonytalanságot érzel, kérdezd meg Megmondó ingáját, keresd őt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Azt is elmondja neked, hogy valóban hűséges-e a párod.

 

SZŰZ:

Szűz jegy

Az otthonodba, ingatlan vásárlásba hoz neked segítő energiákat a Jupiter. A Jupiter segít a családi gondokat is megoldani. Itt az ideje kiválasztanod, vagy megtervezned álmaid otthonát. Anyagi bőségbevonzásért hívd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki beavat a titokba!

 

Több szerencsére lenne szükséged, hogy ebben az évben végre elérd, amit akarsz? Akkor átadjuk neked a legtitkosabb szerencse mantrát 2019-re! Ne habozz, hívd Megmondót vagy Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

MÉRLEG:

Mérleg jegy

A Jupiter most segít neked a kommunikáció tökéletesítésében és a tanulásban. Ha szeretnél előléptetést, akkor most érdemes egy kis tanulásba energiát fektetned. Segít neked a Jupiter a párkapcsolatodban is és a munkahelyi kapcsolataidban is, hogy tökéletesítsd a dolgokat. Vigyázz, arra, hogy ne beszélj a kelleténél többet, és ne mindenkinek! Vannak rosszindulatú személyek, akik kihasználhatják ezt. Kérd ki Viola tanácsát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), ő megnézi a lapokban, hogy ki van melletted, és ki ellened!

 

SKORPIÓ:

Skorpió jegy

A Jupiter anyagiakban hoz most nagyon nagy szerencsét neked. A semmiből is képes leszel pénzt csinálni a segítségével. Az üzleti életben is  nagyot léphetsz előre. De nagyon vigyázz, ne bízd másra a pénzügyeidet, és mindent tarts kézben! Megtámogathatod sikereidet és akár biztosra is mehetsz a sikerkódod által, amit most azonnal átadhat többek között Váradi Éva a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

NYILAS:

Nyilas jegy

A Jupiter most olyan változásokat hoz az életedbe, amelyek a következő 12 évedre lesznek kihatással! Új embereket ismerhetsz meg, új tapasztalatokat szerezhetsz. Munkában nagyon kedvező fordulatokat vesz a sorsod. Egy ilyen ponton mindenképpen kérj sorselemzést és jóslást Sárától a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Láttad már a nagy karrier- és munka horoszkópodat idénre? Ha nem, ITT elolvashatod!

 

BAK:

Bak jegy

A Jupiter most olyan energiákat hoz az életedbe, ami felszínre hozza a problémákat. De az akadályok legyőzése után, nem marad el a jutalmad. Sok mindenkinek tudsz most segíteni a Jupiter erejével. Most ne kapkodj el semmit, és fontolj meg mindent alaposan.

 

VÍZÖNTŐ:

Vízöntő jegy

Vágyakat, reményeket és beteljesülő szerelmet hozhat neked a Jupiter. Komoly párkapcsolati lehetőségeket, és stabil családi kapcsolatokat hoznak ezek az energiák. Vigyázz arra, hogy ne használjanak ki, és ne éljenek vissza a jóindulatoddal! Kérd el angyali üzeneted Edit Jósnőtől a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), ami minden fontos fordulóponthoz útmutatást ad!

 

HALAK:

Halak jegy

A Jupiter a célok és a hivatás-tudat energiáit növeli. Beteljesülhetnek vágyaid. Új lehetőségek érkeznek hozzád. Vigyázz, hogy a megfelelőeket használd ki, és ne dőlj be mindenféle ajánlatnak!

Kérj kártyajóslást Matt Médiumtól a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és megtudhatod azt is, hogy hogyan valósítsd meg álmaid, mert a lehetőséged arra is megvan!

Hagyj hozzászólást

*