Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A karma törvénye

A karma törvénye

Dátum: 12.02.2013

A karma a szanszkrit nyelvből eredő szó, amely tapasztalást, tanítást, valamint cselekvést jelent. Ezoterikus fogalomként a karma azt jelenti, hogy minden ember egy elvégezendő feladattal született a világra. Ez a karmikus feladatunk.

A karmikus feladat általában összefügg az emberi kapcsolatainkkal és a karma szerint minden találkozás az életünkben valamilyen céllal valósul meg. Vannak olyanok melyek csak múló ismeretségek, azonban azok melyek szoros kötelékké válnak, azok a karma szerint összefüggenek az előző életeinkkel. Ezek azok a találkozások, melyek megérintik és megváltoztatják az embert, valamint elkerülhetetlenek és átalakítja a sorsunk irányát.

 

A karmánk nem ugyanaz, mint a sorsunk, nem függ össze az előre elrendeltséggel, ez két külön, önálló jelentéssel bíró fogalom. A legszorosabb karmikus kapcsolat a családunkhoz kötődik. Számos karmikus oknál fogva születünk egy adott családba.

A karmikus kapcsolatokról bővebben ITT olvashatsz!

ljudit_starjos_ashow

karma törvénye szerint minden tettünk egy annak megfelelő következménnyel jár, illetve, minden ember cselekedete maga után vonz egy következmény sorozatot, mely más emberek cselekedeteinek az okává válhat. Másképpen mondva, minden ami a világon törtnénik valamilyen oknak az okozata. Az egész világ egy folyamatos cselekvés és létezés, ami állandó összefüggésben áll egymással. Ebből következtethető, hogy cselekedeteink egy állandó láncot alkotnak és egy olyan világot, melyben nem léteznek véletlenek. Minden, amit teszünk, hatással lesz a jövőre.

Több pénzrre, sikerre vágysz? ITT tudod meg, milyen tárgyakkal vannak körülvéve a sikeres emberek, és szerezd be Te is őket!

 

A karma egyaránt vonatkozik az akcióra és a reakcióra, minden téren, legyen szó akár a természet folyamatairól, eseményekről vagy tevékenységekről. Minden tevékenység ok-okozatot szül, ami szintén egy korábbi okozatból ered. Így valósul meg az összefüggések végtelen hálózata, mely mindig az egyensúlyra törekszik. Mint, ahogyan az emberiségnek, a társadalomnak, valamint sok másnak is alapja az egyensúly.

A múltbeli cselekedeteink és a jelen sorsunk közötti összefüggés a személyes karmánk. Ez a kiegyenlítődés törvénye, amely arról gondoskodik, hogy az ember mindaddig találja magát ugyanazon problémával szemben, amíg meg nem oldja azt saját tettei által és így alá nem rendeli magát ennek a törvényszerűségnek. Ugyanis minden tett és gondolat kiegyenlítődésre vár, mert kitörölhetetlen.

rtl_szellem

A karma törvénye megköveteli az embertől, hogy felelősséget viseljen a saját sorsáért.

Minden új élet tükrözi a múltban elkövetett hibáinkat, illetve tapasztalatainkat. A sorsunkat mi magunk írjuk meg, mindannyiunk a saját tetteink következményeit viseljük, az életünk folyamán.

Te is szeretnéd megtudni, hogy mi a karmikus feladatod? Hogy milyen terheket hozál előző életeidből? Akkor hívd a legjobb karma-elemzőinket, Tündér Lilit vagy Karma Emmát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és azonnal válaszokat kapsz!

Jósaink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*